— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Eerste stapjes (deel 2)

Het dringt tot me door dat je me vraagt om mijn slaapkleed uit te trekken en op mijn rug op bed te gaan liggen. Ik haast me om aan dit verzoek te voldoen en ik voel dat er een zekere spanning door mijn lichaam raast. Je opent langzaam je nachtkastje en haalt er stukken wit touw uit, met enkele snelle handelingen bind je mijn polsen vast aan de beide bedeindes. Vervolgens trek je ruw mijn benen uit elkaar en maakt ook mijn enkels vast waarbij je het touw net iets te strak aantrekt.

Met een zachte streling van je hand ga je langs mijn been naar boven, je geniet merkbaar van de aanraking met de zachte kous en aan de kanten rand gekomen, stop je even zodat je me een kreun ontlokt. Je lacht gemeen en bijt me toe “Je bent ook echt onverbeterlijk, kun je nu echt je geilheid niet onder controle houden?” Met je vlakke hand mep je tussen mijn benen. Geschrokken wil ik ze sluiten, maar de touwen verhinderen me dat. Met een: “Vergeet mijn verbod niet”, begin je zachtjes over mijn gehele vagina te wrijven, er zorgvuldig voor zorgend dat je mijn klit niet aanraakt. Met twee vingers dring je bij me naar binnen, waarbij je je duim welgemikt op mijn klit laat rusten.

Je vingers blijven beweegloos zitten en je duim maakt tergende cirkels. Het gevoel wordt me te machtig en ik probeer tevergeefs om onder je aanrakingen weg te komen. Het enige wat ik echter kan doen, is het naar boven brengen van mijn bovenlichaam, wat het lekkere gevoel nog heviger maakt. Je interpreteert mijn bewegingen dan ook moedwillig verkeerd, zodat je abrupt stopt. Je haalt je vingers uit me en je vraagt me deze te reinigen. Omdat je me tot het uiterste drijft, lik ik suggestief langs je vingers. “Wacht maar teef…” is jouw antwoord hierop.

Je brengt je hoofd naar mijn tepel en blaast hier even op, vervolgens laat je je tong er rond glijden. Ik ben even verward door het feit dat je me terug genot schenkt, maar al gauw weet ik waarom. Eenmaal mijn tepel heel verwachtingsvol rechtop staat, plaats je er een wasknijper op die je gemeen laat dichtklappen. Een pijnscheut schiet door mijn hele borst en ik doe mijn best om geen krimp te geven, helaas ontsnapt me toch een zachte kreun.

Je herhaalt deze behandeling bij mijn andere tepel, echter nu is het verrassingseffect weg zodat ik geen kik geef. Ik merk dat je nog twee wasknijpers hebt en ik volg je gedachtegang al. Op elke schaamlip wordt er één gezet en dan trek je ze langzaam maar zeker naar buiten… Ik voel dat je ze prompt loslaat, om dan een gemene ruk aan de wasknijpers op de tepels te geven. Ik kerm en je bijt me toe om nu toch eens even flink te zijn.

Je staat op van het bed en bekijkt me even keurend, ik zie je nadenken en dan maak je mijn handen los, je doet me rechtop zitten, wat moeizaam gaat met de knijpers tussen mijn benen, door mijn bewegingen trekken ze wat een aparte sensatie geeft. Je neemt het touw en legt een eenvoudig borstharnas aan, eens het naar je wensen zit, worden de klemmen van mijn schaamlippen gehaald, het bloed stroomt fel wat een extra pijnprikkel geeft. Je duwt me ruw achterover zodat ik terug op het bed lig. Handig breng je nu een touw aan dat van het harnas tussen bij benen loopt zodat het touw tegen mijn klit drukt.

Getergd zoek ik een bevrediging van mijn gevoelens zodat ik instinctief tegen het touw tracht aan te rijden, het zorgt immers voor een aangename druk op mijn klit. “Jij slet!” breng je uit en slaat met vlakke hand in mijn gezicht. Je voelt je genoodzaakt om het touw strakker aan te spannen zodat het meer een pijnsensatie geeft. Ik breng je wijselijk niet op de hoogte van het feit dat de grens pijn/genot nu bij me is vervaagd en dat ik toch geniet van de aanwezigheid van het touw.

Je acht de tijd rijp om de klemmen van mijn tepels te verwijderen en één voor één neem je ze zacht weg, waarna je mijn gekwelde tepels kust. Je bemerkt de afdrukken en concentreert je liefdevol op mijn borsten. Je streelt, je kust, je likt. Plotseling geef je een gemene draai aan beide tepels tegelijk en trekt er hard aan. Aangezien mijn handen los zijn, maak ik een instinctieve beweging om je tegen te houden, je werpt me echter een waarschuwende bleek toe, zodat ik mijn voornemen staak.

Je gaat naast het bed staan en nu pas kleed je jezelf uit, ik bemerk dat je ook in verregaande staat van opwinding bent, je neemt vervolgens plaats over mijn bovenlichaam en zegt “Slet, nu ga je me pijpen en zorg dat je het goed doet zodat ik klaarkom, waag het niet om één druppel te verspelen! Je mag hierbij trouwens één hand gebruiken.”. Met plezier wijt ik me aan deze taak, met mijn rechterhand omsluit ik je lul en sluit mijn lippen om de eikel, mijn tong flitst heen en weer. Op deze manier drijf ik je tot een enorme drang om klaar te komen. Je grijpt me vast bij mijn haar en begint mijn mond te neuken. “Zuigen teef!” en je pompt nog harder. Je roept dat je zal klaarkomen en stoot nog dieper in mijn mond. Nog een paar kreunen en dan voel ik je sperma in mijn keel komen. Ik slik en zuig zachtjes aan je eikel zodat elke druppel wordt ingeslikt.

Nadat je bent bijgekomen, bind je mijn armen samen en maakt ze snel vast aan het bed. “Ik wil er zeker van zijn dat je jezelf gedraagt, ik ga me wassen”. Je blijft een poosje weg en wanneer je terugkomt maak je me los, je verwijdert het touw tussen mijn benen en ook het harnas. Teder doe je mijn schoenen uit en verwijdert de kousen. Je vertelt me dat mijn straf nog niet ten einde is en ik moet slapen met mijn halsband aan. Je geeft me een kusje op mijn voorhoofd en doet het licht uit. We gaan slapen.

Er razen zoveel emoties door me heen en ik voel een enorme drang om klaar te komen. Stil breng ik een hand tussen mijn benen en begin wat met mijn klit te spelen. Hoe dom van me, natuurlijk merk je dit en met een zucht doe je het licht terug aan. Je zegt op een zachte toon “Het verbaast me hoeveel lef je wel hebt, je noodzaakt me tot zwaardere maatregelen”. Je neemt twee stukken touw die je rond elke pols bindt. Je checkt de lengte en maakt dan de beide touwen vast aan mijn halsband. Ik merk dat ik wat bewegingsvrijheid heb, niet veel en zeker niet genoeg om mijn onderlichaam te bereiken. “Zo mag je de nacht doorbrengen en kan ik slapen met het besef dat je aan de straf voldoet: niet klaarkomen!”, is jouw uitleg hierop. Ik wil tegensputteren dat dit geen makkelijke houding is, maar je laat erop volgen dat je weet dat ik meestal in foetushouding lig, dus de touwen vormen geen echte belemmering.
Het kost me enige moeite de slaap te vatten, maar uiteindelijk verzeil ik toch in een diepe slaap.

Wanneer ik ontwaak heb ik enige moeite om alles weer te beseffen. Ik merk dat je ook al wakker bent en dat je me ligt aan te kijken. “Zo dame, klaar voor het einde?” zijn je eerste woorden. Het besef komt langzaam bij me terug en hulpeloos beweeg ik mijn handen. “Ik heb ongelooflijke zin om klaar te komen en jij mag me daarvoor van nut zijn. Kom hier!!!”. Tot mijn verbazing merk ik dat je lid al strak gespannen staat, dit samen met mijn nederige positief, maken me nat. Ik kom over je heen zitten en je glijdt moeiteloos bij me naar binnen. Ik kan niet anders dan over je heen vallen zodat je een heerlijke toegang hebt tot mijn kut. Je werkt jezelf naar een hoogtepunt toe, je weet dat ik toch geniet…

Nadat je bent klaargekomen en wat bent bijgekomen, richt je je tot mij. “Jij geile slet, nu moet je klaarkomen terwijl ik je bekijk”. Je maakt je los en gaat er gemakkelijk bijzitten. Blij dat ik eindelijk mag klaarkomen, begin ik mezelf te stimuleren. Net wanneer ik er echt inkom, roep je “Stop!” en je geeft me twee wasknijpers aan, deze horen op mijn tepels. Het brengt me uit mijn concentratie en volgens mij besef je dit maar al te goed. Wanneer ik immers terug in mijn tempo beland, trek je gemeen aan de knijpers wat me terug mijn concentratie doet verliezen. “Nou slet, had ik je niet gevraagd om klaar te komen? Lukt het niet? Ga je me nu echt teleur stellen?”.

Jouw verwijten maken me terug geil en ik doe verder terwijl je me verwijten blijft maken. Je woorden hitsen me op en na een poosje voel ik tintelingen door mijn hele lichaam gaan. Ik besef nog net dat je steeds van me eist dat ik mijn orgasme aankondigt en ik zucht: “Ik ga klaarkomen…”,.Hierna verlies ik mezelf in een heerlijk orgasme. Terwijl ik deze gevoelens onderga en ze blijven maar rollen, verwijder je de knijpers van mijn tepels. Deze extra sensatie doet me nog meer genieten. Eenmaal het orgasme is weggeëbd, dank ik je vanuit de grond van mijn hart.

Je neemt me in mijn armen, kust me en knuffelt me. Je verzekert me nog dat ik het heel goed heb gedaan en dat je er echt van hebt genoten.
Nu kunnen we terug overgaan naar de orde van de dag.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *