— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een hete dag aan het strand

Heerlijk, het wordt maar liefst 23 graden vandaag, en raad eens wie er vrij is? Ikke!
Jippie!!! Wat zal ik met die onverwachte vrijheid eens gaan doen? Een lekker dagje stadten en mezelf verwennen met iets nieuws of een dagje bakken op het strand, mmmm……
Toch maar het strand dan, een lekker romannetje in de tas, het badlaken erbij, een mini-bikini aan en huppa de auto in.

Wat een geluk ik heb nog een parkeerplaats bij het strand kunnen vinden. Ik pak mijn spullen uit de auto en wandel naar een plekje dat nog een beetje vrij is en kijk eens om me heen. Dit bevalt me wel, niet te druk, niet te ver van het water, maar ook niet dicht genoeg bij de rand om nat gespetterd of ondergegraven te worden door de kinderen daar. Precies goed!

Ik leg het badlaken neer en trek mijn kleren uit. Heerlijk dat gevoel van die zon op mijn naakte huid. Ik ga liggen, sluit mijn ogen en doezel een beetje weg in het zomerzonnetje. Langzaam dwalen mijn gedachten af. De zon doet dat met je hè, hoe heter de zon op je brandt, hoe heter de gedachten. En het duurt ook niet lang voor het bloed ook bij mij sneller begint te stromen.

In een poging een beetje af te koelen draai ik me op mijn buik en ga me dan maar bezig houden met het zgn. “aapjes kijken”. Genoeg te zien, gladde apen, behaarde apen, gespierde apen, hehehe. Ik heb mijn keus gemaakt. Rechts voor me ligt een gladde, gespierde “aap”. Al lekker bruin en aan de glans op zijn lichaam te zien ook al behoorlijk opgewarmd door de zon. Maar ja, dit is natuurlijk niet echt bevorderlijk voor mijn temperatuur, die begint steeds meer op te lopen, merk ik wel. Pfff warm!!

Maar wat een heerlijke warmte is dat, ik krijg er tintelingen door tussen mijn benen, en mijn tepels zijn zo hard, als je niet beter wist zou je denken dat ze het koud hadden. Met mijn hoofd op mijn armen en mijn ogen dicht laat ik mijn gedachten de vrije loop, en natuurlijk bestaat er geen twijfel over het onderwerp van mijn “hete” gedachten……..

………Ik laat me heerlijk insmeren door mijn gladde, gespierde man van net. Mmm, hij laat geen plekje onberoerd op mijn lichaam en de zonnebrandolie maakt het allemaal zooo lekker glad. Eerst langzaam mijn schouders, met zijn stevige handen kneedt hij alle spanning bij me weg.

Als hij merkt dat ik helemaal ontspannen ben gaat hij verder naar beneden en masseert zo mijn hele rug. Af en toe voel ik een vinger van hem wegglijden onder mijn bikinislipje. Hij houdt even op om anders te gaan zitten en neemt dan een voor een mijn benen onder handen. Hij begint bij mijn voeten en werkt zijn weg omhoog naar mijn dijen en billen. Mijn benen liggen iets uit elkaar en telkens, heel vluchtig wrijven zijn vingers over mijn oh zo hete plekje tussen mijn benen.

Ik voel mezelf nog warmer worden, dit is zoo lekker. Hou vooral niet op!! Hij vraagt me of ik op mijn rug wil gaan liggen zodat hij mijn voorkant ook in kan smeren. Met een beetje tegenzin doe ik wat hij vraagt, hopend op een goede herhaling van net. Hij begint bij mijn armen, heerlijk, hij zakt al snel af naar mijn buik en kan het natuurlijk niet laten om ook mijn borsten aan te raken. Dan begint hij ook hier aan mijn benen. Weer eerst de voeten, dan mijn kuiten en uiteindelijk mijn dijen en weer die vingers. Oh jee, ik heb het gevoel dat ik in brand sta. Hij blijft me plagen met zijn vingers elke keer langs het randje, net genoeg om het verlangen wakker te schudden.

En dat verlangen begint diep van binnen te groeien en te gloeien, ik trek zijn gezicht naar het mijne en op het moment dat onze lippen elkaar zullen raken… word ik wakker geschud door een emmer water. WHAAAAAA das pas schrikken, ik was blijkbaar in slaap gevallen en toch niet ver genoeg van de kids vandaan gaan liggen. Mmm maar even een koude zee-douche om de opwinding, die volgens mij van mijn gezicht af te lezen is, weer af te laten koelen.

Het zeewater is heerlijk, ik neem een duik en zwem een flink aantal meters uit de kust weg, in de hoop dat het een beetje rustiger in mijn hoofd wordt. Mijn gedachten zijn mijn droom van net nog niet vergeten. Ik zwem tot een diepte waar ik net mijn schouders onder water heb als ik ga staan. Ik draai me nog eens om naar de kust en zie dat ik best ver weg ben, en hier het water heerlijk voor mezelf heb. Net als ik me weer om wil draaien word ik ineens om mijn middel gegrepen door iemand.

Ik wil het uitgillen maar er wordt een hand over mijn mond gelegd en een man fluistert in mijn oor: “Niet gillen, ik wil alleen maar afmaken, waar je zelf op het strand mee bent begonnen……” En tegelijkertijd voel ik dat hij mijn schouders begint te masseren en langzaam onder water zijn handen naar mijn borsten laat glijden. Mijn tepels reageren direct en gaan een wedstrijdje doen wie er het eerst boven water uit kan kijken geloof ik. Bikkelhard zijn ze, een hele zoete pijn.

Ik draai met mijn billen en voel dat mijn tepels niet het enige zijn wat bikkelhard is. Hij kreunt zachtjes in mijn oor als ik mijn billen tegen hem aandruk. Hij blijft met een hand mijn borst kneden terwijl zijn andere hand een weg zoekt naar beneden en op de rand van mijn slipje blijft hangen, alsof hij wacht op mijn toestemming. Ik duw mijn bekken tegen zijn hand om hem te laten weten dat ik meer wil, dat hij niet mag stoppen nu en met een grom in mijn oor daalt zijn hand verder af.

Mijn handen zitten ondertussen ook niet stil. Mijn ene hand kneedt mijn borst en mijn andere hand heb ik achter mijn rug langs naar beneden laten glijden en daar heb ik nu een hard, kloppend stuk mannenvlees in vast. Langzaam duw ik zijn zwemshort naar beneden, zodat ik meer speelruimte heb. Er wordt door hem direct op ingespeeld door mijn bikinislipje naar beneden te duwen, ik voel zijn vingers voorzichtig mijn natte spleetje aanraken. En als vanzelf gaan mijn benen uit elkaar om hem ook meer ruimte te geven.

Ik wrijf met mijn duim over het topje van zijn eikel, trek het vel naar achteren zodat hij lekker opzwelt in mijn handen en blijf plagend rondjes draaien. Ik hoor hem kreunen in mijn oor. Ik word zachtjes in mijn nek gebeten en zijn tong draait rondjes op het gevoelige plekje achter mijn oor, ik word helemaal gek als hij ook nog eens begint te spelen met mijn klitje. Hij draait, knijpt en trilt me met zijn vingers helemaal gek. Ik kan het wel uitschreeuwen zo lekker is het. Ik kan mijn hand ook niet meer stilhouden nu hij mij zo aan het gek maken is en ik voel hem groeien in mijn hand terwijl ik steeds sneller op en neer ga.

Ook hij houdt het haast niet meer. Met zijn ene hand blijft hij mijn tepels plagen en ik voel de vingers van zijn andere hand bij mij naar binnen gaan. Oh jah……, ga door ik wil je in me voelen, ik hoor het mezelf zeggen. Oh jah?? wordt er in mijn oor gefluisterd. Dan wordt ineens mijn slipje helemaal naar beneden getrokken en terwijl hij mijn hand wegtrekt van zijn heerlijke stijve lul voel ik dat diezelfde lul in een flinke stoot binnendringt in mijn kutje. Oh shit, wat lekker.

Hij ramt er gelijk met een lekker tempo op los en geeft me geen kans om aan hem te wennen. Zijn vrije hand gaat weer terug naar mijn klitje, en terwijl zijn lul lekker doorstoot, verwennen zijn vingers mijn klitje optimaal. Die vent weet van wanten. Ergens in mijn achterhoofd is er nog een stemmetje dat zegt: “Je weet helemaal niets van die vent”, maar aangezien die vent zoo ontzettend lekker kan neuken, zal het me op dit moment een rotzorg zijn wie hij is. Hij moet me klaarmaken, dat is het enige dat me interesseert, en hij is al een flink eind op weg om dat voor elkaar te krijgen.

Zijn vingers gaan steeds sneller over mijn klitje en ook zijn lul weet niet van ophouden. Ik kreun het uit en grom dat het zo lekker is. Jij bent ook lekker meisje, zegt ie tegen me en ramt me nog eens extra diep in mijn kutje. Ik voel mezelf komen, en zeg tegen hem dat hij vooral niet op moet houden nu. Hij blijft draaien op mijn klitje en stoot lekker diep in mijn kutje en ik kom, oh god ik kom, en hoe! Ik schreeuw het uit, hij legt nog snel een hand op mijn mond en ik bijt hem in zijn vingers om hem te laten voelen hoe geil ik ben en hoe lekker hij is. Ik voel zijn harde lul kloppen in mijn hete kutje en met een diep gegrom in mijn nek weet ik dat ook hij lekker gekomen is.

Ik span de spieren in mijn kutje nog eens om hem nog eens te laten kreunen. Heerlijk is het als mannen kreunen als ze klaarkomen. We staan nog even tegen elkaar aangeleund om bij te komen, dan doet hij een hand over mijn ogen en draait me om. Drukt me een oh zo tedere kus op mijn lippen en zegt: ”Je was geweldig meis.” Dan is ie weg… Ik doe mijn ogen open en zie niemand bij me, ik ben helemaal alleen. Een vreemd gevoel bekruipt me en dan denk ik terug aan die heerlijke momenten en denk ik: kan me niet schelen, ik heb genoten.

En langzaam zwem ik terug naar het strand. Als ik aankom bij mijn handdoek zie ik een briefje liggen. Met rode wangen van opwinding lees ik: Hey geil meissie van me, als je net zo genoten hebt als ik, en je wilt een herhaling, bel me dan 06………… Geen naam of adres, alleen een nummer. Terwijl ik achterover ga liggen op mijn handdoek in de zon, stop ik het nummer in mijn tas en laat mijn gedachten de vrije loop.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *