— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Cyberseks

Verveeld surf ik over het net. Het is een druilerige zondagmiddag en ik ben alleen thuis. Ik check mijn mail maar er staat niets bijzonders. Mijn oog valt op een spammailtje van een sekssite. Ik open deze en via de link kom ik op een site vol bewegende plaatjes van vrouwen die hard geneukt worden. Tegenstrijdige gevoelens maken zich van me meester. Het onbekende trekt. Ik zie dat je ook kan chatten. Ik log in met de naam ‘poesje’ en kom in de chatroom waar voornamelijk mannen aanwezig zijn. Ik wacht even af om te zien waar de gesprekken over gaan totdat er een berichtje verschijnt.

“Hallo Poesje, zin om te veranderen in stoeipoes?” Het blijkt dat je ook ‘privé’ kunt chatten. Ik reageer:”Als jij denkt mij te kunnen laten spinnen van genot…”
“Ik beloof je dat je geen kater aan mij zult overhouden.”
Hij klinkt best grappig. We chatten over koetjes en kalfjes totdat hij opeens vraagt:” Weet jij wel dat ik met mijn hand om mijn stijve lul heen zit?”
Ik voel het kriebelen en schrijf terug: “Doe niet zo raar, laat mij dat doen!”

Ik pak zijn hete pik beet. Hij is al hard en glimt een beetje. Plagerig beweeg ik mijn hand heen en weer en glijd af en toe met mijn duim over zijn eikel heen. Hij kreunt, pakt me bij mijn hoofd en duwt resoluut zijn tong naar binnen. Ik glijd met mijn tong onder de zijne en beweeg loom heen en weer. Dan rukt hij zich los en zuigt zich vast op mijn hals. Als hij loslaat gloeit de rode vlek nog na.

Ik voel mezelf nat worden en zeg hem dat. Hij gaat op zijn knieën zitten en duwt zijn tong tussen mijn benen. Hij gaat steeds verder omhoog tot hij ineens zijn tong helemaal mijn kutje induwt. Ik schok heen en weer terwijl hij zijn tong mijn kutje laat verkennen. Dan laat hij twee vingers naar binnen gaan en duwt deze genadeloos hard heen en weer. Ik geniet van de kleine pijnscheuten hoewel ik dat normaal niet fijn zou vinden. Dan trekt hij zijn vingers terug en stopt ze in mijn kont. Hij doet het zo snel dat ik geen tijd heb om te verkrampen.
“Dit vindt je wel lekker hè? Zal ik mijn pik eens naar binnen steken?”
Ik knik, hoewel ik nog nooit zo heb gevreeën. Hij draait me om en laat me knielen. Ik voel wat nats tussen mijn billen. Dan gaan zijn vingers weer naar binnen en draaien rond. Ik word bloedgeil van het idee wat komen gaat.

Hij knielt achter me en komt over me heen. Ik voel zijn stijve pik tegen mijn kontje aan duwen. Ik draai mijn hoofd een beetje om en onmiddellijk duwt hij zijn tong naar binnen. Ik ga zo op in deze zoen dat hij ineens helemaal mijn gaatje in stoot. Ik schiet naar voren van schrik en de lichte pijn. Hij fluistert in mijn oor:
“Had je gedacht dat ik lief zou zijn? Dan heb je je vergist. Ik ga jou genadeloos hard neuken!” Even raak ik bijna in paniek totdat hij keihard begint te stoten. Ik word daar zo geil van dat ik al mijn twijfels laat gaan. Dit gevoel is helemaal nieuw en ik kreun onder zijn harde stoten. Steeds sneller gaat hij heen en weer totdat hij merkt dat ik mijn hand naar mijn klitje breng. Hij stopt, trekt zich terug en pakt mijn handen.

Hij dwingt me om op mijn buik op de grond te gaan liggen. Dan bindt hij mijn handen vast boven mijn hoofd.
“Nu ben je helemaal aan mij overgeleverd.”
Hij begint me zachtjes over mijn rug te kriebelen. Maar dat wil ik niet. Ik wil opnieuw door hem genomen worden, hard en snel. Het uitstel maakt me gek, ik kronkel van verlangen. Hij vindt dat ik me rustig moet houden en gaat voor me zitten, tilt mijn hoofd ietsje op en beveelt me mijn mond open te doen. Dan schuift hij zijn hete pik naar binnen die ik geil begin te zuigen. Hij zwelt nog iets op terwijl ik me nog natter voel worden dan ervoor. Hij beweegt heen en weer in mijn mond terwijl ik wil dat hij me weer neukt. Ik kan echter niets zeggen en hoop dat hij me nog neemt voordat hij zijn zaad in mijn mond spuit.

Het lijkt alsof hij mijn gedachten kan lezen want nu komt hij weer achter me zitten terwijl hij mijn benen spreidt. Dan voel ik zijn eikel tegen mijn kutje duwen. Hij pakt me bij mijn heupen stevig beet en stoot diep en hard naar binnen. Ik dacht dat ik al hard geneukt was maar dit was ongekend. Onder zijn stoten schud ik heen en weer op de harde vloer, volkomen overgeleverd aan zijn grillen. Mijn handen kan ik niet gebruiken om steun te zoeken. Steeds wilder ga ik heen en weer terwijl de spanning stijgt. Ik voel dat zijn pik keihard is geworden en me helemaal vult en zelfs dat is niet genoeg, want ik voel hem diep van binnen rammen. Ik houd het bijna niet. Mijn klitje komt bij iedere stoot hard tegen de grond net als mijn borsten. Mijn tepels zijn keihard en mijn kut staat strak. Dan voel ik me als een bezetene trillen en ik gil het uit terwijl de stroom genotrillingen door mijn hele lijf loopt.

Hij trekt zich terug en helpt me overeind.
“Dacht je dat het nu voorbij was? Terwijl mijn pik nog keihard voor je staat?”
Hij grijpt me bij mijn borsten en zet me tegen de muur. Zijn handen en zijn tong zijn overal. Zijn pik duwt hij hard tegen me aan. Hij bijt in mijn tepels en ik voel me meteen weer geil worden. Hij ziet de blik in mijn ogen en tilt mijn been op, steekt zijn lul naar binnen en pakt mijn andere been. Hij zet me stevig tegen de muur terwijl ik mijn benen om hem heen sla. Nog een keer neemt hij me genadeloos hard. Ik doe mijn ogen dicht en laat me meenemen op deze wilde rit. Overal knijpt en bijt hij mij en zijn tong duwt hij mijn mond binnen. Ik voel hoe hij trilt en ik laat me helemaal gaan. Schreeuwend kom ik weer en even later voel ik hoe hij krachtig in me spuit. Pas na een tijdje laat hij me weer zakken. Zijn zaad loopt langs mijn benen omlaag en ik zak bijna op de grond in elkaar.

Verschrikt kijk ik op van het geluid van de voordeur.
“Dag dag”, kan ik nog typen en snel sluit ik het chatvenster. Ik sta op en loop naar de voordeur om mijn vriend te begroeten. Een hete zoen en ik trek zijn shirt al uit zijn broek. De rest gaat uit op weg naar de woonkamer, die met de harde vloer…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *