— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De motorrijder en de liftster

Na een lome dag aan het strand, nagenietend van de warme zon neem ik wat te eten op een terrasje. Ik overdenk de dag en ervaar weer dat onbestendige verlangen dat ik vaker heb wanneer ik de warme zonnestralen op mijn lijf voel. Ik kijk eens het terras rond. Dichtbij zit een aantrekkelijke jongen te eten, zo te zien een motorrijder. Over zijn stoel hangt een motorjack, verder is hij zomers gekleed. Onze blikken kruisen elkaar voor een kort moment. Even knijpt hij zijn ogen iets samen, dan vervolgen we onze maaltijd.

Na het maal ga ik binnen afrekenen. Weer buiten begeef ik me naar de straatkant. Ik weet nog niet goed wat ik zal doen, naar mijn vakantiehuisje gaan of nog even naar het strand. Dan zie ik buiten het terras de motorrijder, net opgestapt en gestart. Hij komt de bocht omdraaien, mijn kant uit. Ik voel ineens weer dat onbestendige verlangen door mijn buik trekken en in een opwelling steek ik mijn duim op het onvervalste liftersgebaar.

Hij stopt naast me en opent zijn vizier. Weer dat even samenknijpen van de ogen. Ik zie dat hij me begrijpt. Zonder iets te zeggen, opent hij een bagagetas aan de zijkant van de motor en haalt er een tweede helm uit. Ik zet hem op en nog steeds zonder woorden, neem ik plaats achterop. Hij weet niet waar ik heen wil, ik weet niet waar hij heen gaat, maar voor dit moment is dat totaal onbelangrijk.

Door de tassen aan weerszijde van de motor word ik gedwongen dicht tegen hem aan te zitten. Mijn dijen omvatten die van hem, met mijn bovenlichaam lig ik tegen zijn brede rug aan. Ik weet dat hij de warmte die van me afkomt moet voelen. Ik ben me er in ieder geval heel bewust van, voel de hitte.

De begrijpende, opwindende blik, onze tegen elkaar gedrukte lichamen en het zware ronken van de machine onder me maken dat ik een vlaag van geilheid door me heen voel trekken. Mijn handen, die tot nu om zijn middel lagen, beginnen aan een langzame verkenning van het lichaam dat ik omvat. Ik weet ze onder zijn jack te krijgen, streel zijn borstkas en dwaal af naar beneden. Ik voel een trilling door zijn buik gaan en hij gaat langzamer rijden op de gelukkig niet al te drukke kustweg.

Mijn handen glijden dan plagerig over zijn kruis. Ik voel daar al duidelijk een forse reactie. Zachtjes weet ik een hand onder zijn broekrand te krijgen, kan zijn opwinding daar beter voelen en ik ga draaiend met een vinger over zijn topje, voel hem groeien. Ondertussen groeit mijn eigen opwinding ook. Ik voel me al natter worden en druk in een geile reactie mijn kruis en dijen nog dichter tegen hem aan. Ik blijf zijn wat vochtig wordende eikel zachtjes plagen, maar voel aan het haperen van het gas dat ik daar nu voorzichtig mee moet zijn. Hij moet ook gevoeld hebben dat doorgaan met rijden niet verstandig is en draait een kleine parkeerplaats aan de duinrand op. Vanaf het moment dat we stilstaan, slaat de opwinding als een hete golf door mijn onderbuik. We stappen af, spreken nog steeds geen woord. Hij kijkt me slechts aan met een nu heel verlangende blik, mijn ogen spreken vast ook duidelijke taal. Wanneer hij begint te lopen, volg ik hem.

We verlaten het duinpad en vinden een afgelegen diepe duinkom. Ik schop mijn sandalen uit en voel dat het zand nog heerlijk warm is. Zonder een woord te zeggen, neemt hij me in zijn armen en we beginnen aan een lange, opwindende zoen. Onze tongen verkennen elkaar met lome, langzame bewegingen en onze heupen klemmen zich als vanzelf weer tegen elkaar. Ik voel nu de warmte en volheid door zijn broek heen.

Dan draait hij mij om, zodat ik met mijn rug tegen zijn borst geleund kom te staan. Vanuit deze positie kijken we over de hoge komrand en zien het strand en de zee voor ons.
Hij begint mij zacht in mijn nek te zoenen. Korte, vochtige kussen die rillingen geven door mijn hele lichaam. Dan voel ik hoe hij zijn T-shirt uittrekt, gevolgd door mijn shirtje. Ik draag die dag geen bh. Hij drukt zich tegen me aan en ik voel zijn warme lijf tegen mijn rug gloeien. Zijn handen beginnen mijn borsten te strelen, ondertussen gaat hij door met die geilmakende zoenen in mijn nek. Dan dwaalt een hand af naar beneden, streelt plagend over mijn kruis. Het spel dat ik achterop de motor begon, herhaalt hij nu bij mij. Langzaam laat hij zijn hand in mijn broek glijden, zijn ademhaling versnelt, de mijne ook. Zachtjes speelt hij met de donzige haartjes op mijn heuveltje, dan glijden langzaam een paar vingers over mijn nu heel gezwollen klitje en een kreun ontsnapt me, ik voel mijn knieën knikken. Zijn vingers glijden door naar mijn vochtige holte, strelen me en ik hoor zijn adem even stokken wanneer hij mijn gladgeschoren, zijdezachte lippen ontdekt.

Zijn strelingen worden heftiger, de ene hand blijft mijn borsten masseren, de andere hand begint mijn klitje en lippen steeds vaardiger te kneden en strelen. Ik voel ondertussen zijn gezwollen penis door zijn broek heen tegen mijn billen wrijven. Dan ineens fluistert hij met hese stem in mijn oor: “laat je gaan, laat je helemaal gaan.”
Dit alles is voldoende om een overweldigend orgasme in te zetten. Ik voel de heerlijkste scheuten door mijn buik en kutje trekken en in deze golf van genot kan ik mezelf bijna niet meer staande houden, knikkend door mijn knieën. Zijn sterke, om mijn bovenlichaam klemmende arm weet mij overeind te houden.

Zijn vingers weten wanneer te stoppen met het masseren van mijn klitje, maar hij streelt nog even zachtjes mijn lippen na, precies waar ik zo van hou.
Dan glijdt zijn hand weer uit mijn broek en begint hem zachtjes open te ritsen. In een roes trek ik de rest van mijn kleding uit en hij die van hem. We gaan liggen in het nog warme zand,ik op mijn zij naast hem. Eerst weer een hete zoen, mijn hand gaat ondertussen op verkenning uit, omvat zijn stijve penis. Een zachte kreun ontsnapt aan zijn lippen. Mijn mond daalt langzaam af naar beneden, warme zoenen met plagerige likjes tussendoor, beginnend bij het kuiltje in zijn hals, dan afdalend naar zijn buik die bij de aanraking van mijn lippen rillend samentrekt. Ik kom bij zijn kloppende penis aan, cirkel er eerst wat omheen met mijn tong, geef er vluchtige zoenen op, maar al snel kan ik mezelf niet meer bedwingen. Ik neem hem in mijn mond, een nog dieper gekreun ontsnapt aan zijn lippen, maar nu ook aan de mijne.

Ik laat eerst mijn tong genietend over zijn gladde eikel gaan, proef het vocht, dan wordt ook mijn opwinding te groot en mijn zuigen, likken en sabbelen worden heftiger. Ik laat hem helemaal door mijn mond glijden. Zijn heupen beginnen heftiger te schokken, zijn kreunen wordt luider en ik merk aan de manier waarop hij mijn hoofd omvat, dat hij wil dat ik doorga. Maar dat is niet mijn bedoeling. Ik heb een te groot verlangen om zijn heerlijk gezwollen staaf diep in mij te voelen stoten. Ik laat hem uit mijn mond glijden, en ga schrijlings op hem zitten, neem hem diep in me. We kreunen diep en verlangend, tegelijk, en bewegen in één ritme. Dan duwt hij mij zachtjes van zich af en rolt me op mijn zij, mijn rug naar hem gekeerd. Hij komt achter me liggen en in een reflex leg ik mijn been naar achter, over zijn been heen. Zijn penis vindt mijn ingang en diep stoot hij in me, een nieuwe golf van lust gaat door mijn lichaam. Langzaam en ritmisch begint hij te stoten, terwijl hij met zijn hand mijn lichaam begint te strelen. Eerst mijn borsten maar al snel afdalend naar mijn nog steeds gezwollen klitje. Zijn langzame, diepe stoten, samen met de geilmakende streling maken dat ik weer overweldigend klaarkom, met heftige bewegingen. Ook hij begint diep te kreunen en ik voel hoe hij kloppend en diep in me spuit.

Dan is daar weer die hese stem, hij noemt mijn naam een paar keer. Maar hoe kan dat, ik ben toch een anonieme liftster???

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *