— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een prachtige wandeling….

Ik ben Angela, 27jr, wonende op de Veluwe in Gelderland. Ik ben redelijk succesvol als senior account manager bij een internationaal cosmetica concern. Ik ben hierin gerold als visagiste, en doorgegroeid door mijn affiniteit met verkoop. Nu kan ik dus make-up en verkoop combineren in één baan. Echt waanzinnig leuk.
Om mijn energie kwijt te raken, fitness ik. Best fanatiek. Ik fitness 4 a 5x per week en loop ook nog hard. Ik doe dit al negen jaar en heb daarvoor altijd geturnd. Inmiddels is het resultaat van negen jaar trainen wel zichtbaar, en over twee jaar wil ik meedoen aan de Miss Fitness Nederland wedstrijden.

Eén van mijn hobby’s is uitgaan met vriendinnen. Meestal gewoon in mijn eigen woonplaats, maar we besloten een keer een vriendin op te zoeken in Apeldoorn. Ze woonde er pas en kende nog niet veel mensen, dus we gingen haar bezoeken en meenemen naar een paar leuke uitgaansgelegenheden. Het groepje van de vier meiden ging dus weer eens op pad. Leuk gekleed, mooi opgemaakt, op zoek naar leuke mannen. Ik droeg die avond een stretchrokje tot net boven de knie, een truitje met colletje en een jasje erover en kousen met pumps.

We hadden net lekker gedanst en wilden naar een andere gelegenheid gaan, toen een jongen mij een drankje aanbood via één van de serverende meisjes. Normaal baal ik er altijd van, omdat ik het niet vind getuigen van lef. Als iemand me leuk vindt, moet hij me maar rechtstreeks aanspreken. Maar ik nam het aan en bestelde een rood wijntje. Ik gebaarde naar de jongen om hem te bedanken. Maar kennelijk dacht hij dat ik hem wenkte, want hij kwam direct naar me toe. Dat was dus niet mijn bedoeling.
Hij vroeg hoe ik heette en ik gaf hem mijn naam. Hij heette Bart en was voor zijn werk een paar dagen in deze regio aan het werk. Hij woonde eigenlijk in Den Helder en logeerde een paar dagen bij kennissen hier in de buurt. Ik schatte hem rond de 27, mijn leeftijd. En hij zag er goed uit. Lang, rond de 1m90, donkere krullen en mooie ogen. Daarbij was hij netjes verzorgd en goed in vorm.

We raakten aan de praat en het klikte erg goed.
Hij vroeg mij of ik verder nog plannen had.
‘Ja, slapen straks’, antwoordde ik hem. Hij vertelde dat hij het heerlijk vond om na het uitgaan, als de zon opkomt, te gaan wandelen op de hei. Zeker nu in deze periode is het ‘s ochtends al lekker warm en is het heerlijk wandelen op de hei. Hij vroeg of ik mee ging. Ik zei dat het goed was. In zijn auto reden we richting hei. Het was heerlijk. Het rook erg lekker en het was inderdaad niet koud. Na een paar minuten vroeg hij of ik er bezwaar tegen had, als hij zijn shirt uit trok omdat het zo naar bier stonk. Ik had geen bezwaar, en hij trok zijn shirt uit. Een prachtig gespierd bovenlichaam kwam te voorschijn. Mooi gebruind, zonder enige vorm van beharing. Hij vertelde dat hij een tijdje aan bodybuilding had gedaan, maar dat niet vol kon houden en nu meer fitness deed. Nou, het resultaat was geweldig. Ik vertelde hem dat ik ook aan fitness deed en ook veel trainde. Hij begon te vragen wat mijn doel was en begon tips te geven. Ik lachte en trok ook mijn truitje uit. Zijn mond viel open van verbazing.
In verhouding was ik nog gespierder dan hij. Hij was verbaasd en zei dat hij dat echt niet achter me gezocht had.

Hij keek naar mijn biceps, die flink ontwikkeld zijn, mijn ‘sixpack’ buikspieren en gespierde borst. Na negen jaar training was ik behoorlijk gespierd geworden, maar wel vrouwelijk gebleven. Aangenaam verrast vroeg hij of ik wat wilde poseren voor hem en ik deed een paar poses. Ik spande wat spieren aan en herhaalde dat een paar keer, waardoor mijn spieren nog groter werden en de aders erop goed zichtbaar werden. Hij begon me toen voorzichtig aan te raken en ging steeds verder. Naar mijn schouders, over mijn gespierde armen naar mijn blokjesbuik en vervolgens via een omhelzing naar mijn rug.

Ik zei dat hij zich maar even om moest draaien en niet mocht kijken. Hij draaide zich om en trok mijn rokje ook uit. Ik stond nu bijna naakt op de hei. Samen met hem. Met enkel een string en pumps aan. Toen hij zich omdraaide, bewonderde hij me van top tot teen. Zijn blik deed me smelten. Ik voelde me op en top vrouw en genoot van zijn aandacht. Hij kwam op me af en begon ook mijn gespierde benen en billen te strelen en snoof aan mijn stringetje. Hij streelde me in mijn liezen en kwam weer omhoog. Hij trok me tegen zich aan en zoende me. Ik kon en wilde niet anders dan zijn zoenen vurig beantwoorden. Terwijl we zoenden speurden zijn handen mijn lichaam af en mijn handen dat van hem.

De bobbel in zijn broek verried zijn opwinding. Ik knoopte zijn broek open en trok deze richting zijn enkels. Een mooie strakke Calvin Klein boxer kwam tevoorschijn, met een enorme zwelling erachter. Ik streelde zijn bobbel enkele malen en trok zijn boxershort uit. Een prachtige, rechte en lange, dikke penis kwam tevoorschijn. Nu was IK erg aangenaam verrast, want dit had ik dus niet verwacht.
‘Niet verkeerd voor een jongen van 27’, zei ik.
Ondertussen begon ik zijn grote, gezwollen lul af te trekken. Mijn handen konden zijn gezwollen pik niet omsluiten. Zo dik was hij. Ik begon zijn nat geworden eikel te likken en krabde met mijn lange nagels in zijn billen, benen en onder zijn mooie, volle balzak. Terwijl ik zijn balzak kneedde en hem flink begon te pijpen, voelde ik zijn zaad in zijn zak kolken. Vol overgave nam ik zijn grote paal in mijn mond en zoog naar hartelust aan zijn eikel en stam. Vervolgens trok hij me overeind, en beval me om te draaien. Hij drukte zijn dikke mannelijkheid tegen mijn natte kutje en begon me te neuken. Langzaam vulde mijn kleine holletje zich met zijn enorme vleespaal. Steeds sneller en dieper begon hij mij te nemen. Hij raakte plaatsen die ik nooit gevoeld had en ik genoot.

Intussen geilde hij op mijn gespierde rug en billen, die ik voor hem zoveel mogelijk aanspande. Staand op mijn hakken, werd ik in zijn armen genomen. God, wat kon hij er wat van zeg. Hij ging maar door, zonder enige tekenen van vermoeidheid. Toen begon hij plots te schokken en ik voelde dat hij ging klaarkomen. Ik trok zijn zwaard uit mijn schede en nam hem nog in mijn hand. Ik zakte door mijn knieën en nam een flinke hap van zijn druipende lul. In een paar flinke stralen spoot hij zijn geil over me heen. In mijn mond, in mijn gezicht, en in mijn haar. Ik zat helemaal onder met zijn geile sperma. Het smaakte heerlijk. En ik voelde me geil, slecht en voldaan. Snel heeft hij me nog klaar gelikt en we zijn terug gelopen naar zijn auto. Toen hij me af had gezet bij mijn auto, vroeg ik hem hoe nu verder. Hij bekende getrouwd te zijn met een lieve vrouw en een zoontje te hebben. Ook ik bekende een vriend te hebben. Het was eenmalig en geweldig.

Ik ben nog een paar keer terug geweest naar de kroeg waar ik hem ontmoet had, maar heb hem nooit meer gezien. Misschien maar beter zo, want ik had niet ingestaan voor de gevolgen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *