— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onbekend verlangen

Het leek alsof het nooit vier uur in de namiddag zou worden, maar uiteindelijk was het dan toch zover. Ze had zich niet speciaal opgemaakt voor deze ontmoeting, maar wel droeg ze de laarzen die hij haar haast verplicht had te dragen. Haar handtas was opgesmukt met een kleurig sjaaltje dat nonchalant maar opvallend aanwezig was. Ja dit sjaaltje was heel belangrijk want hij zou haar herkennen aan de felle kleuren van het sjaaltje, dat luchtig aan haar handtas zal wapperen.

Eindelijk, het is niet eenvoudig een parkeerplaats te vinden in een volslagen vreemde stad. Net zoals afgesproken liep ze in de winkelstraat, wachtend op dat ene telefoontje waarin hij haar zou zeggen waar ze heen moest gaan.

Opeens hoort ze het welbekende deuntje van haar gsm…
“Ga naar het marktplein.”
Dit is het enige wat een zachte vriendelijke mannenstem haar toch min of meer gebiedend oplegt.
Ze loopt op het marktplein, bekijkt alle mannen in de hoop de voor haar onbekende toch te ontdekken. Wat weet ze van hem? Ja hij heeft een baardje en ze denkt dat ze hem op de één of andere manier toch zal herkennen. Onwennig en zenuwachtig loopt ze heen en weer op het plein. Het verlangen hem te ontmoeten is groot en ze laat haar fantasie stapje voor stapje door haar hoofd spelen. De gedachte windt haar op, ze voelt het verlangen in haar lichaam steeds gloeiender worden.

En dan, opeens voelt ze die hand op haar schouder, “Niet omkijken, ga in de richting die ik je aangeef” Wat had ze zin om zich om te draaien, om hem, die ze al zo vaak op de chat ontmoet had, in de ogen te kijken. Ze voelt zijn hand op haar schouder over haar hele lichaam, ook al raakt hij haar niet aan. Gezamenlijk lopen ze in de richting van trappen die naar een portaal leiden.

Voor het portaal blijven ze staan, hij net achter haar, zijn hand nog steeds op haar schouder. Wachtend op een nieuw bevel voelt ze hoe hij opeens zijn armen om haar heen slaat. Hij drukt haar lichaam tegen zich aan en kust haar in de nek. Een tinteling raast door haar lichaam en bundelt zich tenslotte in haar onderbuik. Zijn handen tasten hongerig naar haar borsten, zij voelt zijn jagende ademhaling in haar nek en dit doet haar trillen op haar benen. Wanneer ze zich wil omdraaien voelt ze hoe hij haar steviger tegen zich aantrekt, ze voelt hoe zijn harde penis tegen haar billen aandrukt. Zijn ene hand gaat onder haar rokje en streelt haar dijen, ze kan een kreun niet tegenhouden en strekt haar rug tegen zijn bovenlichaam net alsof ze wil zeggen “Doe verder, meer meer”.

Zijn hand gaat hoger en bereikt haar kutje. Steels voelt hij of zij zijn bevel opgevolgd had, en ja, hongerig grijpt hij naar haar kale kutje en wordt niet gehinderd door een slipje, ze had wel degelijk gedaan wat hij van haar verlangd had. Als ze voelt hoe zijn vinger tussen haar lipjes glijdt kan ze een wellustige kreun niet langer bedwingen. Ze beweegt haar lichaam tegen hem aan en weet dat hij de geilheid, die zij in haar lichaam voelt branden, in haar kutje voelt. Het dagenlange verlangen explodeert in haar, haar bekken maakt korte neukbewegingen tegen zijn hand en ze voelt hoe de sappen van verlangen uit haar kutje stromen. Wanneer hij haar hard gezwollen klitje aanraakt geeft ze haar geilheid de vrijheid. Ze voelt de kloppende bewegingen in haar kutje en weet dat hij dat ook voelt. Zijn harde penis beukt tegen haar kont aan, ze duwt haar kutje meer naar zijn hand toe en voelt de contracties, die haar over het topje van de berg brengen, in haar kutje en onderbuik. Even leunt ze volledig tegen hem aan en dan pas beseft ze dat ze op een openbare plaats staan. Hoeveel mensen hebben haar gezien? Hoeveel mensen hebben stilletjes staan meegenieten? Of hebben verontwaardigd omgekeken? Deze gedachte deert haar niet, het gevoel van zaligheid overheerst elk ander gevoel.

Eindelijk draait hij haar naar zich toe, ze kijkt in zijn wellustige ogen en weet meteen dat dit niet het einde is.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *