— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sextherapie

‘Ik ben mooi. Zeg het mij maar na’ zei José, de therapeut. Maar ik zei niets. Ik staarde naar de grond en was niet van plan deze avond überhaupt nog wat te zeggen. Het was mijn tweede sessie en ik wist dat dit ook meteen de laatste zou zijn.

José liet me weer met rust en vroeg de vrouw naast mij haar lichaam te beschrijven. Stotterend begon ze met haar benen die volgens haar te dik waren. Ik richtte mijn hoofd op en bekeek het kleine kringetje vrouwen. Allemaal probeerden we ons te ontdoen van een negatief zelfbeeld. En ook allemaal hadden we jaren in alle eenzaamheid geworsteld en gebeden om een ander lichaam. Maar God had het blijkbaar te druk met anderen zodat we maar wat aan bleven knoeien met zalfjes, zelfhulpboeken en diëten.

Na twee jaar was ik het zat. Het was twee weken geleden, op een gewone doordeweekse avond. Ik zat weer eens vol zelfmedelijden mijn beklag te doen tegen Loekie, mijn Siamese kat. Na drie wijntjes sleepte ik mezelf naar de computer. Via een zoekmachine zocht ik naar een therapeut en vond José. Het was al na elven, maar iets in mij dwong haar meteen te bellen. José klonk aardig en innemend. Ze nodigde me uit voor een kennismakingsgesprek. Meteen de volgende dag zat ik al tegenover haar in een duur restaurant.

Ze was een mooie, sierlijke vrouw. Ze bewoog gracieus met haar heupen tijdens het lopen en jaloers keek ik naar haar slanke taille. Ik vertelde haar over mijn echtscheiding van 2,5 jaar geleden. Ik mompelde iets over rouw en pijn en dat het nog steeds moeilijk voor mij was me in mijn eentje te redden. Vroeger was ik een trotse, baldadige meid geweest. Knap, uitdagend en sexy. Maar ik had mezelf verwaarloosd, vertelde ik haar eerlijk. Het viel me zwaar maar ik vertrouwde José.

Dromerig volgde ik de groepssessie en merkte niet eens dat ik de laatste was die nog op haar stoel zat. De andere vrouwen waren al opgestaan en trokken hun jassen aan. Ik wachtte tot iedereen verdwenen was. Ik wilde José eerlijk vertellen waarom ik niet meer zou komen. De deur naar de sessieruimte zwaaide weer open en José ging naast me zitten.

‘Vertel me eens’, zei ze, ‘wat zit jou zo dwars, of durf jij je niet te uiten in groepsverband? Dat kan ik mij erg goed voorstellen.’
Ik vertelde haar dat deze therapie voor mij niet werkte en dat ik meer een type was dat een klein zetje nodig had om weer op het goede spoor te komen.
‘Maar wie wil me duwen’, vroeg ik haar.
Ze knikte maar zweeg.
‘Vertrouw je mij?’, vroeg ze even later.
‘Ja’, antwoordde ik.
‘Volledig en blindelings?’, vervolgde ze haar vraag.
‘Ja’, antwoordde ik weer.
‘Kom dan met mij mee en laat me jou leiden’, zei ze.
‘Het is een paardenmiddel maar het heeft mij geweldig geholpen.’

We trokken onze jassen aan en stapten de straat op. Het was donker, maar gelukkig droog. Zwijgend liepen we langs winkels, kroegen en woonkamers. We staken een aantal wegen over tot we bij een kleine bioscoop aankwamen. Het zag er smoezelig uit; de etalages hingen vol met kleine fotootjes. José trok me mee naar binnen. In een klein, roodgeverfd halletje stond het kassahokje waar een vrouw van oudere leeftijd ons twee kaartjes gaf. Ik liep achter José aan, een donker gangetje in. We kwamen uit bij een brede klapdeur. De film was al begonnen zag ik door de lichtflitsen die onder de deur door schoten. In het donker zochten we een stoel aan de voorkant. Ik snapte niet waarom José daar per sé wilde zitten.

Toen ik mijn rug tegen de stoel drukte, zag ik op het doek twee vrouwen innig met elkaar zoenen. Gefascineerd keek ik naar dit sensuele tafereel. Ze lagen op de rand van een zwembad en de een likte de tepel van de ander.
Na een paar minuten fluisterde José iets in mijn oor. Ik hoorde niet wat ze zei maar het veroorzaakte een lichte rilling in mijn lijf. Ineens merkte ik dat mijn hart dubbelhard bonsde. Onzeker keek ik naar José die glimlachend terugkeek.
‘Wat zei je zonet?’, vroeg ik haar.
‘Hm, of je het ook zo spannend vind.’
‘Ja, ontzettend’, bekende ik verlegen.
‘Zou je dat ook durven?’, vroeg ze.
‘Met een vrouw zoenen?’, vroeg ik verbaasd.
‘Ja, gewoon tongzoenen en daarna haar lichaam aanraken’, fluisterde José.
‘Ik zou het misschien wel spannend vinden, maar ik heb geen idee hoe het werkt’, zei ik eerlijk.

José aaide over mijn been en drukte haar lippen ineens tegen mijn wang. Ik schrok, het was alsof Medusa me had gekust en mij met een snel werkend gif ineens in een steen had veranderd. Als verlamd keek ik naar José.
‘Zeg je nee als het jou te ver gaat?’, fluisterde ze.
Ik knikte stijfjes en kon geen woord meer uitbrengen. Achter ons hoorde ik zo nu en dan een kuch maar dat er meer mensen waren, kon me vreemd genoeg niets meer schelen. José streelde mijn gezicht en liet haar mond over mijn hand glijden. Ze stuurde haar hand langs mijn borsten en ik voelde haar andere hand tussen mijn benen glijden. Gespannen wachtte ik af wat er zou volgen.

Ze trok mijn truitje omhoog, speelde even met mijn BH en opende de sluiting. Mijn borsten stonden al bijna stijf van de spanning. Ergens diep vanuit mijn onderbuik welde een vreemd soort van opwinding op. Het trok via mijn navel naar mijn tepels, die zich langzaam zich uitrolden tot twee stijve puntige gevoelsheuveltjes. José likte eraan en knoopte een voor een de knopen van mijn Levi’s los. Mijn rode onderbroek kwam tevoorschijn. Ik had al sinds mijn scheiding geen string meer aangehad. Soepel en sensueel zochten haar vingers zich een weg in mijn broekje. Ik voelde ze langs mijn onderbuik glijden, door mijn schaamhaar krioelen en uitkomen bij mijn klitje.

Mijn handen knepen zich vast aan de stoelleuning. Ik hoorde een gerucht achter me. José zag me verstijven en richtte zich op.
‘Wees niet bang’, fluisterde ze. ‘Twee stelletjes en een man alleen zijn achter jou komen zitten. Ze kijken, en doen niets.’
Een ambivalent gevoel schoot door mijn lichaam. José trok mijn broek uit en meteen daarna lagen mijn BH en onderbroek ernaast. Haar hoofd verdween tussen mijn benen en al snel voelde ik haar natte, warme tong over mijn lipjes glijden. Langzaam maar zeker trok het ongeruste gevoel uit mijn buik weg en werd ik opgewondener.

Na zo’n tien minuten likken, voelde ik haar tong naar binnen glijden. En het voelde heerlijk, al wist ik niet of het door haar tong kwam of dat de locatie en de toeschouwers mij zo geil maakten. Want toen José haar tong tegen mijn klitje liet botsen en drie vingers naar binnen liet glijden, werd ik ineens weer de oude, brutale en grenzeloze meid van vroeger. Ik zag hoe José tevreden lachte toen ik ineens een geil gilletje slaakte. Langzaam holde ik mijn rug en liet haar helemaal haar gang gaan. Brutaal keek ik opzij en zag een stelletje gebiologeerd naar ons kijken. Ik spreidde mijn benen zo ver mogelijk en drukte de mond en tong van José nog harder tegen mijn kutje aan.

Ik duwde haar weg, stond op en toonde mijn naakte lijf aan de anderen. Met mijn vinger streelde ik opzichtig mijn kutje en wiegde sensueel met mijn heupen heen en weer. Ik voelde een druppeltje sap langs mijn vinger glijden en uitdagend likte ik het op. José kwam achter me zitten, op haar knieën en gaf me een tikje op mijn billen. Ik bukte mij en vingerde mezelf. Ik voelde haar tong over mijn billen glijden en liet gewillig toe dat ze mijn kontje begon te likken.

Ik wenkte een van de mannen. Hij stond op. Het was een slanke, donkerharige dertiger, mooi atletisch gebouwd. Aan zijn ogen te zien was hij al behoorlijk opgewonden. Zijn vriendin keek hem na en knikte naar me ten teken dat ze het goed vond. Ik gebaarde hem zijn broek uit te doen waardoor zijn hete, stijve pik tevoorschijn floepte. Hij ging achter de stoel staan en stak zijn pik in mijn richting. Terwijl José mijn kontje likte, zoog ik aan zijn natte eikel. Zijn roze vlees proefde zoet en al snel liet ik mijn lippen over zijn heerlijk brede pik glijden. Steunend op de stoelleuning wenkte ik een tweede man. Hij kleedde zich ook snel uit en ging achter me staan. José ging op de vloer zitten en likte mijn klitje, de man stak zijn pik met geweld in mijn hete kutje.

Zuigend genoot ik van alle aandacht en voelde ergens in de verte een heerlijk gevoel aankomen. Zo geil als nu had ik me nog nooit gevoeld. Ik besefte niet meer waar ik was. Maar dat kon me ook niets meer schelen. De allesoverheersende geilheid en het idee dat ik eindelijk bevrijd was van een zware last maakte me intens gelukkig. Ik hield mijn orgasme zolang mogelijk tegen en duwde mijn hunkerende kutje steeds dieper om zijn pik heen. José die zichzelf vingerde terwijl ze mij likte, hijgde verheerlijkt. De harde staaf in mijn mond stond op knappen merkte ik en gulzig zoog ik steeds harder en harder.

Die pik explodeerde als eerste. Met hete vloedgolven spoot hij het in mijn mond. Zijn witte sap drupte langs mijn lippen naar beneden. Bijna een minuut lang spoot hij door, al werden de druppels steeds kleiner. Toen ik de man die me neukte hoorde kreunen liet ik mijn kloppende kutje zich overgeven aan het diepe, gelukzalige gevoel dat al even in mijn buik rondwaarde. Heel erg snel schoot het door mijn lichaam. In mijn hoofd zag ik alleen witte lichtexplosies en ik schreeuwde het uit van genot. Het orgasme kwam snel en heftig en ebde pas na een kwartier weer weg.
Maar toen ik liep ik alweer gearmd over straat met José.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *