— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

In de bioscoop vergeet je dat het film is

Ik ga graag naar de film. Een heerlijke vorm van escapisme. Ik vind het dan ook heerlijk om vooral naar films te gaan waarin ik me kan onderdompelen in de wondere wereld van mooie mannen en vrouwen, gave special effects, klinkende one-liners en romantiek. Na een dag van ellende op het werk had ik het weer erg nodig; een film waarin vooral de mannelijke hoofdrolspeler er helemaal voor mij zou zijn. Het werd Ocean’s 11, met twee van die heerlijke mannen: Pitt en Clooney. Besloten om naar de vroege voorstelling te gaan, zat ik al om half zeven naar de trailers en teasers te kijken in een zaal die behoorlijk aan de lege kant was. Half zeven is natuurlijk ook geen tijd voor een bioscoopje, maar toen eenmaal de lichten volledig gedoofd waren, maakte het niets meer uit. De film was heerlijk, precies wat ik nodig had. Een hele grote hoop onzin, maar o zo lekker. Vooral de mannen waren erg oké: heerlijke mensen met prachtige lijven waar ik graag bij wegdroom.

Na een tijdje voelde ik een zachte kriebel in mijn nek. Ik voelde me ongemakkelijk maar tegelijkertijd door een onzichtbare kracht gedreven, besloot ik voor me uit te blijven kijken. Enigszins verward ging ik verzitten van de ene op de andere bil en streek mijn rok glad. Daarna voelde ik het kriebelen weer en liet het toe. Het waren zachte bewegingen die het overgangsgebied van mijn nek naar mijn haren verkenden. Het voelde heerlijk en ik werd warm van binnen. Ik dwong mezelf om niet te kijken maar te genieten. Concentreren op de film was onmogelijk geworden, maar het was fantastisch om die heerlijke vingers in mijn nek te voelen en voor me uit te kijken en te fantaseren dat het de handen van de acteurs waren.

Ik ging weer verzitten en liet de heerlijke handen meer ruimte. Ze verschoven van mijn nek naar mij hals en vanaf dat moment kon ik ze ook zien. Mooie mannenhanden die ietwat gretiger dan voorheen mijn lichaam verkenden. Zijn nagels in mijn hals bezorgden me kippenvel en ik voelde dat mijn tepels groeiden en hard werden. Hij kon dat natuurlijk niet zien, maar niet lang daarna raakte hij mijn borsten aan. Door mijn bh heen pakte hij mijn knopjes tussen zijn vingers en kneep er zachtjes in. Ik slaakte een zucht en gooide mijn haren in mijn nek. Hij kust me in mijn hals en een hand verdween onder mijn blouse en aaide mijn buik. Heerlijk, heerlijk die anonimiteit, die spanning! Ik gaf me eraan over en liet me verwennen.

De pauze kwam abrupt en het licht ging aan. Eerst durfde ik niet om te kijken, maar toen ik het toch deed, was hij al weg. Met lood in mijn schoenen stapte ik de foyer in en zag 5 mannen en vroeg me af welke het was. Ik bestudeerde ze maar probeerde heel ‘cool’ te blijven. Een omroepstem gebood ons terug naar de zaal te gaan en ik was erg benieuwd of mijn mysterieuze handenkunstenaar weer achter me kwam zitten. Het licht ging uit en na het starten van de film zat hij plotseling naast me. Hij liet me eerst 10 minuten in volslagen radeloosheid en vol opwinding zitten en deed niets. Toen werd het me teveel en ik vroeg zijn naam.
“Die vertel ik je niet, maar ik wil wel heel graag met je vrijen, hier in deze zaal!”

Ik schrok van zijn directheid maar voelde me helemaal nat worden tussen mijn benen. Ik wilde het ook, maar hoe? Hij sloeg een arm om me heen en zei: “Laat me maar begaan, en geniet ervan!”
Behoedzaam kwam hij op z’n knieën voor me zitten en streelde mijn benen. Langs de rand van mijn rok kropen zijn vingers omhoog en eenmaal bij mijn slip aangekomen werd ik helemaal week. Ik schoof een beetje vooruit op mijn stoel zodat hij ook mijn billen kon voelen en vooral mijn slip uit kon trekken. Deze hing al gauw bij mijn schoenen. Hij stroopte mijn rok omhoog en kuste mijn dijen. Zijn heerlijke tong likte de binnenkant van mijn benen en met zijn vingers krabbelde hij een weg door mijn kleine haartjes naar mijn lippen toe.

De eerste aanraking van zijn tong met mijn vagina was te veel. Ik was zo opgewonden dat ik zijn hoofd van me afduwde en even een korte pauze nam om bij te komen. Daarna trok ik hem weer terug tussen mijn benen en hij begroef zich daar minutenlang om me goddelijk te verwennen. Zijn tong verdween heel diep in me en met zijn handen kneedde hij mijn billen en zocht voorzichtig mijn holletje. Hij drukte er zachtjes tegen en iedere keer als zijn vinger in me dreigde te verdwijnen, duwde ik mijn natte spleetje dichter tegen zijn gezicht aan. Tot, het moment dat hij met zijn vinger tussen mijn billen binnendrong, met zijn andere hand mijn billen masseerde en ik zijn tong overal voelde. Ik voelde een enorm orgasme opkomen en voor ik het wist was het er en het duurde voor mijn gevoel eeuwig. Ik wilde het uitschreeuwen, maar klemde mijn lippen stevig op elkaar en kneep mijn dark lover in zijn schouders.

Uitgeput heb ik nog geprobeerd contact met hem te zoeken, maar hij was al weg. Enigszins gefatsoeneerd durfde ik nadat de lichten weer waren aangegaan op te staan en liep naar de uitgang. Ik hoopte hem daar te zien, maar helaas. Mijmerend liep ik door de straat richting huis. Het was wat frisser geworden en stak mijn handen in mijn jaszak. Daar vond ik een briefje en las: ‘Ik vind je heerlijk en na de pauze ga ik je verwennen! In geval je van vervolgverhalen houdt, volgende week zelfde tijd en plaats!’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *