— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dansen in Praag

Ongeveer een maand geleden was ik met een vriend en zijn vriendin een paar dagen in Praag. We genoten van deze mooie stad en vonden het jammer dat het einde van de vakantie in zicht kwam. De laatste avond zijn we op advies van een barman naar een lokale danstent gegaan waar de toeristen meestal niet komen en de sfeer dus echt ‘Tsjechisch’ zou zijn. Nou dat was een domper: vrouwen die om hun tasjes dansen op de dansvloer en de mannen die aan de kant bier hijsen. Ik herinner me dit tafereel van de dorpskroeg in mijn geboortedorp twintig jaar gelden.

Aan de bar keken we rond naar al het schoons dat hier aanwezig was. Michelle en ik waren het snel eens, er liep een etherische schoonheid rond. Een man die anders was dan de andere en dat wist hij ook. Peter vond hem maar een ijdeltuit en was zichtbaar jaloers. Ik heb verder geen aandacht aan hem geschonken, totdat ik lekker swingend met Michelle een stootje in mijn rug kreeg en verschrikt omkeek. Hij was het, verontschuldigde zich en keek vervolgens secondenlang recht in mijn ogen en raakte me intens. Ik werd helemaal warm en voelde mijn benen week worden. Hij liep door en ik keek Michelle aan die stond te lachen. “Nou, en nu?”

Hij verdween in de menigte en later zag ik hem ook uit de kroeg verdwijnen. Een onzichtbaar koord trok me naar de uitgang en in de nacht vond ik hem leunend tegen een muurtje. Hij zei wat in heel onverstaanbaar Engels en het deed er ook helemaal niet toe. Ik kuste hem en vleide tegelijkertijd mij dijen tegen zijn heup. Ik voelde dat dat was wat hij wilde. Hij groeide en ik kuste zijn lippen en zijn ogen. Hij nam m’n hand en voerde me mee naar een steegje uit het zicht. Daar stond ik met mijn handen tegen de muur en voelde een volslagen vreemde man teder en voorzichtig mijn wikkelrok losmaken totdat ik in mijn slip stond. Hij wreef zacht met zijn warme handen over m’n buik en blies zijn hete adem in mijn nek. Zijn hand ging naar beneden en stroopte m’n slip van mijn billen af. Ik kreeg er kippenvel van en werd ongenadig geil van hem. Hij spreidde mijn benen een beetje uit elkaar en likte mijn holletje.

Ik voelde druppels uit me stromen en wilde maar een ding: uren hiermee doorgaan. Mijn God, wat was dit lekker. Ik voelde zijn tong tussen mijn billen en langzaam drong hij wat dieper in me door. Tegelijkertijd voelde ik twee vingers in mijn spleetje verdwijnen en de combinatie van genot en een beetje pijn tussen mijn billen was niet te beschrijven. Ik draaide me om en gaf zijn stijve piemel de vrijheid en draaide weer terug naar de muur. Uitdagend stak ik mijn billen in de lucht en terwijl ik mezelf vingerde voelde ik zijn natte eikel tegen mijn gaatje. Ik ontspande en hij gleed langzaam naar binnen. Centimeter bij centimeter dieper in me en ik kon hem helemaal hebben totdat ik de wortel van zijn penis tegen mijnbillen voelde. Ik werd er heet van en voelde me in het nirvana aankomen. Hij voelde m’n borsten en ondersteunde ze zodat ik er met mijn eigen tong bij kom. Het was teveel, ik voelde al mij bloed naar een punt stromen en kwam klaar alsof er geen einde was.

Hij schoof langzaam daarna uit me en zag dat hij niet was klaargekomen. Ik wilde hem pijpen en in me laten en hem laten genieten, maar hij kleedde zich aan, hij kuste me op mijn voorhoofd, mijn mond verdween.
Een geschenk!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *