— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn zoveelste keer

Samen gezellig op de bank genesteld, dicht tegen elkaar aan. Biertje en colaatje binnen handbereik. Televisie aan op een onbelangrijk programma… Ik kruip lekker tegen mijn mannetje aan. Ik rek me overdreven uit en zeg dat ik naar bed ga. Vervolgens buig ik me naar hem toe, kus hem uitdagend op zijn lippen.
“Ik kom zo”, zegt hij.

Ik snel naar boven en steek kaarsjes aan. Ik hoor hoe de televisie uitgaat. Het lege flesje en glas worden opgeruimd. Ik zucht diep. Oeps, als hij me maar niet heeft gehoord. Hij komt de trap op, neemt me in zijn armen en beantwoordt de kus die hij net beneden heeft gekregen.
Mijn handen glijden over zijn rug. Ik voel zijn handen branden op mijn rug. Ze glijden onder mijn trui. Dat bezorgt me kippenvel. Ik trek zijn shirt uit de broek. Mijn handen verkennen zijn lichaam. Elk plekje is me bekend, elk plekje voelt even lekker aan als altijd.

Dan voel ik hoe de bekende handen over mijn lichaam dwalen, mijn bh-sluiting open probeert te plukken, net als altijd. Ik doe mijn armen omhoog en hij trekt mijn trui uit. Deze belandt ergens in de hoek van de slaapkamer. In het dansende kaarslicht zie ik het verlangen in zijn ogen. Zouden de mijne ook zo stralen? Ik trek zijn shirt op mijn beurt uit. Mijn handen glijden langs zijn lichtgespierde borstkast, ik knijp stiekem in zijn tepels.. Nog steeds heftig vrijend. Onze tongen spelen een spel, het spel zonder winnaar. We verliezen beiden; we verliezen ons zelf in elkaar.
We vallen op ons bed, dat doet de kaarsen dansen. We liggen heel dicht tegen elkaar aan. Onze handen hebben net de ruimte om elkaars lichamen te betasten en te liefkozen.

Ik frummel aan de knopen van zijn broek. Er ontsnapt een lichte kreun als ik met mijn hand in zijn broek glijd. Wat ik daar voel doet me goed. Langzaam beweeg ik mijn hand op en neer. Ik voel zijn warmte en harde pik in mijn hand bewegen. Hij kreunt zacht. Ik probeer zijn broek uit te trekken. Hij is mij daarbij erg behulpzaam.
Hij trekt mijn broek uit, kust mijn buik. Ik duw hem op zijn rug. Hij trekt mij lachend op zich. We spelen met elkaars tong en ik voel zijn handen daarbij speels over mijn rug glijden. Dat maakt het hete gevoel in mijn onderbuik nog heftiger. Ik glijd met mijn mond langs zijn wang, knabbel aan zijn oor. Een spoor van kusjes geef ik langs zijn nek, verder naar beneden over zijn borst, buik en navel. Daar blijft mijn mond speels hangen om rond zijn navel te likken.

Ik ruik zijn pik al: heerlijk. Ik zak verder naar beneden met mijn hoofd en voel zijn eikel speels tegen mijn lippen. Ik geef een natte kus op zijn eikel voor ik hem in mijn mond neem om hem te verwennen. Mijn handen glijden langs zijn buik richting pik. Zachtjes begin ik hem af te trekken. Daarbij lik ik hem voorzichtig aan zijn eikel. Ik open mijn mond en laat zijn natte, van het voorvocht glimmende eikel, in mijn mond verdwijnen. Ik hoor hem kreunen, voel zijn handen door mijn haar. Langzaam beweegt mijn hoofd op zijn pik.

Likkend en zuigend verwen ik mijn mannetje, mijn handen daarbij zijn pik strelend. Hij kreunt en aan zijn ballen voelend komt hij bijna klaar. Ik stop, want in mijn mond klaarkomen, dat vind ik niets. Hij trekt me naar boven en kust me. Vervolgens draait hij me op mijn rug, kust mijn borsten. Hij likt speels aan mijn tepels die er nog rechter van overeind gaan staan. Ik kreun zacht als hij er in bijt. Ik voel hoe zijn pik speels tussen mijn natte lippen glijdt. Hij stoot in één keer diep in me. Ik open mijn benen zover ik kan om hem zo diep mogelijk in me te voelen. Mijn handen glijden over zijn rug, mijn nagels een spoortje achterlatend. Sporen van genot.

Ik voel hem in en uit me bewegen. Ik duw mijn heupen dichter naar hem toe. Dieper en sneller beweegt hij in me. Ik voel zijn adem in mijn oor, hij fluistert woorden die ik niet versta. Hij kreunt, vloekt zacht dat het zo lekker aan voelt. Hij voert het tempo op. Sneller en sneller. Harder en dieper. We kreunen zacht, onze ademhaling versnelt.
Hij stopt, draait op zijn rug en trekt me op hem. Voorzichtig laat ik mezelf op zijn pik zakken, beweeg mijn heupen op de zijne en berijd mezelf naar het hoogtepunt. Ik kreun zacht als ik zijn handen op mijn heupen voel. Ik beweeg mijn heupen strak wrijvend tegen de zijne. Deze bewegingen maken me gek! Ik voel dat het niet lang duurt voor ik klaar ga komen.

Kreunend en zwetend spelen onze tongen een vurig spel. Mijn kloppende kut klemt zich strak om de pik van mijn man. Kreunend en hijgend laat ik me gaan en beweeg steeds langzamer om het onweerstaanbare gevoel zo lang mogelijk vast te houden.

Mijn mannetje duwt me van zich af en komt achter me zitten. Hij komt dichtbij en komt diep in me. Ik voel zijn ballen kletsen tegen mijn billen.. Ik buig verder naar voren, leunend op mijn ellebogen. Ik voel zijn ballen tegen mijn klitje aan kletsen. Nog een keer kom ik klaar. Mijn strak klemmende kut om zijn hevig kloppende pik doet hem kreunen van genot. Hij stoot diep in mij. Daarbij kreunt hij van genot. Een klap op mijn billen doet hem nogmaals harder stoten. Ik voel zijn sperma in me spuiten, tot de laatste druppel.
Kreunend en zwetend leunt hij op me. Hij kust mijn rug. Ik streel zijn armen aan weerszijde van mijn hoofd. Hij pakt een handdoekje dat ik had klaargelegd om zijn zaad dat uit me lekt op te vangen. We kruipen tegen elkaar aan. Kussen elkaar.
Ik fluister dat ik van hem houd.
‘Ik ook van jou’, fluistert hij terug.
In elkaars armen vallen we in slaap, uitgeput en voldaan.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *