— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Thuiszorg!

Het is al enkele jaren geleden dat ik werkzaam was in de thuiszorg. In die tijd kwam ik bij veel gezinnen thuis om de mensen zelf te verzorgen of om huishoudelijke hulp te bieden. Het werk op zich was zeer afwisselend. Soms wel zwaar maar je maakte een periode intensief deel uit van een gezin wat het werk ook zeer dankbaar maakte.

In die tijd moest ik ook bij een gezin zijn waar de vrouw tengevolge van een operatie bedlegerig was. Ze was 34 jaar en haar man was overdag naar zijn werk en de kinderen naar school. Naast huishoudelijke werkzaamheden moest ik haar ook wassen. Ik had haar al tientallen keren uitgekleed, gewassen en weer aangekleed.
Daarna dronken we vaak koffie met zijn tweeën en bespraken we veel zaken. Zo hadden we het al vaker gehad over het uitblijven van intimiteit en seks sinds zij op bed lag. Enerzijds omdat zij er zelf geen behoefte aan had. Anderzijds omdat haar man niet goed wist hoe hij met de situatie moest omgaan.

Ik kwam al een aantal weken bij hun over de vloer en wilde zoals gewoonlijk met de ochtendroutine beginnen. Ze zei dat ze eigenlijk eerst een kop koffie wilde. Het was voor mij geen probleem om de routine van eerst wassen, dan koffie om te draaien. En zo zaten we te kletsen over koetjes en kalfjes. Op een gegeven moment zei ze dat ze zich goed voelde en een speciaal verzoek had. Enigszins beschaamd zei ze tegen me dat ze zin had om haar man die avond te verrassen. De kinderen waren uit logeren en zij zou voor het eerst sinds weken weer eens een keer alleen zijn met haar man. Ze vroeg of ik haar mooi wilde maken voor die avond.

Ik maakte de knopen van haar pyjamajasje een voor een los. Ze had al die weken geen bh aan gehad en toen ik de pyjama opzij deed zag ik haar mooie borsten. Ik deed haar pyjamajasje uit. Ze lag enkel met een slip aan op bed. Langzaam trok ik haar slip uit en lag ze helemaal naakt voor me. Zo had ze al tientallen malen voor me gelegen maar deze keer was het toch anders. Er hing een bepaalde spanning in de lucht.

Ik maakte het washandje nat en deed er zeep op. Ik begon haar gezicht te wassen en daarna haar nek en haar schouders. Vervolgens spoelde ik de zeep uit het washandje en ging weer over het zojuist ingezeepte gedeelte van haar lichaam. Opnieuw deed ik zeep op het washandje en ik begon haar borsten te wassen en haar oksels. Al doende viel het mij op dat haar tepels begonnen te groeien. Verbaasd vroeg ik of ze het koud had. Enigszins beschroomd zei ze dat dat niet zo was. Hieruit maakte ik op dat ze de manier waarop ze gewassen werd wel prettig vond. Ik ging daarom nogmaals met het ingezeepte washandje over haar borsten en over haar harde tepels. Iets langer dan gebruikelijk draaide ik met het washandje rondjes over haar borsten. Aan haar gezicht zag ik dat ze het prettig vond. Na haar borsten kwam haar buik aan de beurt, verder afdalend naar haar vagina en haar benen. Ik merkte dat ze zich begon te ontspannen.

Nadat ik haar gewassen had pakte ik een fles bodylotion. Ik liet de olie op mijn handen lopen zodat het de temperatuur van mijn handen aannam. Ik begon de olie op haar schouders aan te brengen. Van haar schouders gleden mijn handen over haar borsten. Ik voelde de harde tepels door mijn handpalmen glijden. Zij had ondertussen haar ogen dicht gedaan en lag zichtbaar te genieten.
‘Lekker?’, vroeg ik.
Zacht zei ze dat ze het een fijn gevoel vond.
Ik besefte dat deze vrouw in de bloei van haar leven al weken geen seks meer had gehad en kon me levendig voorstellen dat ze hier opgewonden van raakte. Mijn handen gleden van haar borsten langzaam over haar buik. Langs haar navel tot vlak boven haar venusheuvel. Ik merkte ondertussen dat alles mij ook niet onberoerd liet. Ik voelde duidelijk iets van opwinding in mijn onderbuik en merkte ook aan mijn ademhaling dat dit geen gewone wasbeurt was.

Vanaf haar voeten gleden mijn geoliede handen over haar benen, langs haar knieën, over haar dijen tot dichtbij haar vagina. Ik masseerde licht haar dijen en hoorde haar zacht kreunen.
Plotseling zei ze: ‘Zou je mijn poes willen scheren?’
Mijn adem stokte, mijn hart sloeg over. Ik slikte een keer en zei dat dat goed was.
Ik pakte de scheerspullen uit de badkamer en deed haar benen iets uit elkaar. Ik spoot een dot scheerschuim op mijn handen en bracht de scheerzeep aan op haar venusheuvel en op haar schaamlippen.
‘Hoe wil je het hebben?’, vroeg ik.
Ze gaf aan dat ze graag een streepje wilde.
Ik pakte het scheermesje en trok de huid in haar lies strak. Het mesje gleed over haar huid en al snel was haar venusheuvel onthaard met uitzondering van een mooi streepje. Toen trok ik de huid van haar grote schaamlippen strak en liet het mesje er voorzichtig overheen glijden. Ik zat nu dichter bij haar kut met mijn gezicht dan ik ooit gedaan had. Toen ik klaar was met het scheren van haar lippen, haalde ik het restant zeep weg met het washandje. Het koele washandje gleed over haar kut en ik hoorde haar weer zacht kreunen.

Ik deed nog wat body lotion op mijn handen en wreef dit over de pas geschoren huid. Ik drukte wat steviger op haar schaamlippen. Ik was er zeker van dat ze dit moest voelen in haar klitje. Ik masseerde licht haar kale schaamlippen.
‘Mmm, lekker!’ hoorde ik haar zacht zeggen’, gevolgd door; ‘Toe… ga door!’
Een schok van opwinding ging door mijn lijf. Ik wist het nu zeker. De verzorging had haar opgewonden en ik wist zeker dat mijn eigen kutje drijfnat was. Ik twijfelde of ik door zou gaan. Maar ik durfde ook niet goed te stoppen. Ik had geen keuze. Bovendien gunde ik haar dit pleziertje.

Met drie vingers masseerde ik haar schaamlippen. Ik wreef ze langs elkaar. Duwde dan weer hard dan weer zacht en strelend over haar kale lippen. Regelmatig hoorde ik haar kreunen van opwinding. Tussen het kreunen door hoorde ik, als ik haar schaamlippen iets uit elkaar deed, een soppend geluid. Ik verlangde ernaar om mijn vingers diep in haar te laten glijden. En te voelen hoe nat ze was. Durfde ik… Wat kon het me ook schelen. Mijn middelvinger gleed tussen haar lippen en ik voelde…
Ze was vreselijk nat. Het voelde heerlijk. Dat warme, glibberige sap in haar kut. Een sensatie ging er door mijn lijf. Een kreet van opwinding kwam uit haar mond. Voor het eerst sinds maanden voelde ze weer eens iets in haar kut.

Ik smeerde het nat uit haar kut uit over haar lippen en over haar klitje. Langzaam begon ik haar klitje te vingeren. Ik draaide rondjes om haar geile knopje. Waarbij ik aangemoedigd werd door haar: ‘Toe! Jaa, toe! Ga doorrr!…’
Plotseling schokte haar lijf. Ze kneep haar benen samen; ‘Jaaahhhhh, toe….. IK KOM. Ik kom!!!’
Hevig schokkend kwam ze klaar. Ik legde mijn hand tegen haar wang. Ze kuste mijn hand en zei; ‘Dank je wel!’
Ik vertelde haar dat ik het graag gedaan had. En dat was waar.


Ze vroeg me of ik op de slaapkamer boven, waar zij al die maanden ook niet meer was geweest, wat speciaals achter uit een kast wilde pakken. Ik liep naar boven en kwam op de slaapkamer. In de kast achter een stapel met kleding stond een schoenendoos. Ik opende deze en er zaten allemaal spannende pakjes in. Ik nam een rood/zwarte body uit de doos. Mijn oog viel daarbij op een vibrator die ook in de doos zat. De batterijen deden het nog. Op dat moment was ik niet meer te houden. Ik liet mijn string van mijn billen glijden en ging achterover op het bed liggen. Snel bracht ik het trilmaatje naar mijn klit en hield hem er tegen aan. Ik was zelf ook bloedgeil geworden. Het duurde maar even of ik voelde een hete stroom door mijn onderlijf schieten. Mijn baarmoeder kromp samen en ik kwam hevig klaar. Schokken geil schoten door mijn onderlijf. Ik sloeg met mijn andere hand wild om me heen.
Ik zette de vibrator uit. God, wat was dat heftig. Heerlijk.
Ik lag nog even na te genieten toen mijn hand als vanzelf onder het hoofdkussen gleed. Ik voelde iets hards. Ik deed het kussen opzij. Onder het kussen lag een pornoboekje. Blijkbaar was de heer des huizes ook wat te kort gekomen de afgelopen weken.

Ik ging naar beneden en trok haar de body aan. Ik maakte haar op en kamde haar haar. Ze zag eruit om op te eten. Haar ogen straalden van verlangen. Ze voelde zich beter dan ze in weken had gedaan.
‘Verder nog iets van je dienst?’ vroeg ik.
‘Een kopje koffie dat zou lekker zijn!’, antwoordde ze en ze glimlachte breed.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. CvS 19 jun 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *