— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De golfles

Ik had het allemaal al eens geprobeerd, maar sport was niet echt mijn favoriete bezigheid. Totdat Suzie, mijn beste vriendin en verwoed golfster me ervan wist te overtuigen eens mee te gaan naar de golfbaan. Shit, golfen, dacht ik nog, de truttigste sport ooit uitgevonden. Beoefend door bejaarden en trage veertigers, geen spanning, geen sensatie, niks te beleven. Dat bleek erg mee te vallen….

Op een nogal warme woensdagmiddag nam Suzie me mee naar een golfbaan in Zuid-Holland. Ik had me voor de gelegenheid gekleed in mijn dufste poloshirt met bijpassende shorts. En ter plekke voorzag de golfshop (wat een woord) me van het vereiste materiaal; een putter en een ijzer 7. Suzie stuurde me naar de drivingrange, waar een golfleraar me zou opwachten. Suzie had een introductieles voor me geregeld. Ze moest zelf een wedstrijd spelen en gaf me voor ze wegrende nog een vluchtige kus en duwde me in de richting van de afslaghokken.
‘Hij heet Roger’, zei ze.

De drivingrange was eigenlijk niets anders dan een langwerpig gebouw verdeeld in hokken van een paar vierkante meters, uitkijkend over een groot grasveld waar allemaal balletjes lagen. En Roger stond in één van die hokjes al op me te wachten, klaar voor de les. Hij was dus zeker geen bejaarde of matte veertiger, maar eerder een sportieve, goedgeklede dertiger met bruine ogen en gespierde armen. Hij gleed van zijn houten barkruk af, pakte mijn hand en keek me lachend aan.
‘Ik ben Roger en ik ga je alles leren over golf.’

‘We beginnen met de grip’, zei Roger. ‘Dat wil zeggen, ik laat je zien hoe je de golfstok vasthoudt. Daarna doen we de swing.’
Roger ging voortvarend van start. Hij pakte mijn handen en vouwde ze om de golfstok; stevig maar met gevoel. Hij deed voor hoe de swing ging, de beweging om de bal weg te slaan. Dat lukte me niet, deels vanwege onervarenheid, deels vanwege de aanwezigheid van Roger. Ik moest mijn ogen op de bal houden, maar keek eigelijk door mijn oogharen naar zijn kruis.

‘Ik kom wel achter je staan, dan doen we het samen’, zei Roger en voor ik het wist had hij zijn armen om me heen geslagen en hield mijn handen vast. We zwaaiden van rechts naar links en weer terug en na een paar keer kreeg ik er inderdaad gevoel voor. Maar meer nog voelde ik hoe hij zijn penis tegen me aan drukte en die werd met elke swing harder.
‘Je moet iets meer met je billen naar achteren gaan, alsof je op een barkruk gaat zitten’, fluisterde Roger.

Ik weet niet waarom, maar ik gehoorzaamde onmiddellijk en wiegde naar achteren, zachtjes over de stof van zijn broek schurend. Zijn lid werd nog harder en hij kreunde bijna onhoorbaar.
‘Goed zo, blijf swingen.’
En terwijl ik langzaam mijn armen heen en weer bewoog, liet Roger mijn handen los en gleed langs mijn polsen en schouders naar mijn borsten. De opwinding werd me bijna te veel, maar ik bleef wiegen, maar nu met mijn ogen dicht. Zijn handen grepen zacht mijn borsten, kneedde ze en zochten mijn tepels, die bijna door mijn polo heen knalden.
‘Kan niemand ons zien’, fluisterde ik.
‘Nee, iedereen is aan de wedstrijd begonnen.’

Ik wilde me omdraaien en hem zoenen maar hij hield me stevig vast. Eén hand daalde af naar mijn buik en verder, mijn broek in. Ik voelde hoe hij langs de rand van mijn slip friemelde, daarna even met mijn toefje schaamhaar speelde om uiteindelijk mijn klit te vinden. Ik rilde en een vloedgolf van geilheid vulde mijn lichaam. Mijn kut werd natter en natter en probleemloos gleed zijn vinger bij mij naar binnen en daarna nog één. Ik had nog steeds de golfclub in mijn handen. Waarom eigenlijk? Ik liet hem vallen en bracht mijn handen naar achteren en voelde meteen aan de gloeiend hete plek in zijn dunnen katoenen broek. Zijn linker hand verliet mijn borst en ritste zijn broek open, zodat ik er beter bij kon. Ik voelde over zijn short een vochtige plek. Zijn lul stroomde nu al over met voorvocht. Ik hield hem even stevig vast en voelde het bloed kloppen. Het leek wel of hij nu al klaarkwam. Hij moest net zo geil zijn als ik.

De tweede poging me om te draaien lukte en eindelijk kon ik hem vol op zijn mond zoenen. Niet voor lang, want hij bukte zich om onmiddellijk aan mijn tepel te zuigen. Ondertussen bewoog hij steeds sneller zijn twee vingers in me en masseerde zijn duim mijn clitoris. Ik werd gek van opwinding. Het scenario om op een golfbaan te vrijen met een onbekende met het risico betrapt te worden had ik nooit kunnen fantaseren. Het was werkelijkheid. We schuifelde zoenend naar de barkruk, waarvan ik nu pas begreep waarom hij daar stond en Roger tilde me erop. Hij duwde zijn lid in mijn kut en begon me ritmisch te neuken.

Het soppende geluid en het zware ademen van Roger maakte me duizelig. Ik klauwde in zijn billen en rug en voelde dat we allebei zo heet waren dat dit nooit lang kun duren. Ik bracht mijn hand tussen mijn benen en begon op de maat van zijn gebeuk mijn klit te bewerken. Het vocht uit mijn kut liep de barkruk op en het zweet droop van mijn rug. Eén hand schoof onder mijn billen en hij duwde een vinger in mijn anus naar binnen. Het verbaasde me dat dat zo gemakkelijk ging en het wond me nog meer op. Ik volgde zijn voorbeeld en masseerde eerst de onderkant van zijn ballen en daarna zijn anus. Hij kreunde instemmend en met zijn zweet als smeermiddel duwde ik voorzichtig een vinger bij hem naar binnen. We vingerden, neukten en zoenden elkaar. Dit was me nog nooit overkomen. Ik hield het niet meer en begon steeds heftiger over mijn klit te draaien. Hij gleed uit me en begon zich af te trekken. Ik voelde mijn hoogtepunt naderen en kwam met een explosie klaar. Het vocht vloeide uit me en toen hij dat zag voelde ik zijn anus samentrekken en gulpte zijn sperma over mijn polo die er meteen een stuk minder saai uitzag.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *