— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ontmoeting in de regen

Gelukkig hield het warme weer nog even aan. Dagenlang had ik alleen van de zon kunnen genieten tijdens de haastige reis van en naar mijn werk. Maar nu was ik vrij! Ik genoot op mijn ruime balkon van een heerlijke brunch, bladerde wat in ongelezen kranten en dronk voor het eerst in dagen weer eens lekkere koffie. Het was zwaar geweest op mijn werk deze week, maar over de uitkomst van de klus voelde ik me goed.

Nadat ik een paar uur had rondgelummeld, bekroop me toch een zekere onrust. Ik wilde wat doen. Ik besloot te gaan skeeleren.
Op de een of andere manier heeft skeeleren iets erotiserends. Ik voel me dan anders, uitdagend, zelfverzekerd en zo wil ik er dan ook uit wil zien. En vandaag voelde ik me meer dan goed…

Het werd een bijzondere tocht. Op een terras aan het water dronk ik koel vruchtensap en genoot van de mensen om mij heen. En bleef te lang zitten.
De frisheid was uit de lucht, het was drukkend warm nu.
Het kostte me moeite weer op gang te komen. Mijn shirt kleefde aan mijn lijf. Aan de horizon waren loodgrijze wolken verschenen die verrassend snel de hele hemel bedekten. De eerste druppels leken nog te aarzelen. Even later sloeg de regen over het lege land. Het werd glad. Mijn wieltjes verloren hun grip op de weg. Toen ik onder de grote boom aankwam was ik doorweekt.

En toen kwam hij.
Hij reed op een nogal gammele fiets, was net zo doorweekt als ik en stopte onder ‘mijn’ boom. Hij groette me vrolijk, ikzelf was nogal gereserveerd. Toen nog wel.
Het begon steeds harder te waaien. Om uit de vlagen regen te blijven, moest ik steeds dichter tegen de stam gaan staan. Hij ook. Hij vroeg me enthousiast over mijn tocht en over wat ik zoal doe in mijn leven. Ik vond hem leuk.
Het onweer kwam steeds dichterbij. Steeds sneller volgden de bliksemflitsen elkaar op. De donderslagen waren oorverdovend.
“We moeten onder deze boom vandaan!”, riep ik.

Ik ben niet bang voor onweer, maar wat hier gebeurde was erger. Hij greep mijn arm en samen renden we het weiland in. We lieten ons op de drijfnatte grond vallen en kropen als vanzelf tegen elkaar aan. Ik denk dat we alle twee echt angst voelden onder het pandemonium dat zich boven ons afspeelde.
En ik weet zeker wat we beiden voelden toen het onweer over dreef. We voelden elkaar. Hij streek mijn haar uit mijn gezicht, legde zijn arm om mijn middel en trok me nog dichter tegen zich aan. Terwijl de regen nog steeds over ons heen gutste begonnen we hevig te vrijen. We stroopten de natte kleren van elkaars lichaam en kronkelden kreunend, likkend en bijtend over de modderige grond.

Hij pakte me lekker stevig aan, ik verzette me zoveel als ik wilde. Hij draaide me op mijn buik. Ik voelde zijn stijve pik tegen mijn billen. Hij beet me in mijn nek en gromde. Hij stak zijn hand tussen mijn benen en begon me te strelen. Ik duwde mijn kont naar hem toe en draaide tegen zijn beweging in. Zijn duim vond mijn kontgaatje en duwde en draaide er plagend overheen. Plotseling duwde hij zijn duim bij me naar binnen. Een paar andere vingers gleden diep mijn kut in. Het leek of zijn hand twee keer zo groot geworden was, zo diep voelde ik zijn vingers steeds weer in me stoten.

Het was heerlijk, maar ik wilde meer van hem. Ik draaide me om en gleed met mijn lippen langs zijn buik naar beneden. Ik pakte zijn pik stevig beet en nam hem in mijn mond. Hij liet zich achterover in het natte gras vallen en gaf zich over aan mijn gulzige mond. Toen hij klaar leek te gaan komen schoof ik schrijlings over hem heen tot ik boven zijn gezicht zat. Mijn handen kneedden mijn van regen druipende borsten, ik duwde mijn kruis naar voren. Op het ritme van mijn deinende lichaam speelde zijn tong tussen mijn gezwollen schaamlippen en naar het plekje dat mij nu bijna in brand deed vliegen van geilheid.
Ik wilde hem in me hebben.
Hijgend, elkaar vastklampend, modderig, kreunend, likkend, neukten we elkaar.

Elkaar zachtjes strelend kwamen we terug op aarde. Daar lagen we. Zo dicht bij elkaar geweest en toch vreemden. We hadden elkaar ontmoet, door de omstandigheden bij elkaar gebracht, hadden het meest intieme met elkaar gedeeld en zouden elkaar niet weerzien. Dat wist ik en ik denk dat hij het ook wist.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *