— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een verrassend slotakkoord

Na een drukke dag op mijn werk kwam ik nogal moe en gespannen thuis. Nadat ik eerst wat had gedronken ging ik achter mijn computer zitten en surfte naar www.Shespot.nl. Mijn verhaal stond daar ook en ik wist dat er nog veel meer geile verhalen stonden.

Een voor een las ik ze en voelde met de hoofdpersonen mee. Ik zakte wat verder onderuit en het verlangen om klaar te komen overviel me. “De dikke dildo stootte in en uit mijn natte opengesperde kut” en “langzaam likte ik haar klitje”, dat waren de zinnen die mij opwonden! Ik besloot maar eens lekker ervoor te gaan zitten en ontdeed mij van mijn kleding. Mijn zwarte stringetje schoof ik van mijn volle billen af en daarbij gleed één vinger langs mijn kutje. Ja, al lekker nat.
Ook mijn BH ging uit, de tepels van mijn volle cup D waren mooi stijf en ik likte eraan.

Mijn ogen gleden snel langs de geile, opwindende zinnen. Dit, in tegenstelling tot wat mijn vingers met mijn klitje deden. Langzaam en tergend.
Oei, ik moest opschieten, mijn vriend zou zo kunnen thuiskomen! Gek, maar dat idee maakte me alleen maar geiler. Mocht hij mij betrappen dan zou hij zeker zijn lekkere, dikke paal in me laten glijden. Ik besloot mijn vibrator er bij te pakken en rende snel naar de slaapkamer. Alle gordijnen waren open en iemand zou me zeker kunnen zien, maar dat kon me niks schelen: ik moest klaarkomen!

Snel nam ik weer plaats achter alle verhalen. Ik zette mijn trilstaafje aan en ging daarmee langs mijn kutje. Langs mijn klitje en zachtjes duwend tegen mijn vochtige lipjes. Ik besloot niet langer te wachten en duwde dat trillende ding hard naar binnen. Oh ja! Wat een geil gevoel was dat! In en uit me liet ik hem gaan en ondertussen draaide ik rondjes over mijn gezwollen klitje. Het ene verhaal na het andere klikte ik aan en ik genoot.
Ik kwam ook nog mijn eigen verhaal tegen: “nat bij de bushalte”. Daarin beschrijf ik mijn grootste fantasie en verder fantaserend bevredigde ik mezelf zoals niemand anders dat zou kunnen.

Ik plaatste de vibrator tegen mijn kontje en oefende zachte druk uit. Mmm, ik voelde hem stukje bij beetje naar binnen dringen, net zolang totdat hij er helemaal in zat, hard trillend. Ik vingerde mezelf nu snel en voelde dat het niet lang zou duren voordat ik zou gaan komen. Was mijn vriend hier nu maar….

Het was alsof mijn gebeden werden verhoord want daar hoorde ik de sleutel in het slot steken! Even wist ik niet zo goed wat ik moest doen, ophouden of niet? Ik besloot te doen alsof ik hem niet had gehoord en wachtte af wat er zou gebeuren.
Ik hoorde hoe hij richting de computerkamer liep en kreunde zachtjes. De voetstappen hielden op. Ik kreunde nog een keer, deze keer iets harder en geiler dan de vorige keer.

Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat hij bij de deur stond, maar nog deed ik alsof ik van niets wist. Ik ging door met het in en uit mij stoten van de vibrator en drukte mijn vingers nu harder tegen mijn klit. Ik zag dat mijn vriend over zijn kruis wreef en zijn harde pik uit z’n broek haalde. Hij ging ermee spelen. Het idee dat ik hem opwond deed me al bijna komen maar ik kon me nog net inhouden!
“Kom maar schat, ik zie je, we kunnen beter samen verder gaan”, zei ik zachtjes.
Zo kwam hij snel voor me zitten en stootte zijn harde staaf in mij. Dit was al bijna de druppel en ik kreunde dat ik snel zou gaan komen…
“Oh ja, neuk me hard, laat me je zaad in me voelen spuiten!”

Mijn vriend op zijn beurt hield het ook niet lang meer en stootte diep in me. In mijn kontje zat nog steeds de vibrator en die voelde hij vast ook trillen.
Nog even en ik zou gaan komen. Nog even, nog heel even.
“Jaaaaa, ik kom, oh ja! Spuit in me, ik wil je diep voelen. Ja, toe maar.”
Met een harde kreun spoot hij me helemaal vol. Ik voelde het zaad nu al uit me glijden omdat mijn kutje nog steeds samentrok van het klaarkomen. Ik haalde mijn vinger langs mijn kutje en likte vervolgens mijn vingers een voor een af.
“Mmm honey, I’m home!”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *