— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De eerste stap.

Al een tijdje maalt het in haar hoofd. De gedachte een keer de liefde met hem te bedrijven. Hij is de vriend van haar beste vriendin en zij weet dat hij ook heel nieuwsgierig is naar haar.
Al een tijdje is het het onderwerp van gesprek tussen hen. Telkens komen ze er weer op terug en de spanning tussen hen is te snijden.

Ze voelt dat ze iets moet gaan doen met de gevoelens die ze steeds weer omhoog voelt komen.
Maar wat?
Ze negeren? Eraan toegeven?
Doodeng vindt ze het. Eng, maar ook spannend en opwindend. Het gevoel te laten zien dat ze nog lang niet uitgebloeid is, wordt steeds heftiger. Maar het lef ontbreekt. Ze heeft al zolang niet op een ander gereageerd. Zou ze het nog wel durven? Zou ze nog wel weten wat te doen? Een diep zucht ontsnapt aan haar lippen.

In gedachten is ze al zover, haar fantasie slaat op hol telkens als ze eraan denkt. Maar fantasie en werkelijkheid zijn heel wat anders. Het blijft bij uitdagen en de spanning wordt elke keer meer opgevoerd. Gek wordt ze van het geplaag, en in zijn aanwezigheid trilt elke zenuw in haar lichaam, vragend naar meer. Ze wil weten hoe het is, ze is nieuwsgierig….naar alles. Ze staat op en loopt naar de keuken, zet haar kopje neer en slaakt opnieuw een diepe zucht.

Er zijn weer een paar dagen voorbij. Dagen vol uitdagingen. Geflirt van zowel haar als zijn kant. De spanning is haast tastbaar.
Als ze samen de auto in stappen begint ze te trillen.
Ze zegt wat ze voelt, dat ze gek wordt van verlangen en dat ze het gevoel heeft te willen gaan gillen. Hij lacht, plaagt haar met zijn woorden en daagt haar uit tot het uiterste. Ze voelt een rem op haar gevoelens, maar haar verlangens zijn al zolang getart.

Opeens knapt er iets in haar. Ze maakt haar autogordels los en kan zichzelf niet langer meer inhouden. Het is net alsof iemand anders bezit van haar neemt. Een explosie van passie, lust en zenuwen komt vrij. Ze doet wat ze nooit had verwacht dat ze zou doen.
Ze laat zichzelf helemaal gaan. Niets hoort ze meer, iets denkt ze meer, de tijd staat stil. Het enige wat nu nog belangrijk is, zijn de lustgevoelens die haar van een heel andere kant laten zien.

Ze buigt zich voorover en begint tegen de harde bobbel in zijn broek te blazen. Ze voelt dat hij even schrikt, maar als haar handen over zijn benen beginnen te wrijven merkt ze dat hij zijn broek aan het losknopen is. Ze hoort hem hijgen en voelt zijn handen over haar rug richting haar billen glijden. Het beest in haar is los en hijgend van genot neemt ze zijn warme genotstaaf in haar mond.

Voorzichtig laat ze haar tong over zijn harde staaf glijden. Haar lippen omsluiten hem en ze zuigt de staaf zachtjes haar mond in. Zijn ademhaling wordt sneller en zijn handen knijpen zachtjes in haar billen. Elke aanraking van hem moedigt haar aan, en als ze merkt dat hij de auto aan de kant zet komt ze helemaal los.

Hij parkeert de auto en zet zijn stoel achteruit en in de ligstand.
Zij doet hetzelfde en trekt daarna haar kleding uit. “Nu ga ik er helemaal voor” hoort ze zichzelf tegen hem zeggen. Ze heeft alleen haar string en sokken nog aan en alle schaamtegevoelens die ze dacht te gaan voelen zijn verdwenen.

Ze duwt hem achterover in zijn stoel en komt bovenop hem zitten. Haar lippen zoeken de zijne en hartstochtelijk duwt ze haar tong tussen zijn lippen. Hij beantwoordt haar kus hijgend en hun tongen vinden elkaar. Dan laat ze haar lippen over zijn gezicht naar zijn nek glijden. Ze likt elk plekje dat ze tegenkomt en kleine kusjes wisselen haar tong af.

Ze trekt zijn trui omhoog en neemt een tepel in haar mond. Zijn handen pakken haar borsten en beginnen ze te kneden. Dan komt ze iets omhoog en brengt haar tepel naar zijn mond. “Bijt me,” zegt ze.

Haar handen glijden achter haar langs naar zijn harde staaf. Ze pakt hem vast en gaat zo zitten dat zijn staaf langs haar slipje glijdt. Elke keer als ze zijn staaf tegen haar gevoeligste plekje voelt komen, krijgt ze een rilling door haar buik. Haar schaamlippen zijn gezwollen en ze tintelen. Ritmisch bewegen haar heupen op en neer en ze voelt zijn warmte door de stof van haar stringetje heen.
Elk plekje dat hij aanraakt brandt.

Dan wil ze hem in haar voelen, ze schuift haar string opzij en leidt zijn harde warme genotstaaf haar natte grotje in. Een kreun en een zucht ontsnappen en ze voelt hoe zijn hete staaf steeds dieper bij haar naar binnen glijdt. Owwww dat voelt zo goed. Ze voert het tempo wat op en beweegt haar heupen wat hoger op en neer. Ze probeert rechtop te zitten maar de ruimte in de auto is beperkt.

Op haar hurken bovenop hem voelt ze hem nog dieper in haar komen. Hij hijgt, kreunt, weet met zijn handen geen raad. Terwijl ze wat naar voren buigt om hem te kussen voelt ze een warme gloed door haar schaamstreek trekken. Ze gaat weer rechtop zitten en al haar buikspieren trekken samen. Ze begint harder te hijgen en te kreunen als ze een heerlijk orgasme krijgt.

Dan zegt hij :” Moeten we geen condoom om?” Ze schrikt, daar heeft ze helemaal niet meer aan gedacht. Ze pakt een condoom uit haar tas maar gooit hem net zo snel weer terug. Ze klimt van hem af en neemt zijn harde staaf weer in haar mond. Haar tong glijdt langs zijn eikel naar beneden. Voorzichtig neemt ze een bal in haar mond en begint eraan te sabbelen. Zijn lichaam begint te kronkelen van genot.

Zijn handen glijden door haar haren en af en toe trekt hij aan een pluk. Ze neemt ook zijn andere bal in haar mond en na deze verwend te hebben laat ze haar tong weer langs zijn paal omhoog glijden. Haar lippen sluiten zich om zijn paal en haar handen beginnen zijn staaf te masseren. Steeds iets sneller begint ze hem te zuigen en te masseren. Zijn ademhaling wordt sneller, zijn kronkelen heviger. Ze voelt hem schokken en hoort hem zeggen: “Hou je hand ervoor”.

Dan spuit het warme zaad uit hem met harde kracht. Ze vangt het meeste op maar kan niet voorkomen dat er ook wat op zijn trui en buik terecht komt. Nog even likt ze aan zijn paal en pakt dan wat doekjes om het witte kleverige spul van hem af te vegen. Ze gaat op de stoel naast hem liggen en merkt dat hij verandert.

Hij slaakt een diepe zucht. “Wat zullen ze er wel niet van zeggen?”. Ze zegt dat zijn vriendin en haar man wisten dat dit eraan zat te komen. Al weken hebben ze het nergens anders over gehad met z’n viertjes. Hij is van slag, en ondanks dat zij nog wel door had willen gaan merkt ze dat het niet goed is. Ze kleedt zich aan en gaat even buiten de auto staan om alles tot zich door te laten dringen.

Ze heeft er geen spijt van, maar ze is erg geschrokken van het feit dat ze zich zo heeft laten gaan. Aan hem is ook duidelijk te merken dat hij het zover nog niet had willen laten komen. Een angst neemt bezit van haar, en ze denkt:”Laat me nu niet vallen!”

Het is gebeurd, ze heeft ervan genoten maar de angst dat hij haar nu gaat verstoten is erg groot. Zo had ze het niet gewild. Ze kan zich wel voor haar kop stoten,ze was teveel zichzelf, het was ook zo vertrouwd. Ze heeft zich teveel laten gaan en ze heeft hem genomen en niet meer stilgestaan bij het feit dat het voor allebei nieuw was.

Een paar dagen zijn voorbij gegaan.
Ze heeft meteen de dag erna de morning-afterpil gehaald. Het risico dat ze zwanger zou raken van hem is te groot en ze heeft al twee kinderen, haar leventje is compleet. De eerste keer dat ze elkaar weer zagen was erg spannend. In eerste instantie durfde ze hem niet aan te kijken, maar toen ze doorhad dat hij normaal deed tegen haar vielen er een hoop spanningen weg.

Hij heeft gezegd dat hij het erg jammer vind dat de nieuwsgierigheid nu in een keer weg is. Hij had het uitdagen graag nog wat langer door laten gaan en was zelf het liefst bij wat friemelen gebleven. Ze zegt dat het haar spijt dat ze zich zo heeft laten gaan.
“Ik heb ervan genoten” zegt hij, “Maar ik voel me er niet echt happy bij.”

Er is nu wat veranderd tussen hun, de spanning is weg, maar gelukkig kunnen ze elkaar recht in de ogen kijken. En ze blijft een klein beetje hoop houden dat dit avontuur ooit een vervolg krijgt.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *