— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Thuiskomst

Na een periode van twee weken was het dan eindelijk zover: ze zou hem weer zien, voelen, ruiken en proeven. Die twee weken waren als een slak aan haar voorbij getrokken, de tijd leek zijn eigen snelheid te beperken en kroop in zijn langzame tempo vooruit.

Haar vuur was opgelaaid en ieder moment dat ze dichterbij het weerzien was wakkerde het nog verder aan. De overweldigend blije blik in zijn ogen toen ze hem weer zag, ze kreeg er een brok van in haar keel. Ze omhelsde hem, kuste zachtjes in zijn hals en rook zijn bekende en opwindende geur. Geen tijd te verliezen, naar huis.

Het bad was vol, geurig badschuim omringde hem en haar. Ogen vol verlangen, handen die zachtjes streelden, net niet op de gevoelige plekken maar voorzichtig er omheen cirkelend. Ze stapte uit bad en droogde zich traag af, kijkend naar hem en hem met haar ogen dwingend ook uit bad te stappen.
Hij kwam uit het schuim, haar glimlachend aankijkend, zijn lichaam zichzelf verradend. Ze glimlachte terug, verwachtingsvol, wetend wat nog te wachten stond.
De slaapkamer was koel, de ventilator waaide zachtjes de zwoele wind rond en het bed was fris en nog onbeslapen.

Ze deed het kaarsje aan, het volle licht van het nachtlampje werd uitgeschakeld en ze wachtte op zijn komst. Hij kwam binnen, ging naast haar liggen en kuste haar loom. Haar tong ontmoette de zijne, zachtjes aftastend, zoekend. Hun monden openden verder, de kus werd dwingender, hongerig. Ze voelde zijn handen op haar lichaam, strelend en verleidelijk. Toen zijn lippen haar tepel vonden, kromde ze haar rug om hem nog meer tegemoet te komen. Ze voelde golven van genot door haar lichaam stromen toen zijn tong afdaalde. Nadat hij uitdagend eerst de binnenkant van haar ene dij en vervolgens die van haar andere had verkend, kwam zijn tong eindelijk bij de plek waar ze hem hebben wilde. Ze voelde het vocht van zijn tong en lippen zich vermengen met het hare. Ze hief haar heupen op om hem nog meer speelruimte te geven.
Zijn mond zoog zich om haar heen en ze kreunde van genot. Ze wilde meer, ze wilde hem in zich voelen.

‘Kom in me, ik wil je voelen’, fluisterde ze zacht. Ze zag zijn verlangen, voelde zijn verlangen en toen hij over haar heen boog om een condoom te pakken, begon ze hem plagend en tevens opwindend te likken. Ze hoorde hem zijn adem inhouden, liet hem nog iets dieper in haar mond komen en zoog behoedzaam.
Met haar handen streelde ze zijn billen, hem nog dieper naar binnen dwingend. Eindelijk proefde ze hem, kon ze hem laten merken hoezeer ze naar hem verlangd had. Zijn adem versnelde en hij kreunde. Ze liet hem gaan zodat hij het condoom kon pakken. Verwachtingsvol keek ze naar zijn handelingen, wetend dat het moment gekomen was.

Als vanzelf spreidden haar benen zich voor hem en hief ze haar heupen op. Voorzichtig gleed hij naar binnen, haar diep in haar ogen kijkend. Ze sperde haar ogen ver open, het verlangen duidelijk te lezen en kreunde. Dit was het moment waarop ze gewacht had. Ze bewoog mee in zijn ritme, hem ondertussen kussend en strelend. Onder haar handen voelde ze zijn bilspieren spannen en ontspannen waardoor ze nog meer en sneller wilde.

In een vloeiende beweging rolden ze om, schrijlings op hem zittend keek ze hem aan. Fluisterend in zijn oor dat hij niet hoefde te wachten, de hele nacht lag nog voor hen. Haar ritme versnelde alsmede zijn ademhaling. Ze zag achter zijn dichte oogleden zijn ogen van links naar rechts schieten, zijn mond in een grimas van genot en geluk. Ze voelde diep in zich dat hij nog harder werd en wist dat zijn hoogtepunt niet lang meer op zich liet wachten. Ze keek in zijn ogen, zag zijn overgave en zijn verlangen en voelde hem onder haar sidderen.

Terwijl ze nog lag na te genieten voelde ze zijn lippen en handen overal en het vuur laaide weer op. Haar nagels maakten kleine striemen in zijn huid en haar adem stokte toen zijn lippen en tong haar bespeelden. Ze voelde haar climax bijna komen en trok hem omhoog, hem dwingend het met zijn vingers af te maken. Tijdens haar overweldigende orgasme keek ze diep in zijn ogen en zag zijn liefde voor haar.

Al knuffelend en strelend lagen ze in elkaars armen na te genieten tot de slaap hen overviel en hun ademhaling diep en rustig werd. Midden in de nacht werd ze wakker, ze zag dat het drie uur was en kroop nog eens in zijn armen. Zijn lome kus op haar voorhoofd deed haar weer inslapen tot de volgende ochtend.
Ze werd wakker van de wekker, zachte muziek op de achtergrond. Zijn hand op haar blote dij, zijn warme lichaam tegen het hare en haar eerste gedachte was: ja, ik ben eindelijk thuis.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *