— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De volksuniversiteit

Lisanne kwam thuis uit haar werk. Huub haar man was een week weg voor zijn werk en ze had het prima naar haar zin. Ze had lekker gewerkt bij de bank en terwijl ze post van de mat raapte dacht ze wat ze vanavond eens zou gaan doen. Ze gooide de post ongeïnteresseerd op de tafel tot haar ogen op één enveloppe vielen. Het was een brief van de Volksuniversiteit in een nabijgelegen plaats.

Nieuwsgierig maakt ze hem open; ze had immers helemaal geen informatie of iets dergelijks aangevraagd. In de brief werd een oproep gedaan voor modellen voor de cursus schilderen en beeldhouwen. Er stond expliciet vermeld dat het om naaktmodellen ging. Geïnteresseerd keek ze naar de datum en ze zag dat het om vanavond ging. Hé, dat lijkt me wel wat, ik heb vanavond toch niets te doen en Huub zegt altijd dat ik mijn horizon moet verbreden.

Snel gooide ze een pizza in de oven en nadat ze hem opgegeten had en alles had opgeruimd nam ze een snelle douche en maakte zich klaar om weg te gaan. Terwijl ze naar beneden liep begon ze in zichzelf te grinniken en ze liep weer naar boven, terug naar de slaapkamer. Snel kleedde ze zich weer uit en pakte een mooi en uitdagend setje lingerie uit de kast. Om het af te maken trok ze haar korte zwarte jurkje aan, waarvan ze wist dat het menig mannenhart sneller deed kloppen. Snel rende ze naar beneden want anders kwam ze echt te laat.

Vijf minuten te laat kwam ze aan bij het leslokaal. Ze stapte naar binnen en zag dat iedereen al klaar zat achter zijn schildersezel. Bij elkaar vijf mannen en twee vrouwen. In een snelle blik zag ze dat er één lekker ventje bij zat. Dit wordt nog leuk zei ze tegen zichzelf. ‘Ik kom poseren’, zei ze, ‘sorry dat ik wat te laat ben.’
‘Neem snel plaats op het podium zei één van de medewerkers die naar haar toekwam. Je kunt je achter wel even omkleden in de kleedkamer.’
‘O, dat hoeft niet hoor’, zei ze, ‘dat doe ik wel snel even hier.’

Zo, dacht ze bij zichzelf, nu zal ik al die gasten hier wel eens even krijgen. Ze keek alle cursisten één voor één recht en zwoel in de ogen aan en langzaam begon ze haar jurkje uit te trekken. Ze moest zich beheersen om er niet supersensueel bij te bewegen. Toen ze haar jurkje uit had keek ze iedereen weer recht in de ogen aan. Ze moest lachen om de blikken die ze erin zag; van verschrikt tot opgewonden. Daar stond ze dan in haar sexy lingerie. Ze draaide zich om en maakte haar bh los. Ze liet hem op de grond vallen en pakte haar borsten beet en draaide zich om.

De blikken in de ogen werden steeds groter en toen ze snel haar blik over een aantal broeken liet gaan zag ze dat er in sommige daarvan ook iets groter begon te worden. Ze liet haar borsten los en draaide zich weer om. Langzaam en zeer uitdagend stroopte ze haar string naar beneden. Ze keek even snel naar haar venusheuvel en ze was blij dat ze alles geschoren had op een klein streepje na. ‘Zo’, zei ze terwijl ze zich weer omdraaide en iedereen aankeek. ‘Waar willen jullie me hebben en in welke houding?’ De medewerker kwam snel naar haar toe en met een rood hoofd bracht hij haar naar de plek waar ze moest zitten en zette haar in de houding die nodig was voor de schilderopdracht.

Na een tijdje begon ze zich te vervelen. Ze keek iedereen nog eens onopvallend aan en weer viel haar oog op de tweede man van rechts. Er was iets in hem wat haar aantrok. Ze kreeg een kriebelend gevoel in haar onderbuik en ze kreeg de neiging om eens even lekker met zichzelf te spelen. Ze keek naar de mensen die haar aan het schilderen waren en ze zag dat ze in zo’n houding zat, dat ze het ongemerkt best wel eens zou kunnen proberen.

angzaam ging haar hand naar beneden en begon ze haar kittelaar te strelen. De reactie was ongekend. Diepe golven trokken door haar heen en ze had moest om niet te kreunen. Dit was spannend zeg!! Ze had moeite om in de gevraagde houding te blijven zitten en heel voorzichtig schoof ze haar benen een klein beetje uit elkaar. Zo, nu kon ze er beter bij en het lukte haar zelf om één vingertje naar binnen te schuiven. Dit was heftig zeg! Ze merkte dat ze steeds natter werd en dat het ook steeds moeilijker werd om in de gevraagde houding te blijven zitten.

Opeens zag ze dat ze opgemerkt werd. Het lekkere ventje liet snel zijn blik naar haar kruis gaan en weer terug en dit herhaalde zich een paar keer. Ze zag de vraag op zijn gezicht of hij het goed gezien had, maar toen ze onopvallend naar zijn broek keek zag ze er een grote bult inzitten die er eerder niet was. Hij had het gezien en de blik beviel hem blijkbaar goed. Ze ging zo onopvallend mogelijk door en ze zag dat hij een hand verplaatste richting de bobbel in zijn broek en er langzaam over begon te wrijven! Deze aanblik maakte haar al natter dan ze was.

Plotseling stond de medewerker op en zei er een kwartiertje pauze was. Iedereen stond op en Lisanne kon nog net haar hand weghalen en haar benen weer bij elkaar doen. Net toen ze op wilde staan zag ze dat hij was blijven zitten. Ze stond op en liep naar de zijkant van de zaal waar een ochtendjas voor haar klaar hing, maar toen ze hem aan wilde trekken voelde ze een hand die haar vol in haar kruis greep.

Net toen ze zich om wilde draaien om te kijken wie het was schoof er een vinger naar binnen en die raakte haar precies op haar gevoelige plek. Ze slaakte een zachte kreet en zakte bijna door haar benen. Ze draaide zich om en keek recht in de ogen van het lekkere ventje. Er werd niets gezegd, maar hij pakte haar vol en op de meest gevoelige plekjes die ze had.

Dit was echt teveel en al snel kwam ze met een diepe zucht klaar. Er werd nog steeds niets gezegd. De blikken in elkaars ogen zeiden genoeg. Snel liet ze zich op haar knieën zakken en ritste zijn broek open. Ze pakte zijn dikke paal uit zijn onderbroek en ze schrok er van. Zo’n grote had ze nog nooit gezien! Ze aarzelde even en nam hem toen in haar mond en begon hem met grote halen te pijpen. Ze zoog en likte en met haar andere hand masseerde ze zijn ballen. Ze voelde zijn lul dikker worden in haar mond en ze wist dat hij klaar ging komen.

Op dat moment hoorde ze dat de andere cursisten in aantocht waren omdat de pauze om was. Terwijl de eerste de zaal in kwam, kwam hij klaar. Lisanne slikte zover ze kon en hij haalde zijn paal uit haar mond en hij deed snel zijn broek omhoog. Snel stond ze op en daar kwamen de anderen cursisten de hoek om. ‘Zullen we weer verder gaan?’ vroeg de medewerker. Lisanne knikte en ging weer op haar plaats zitten.

Toen iedereen na een uur klaar was met schilderen kleedde ze zich en thuisgekomen pakte ze haar vibrator uit haar nachtkastje en kwam nog eens even heerlijk klaar en viel in een diepe slaap. De volgende ochtend werd ze wakker met een glimlach op haar gezicht. Nooit geweten dat poseren zo leuk kon zijn.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *