— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een stille jongen

Eigenlijk kende ik hem al lang. Zijn naam was Nils, dat vond ik wel goed klinken. Hij was de vriend van een van mijn studenten. Een knappe jongen, goed geproportioneerd, ravenzwart haar, bruine huid. Misschien een tikkeltje oppervlakkig en in elk geval niet erg spraakzaam. Behalve wat sporadische ontmoetingen en een aantal reizen onder kameraden hadden we weinig gedeeld. Zijn vrouw was een goeie vriendin van me, en ik had haar vriend, later haar echtgenoot, verder nooit echt bekeken.

Toen kwam echter het moment waarop ik zelf in een scheiding terecht kwam, en om mezelf wat af te leiden, ging ik bij mijn vriendin en haar man op bezoek in hun zomerhuis in Spanje. Zeer tot mijn verbazing bleek Nils wel enige interesse voor mij aan de dag te leggen, we geraakten meermaals aan de praat, voerden vrij diepgaande gesprekken, en voor mijn ogen bloeide een man open die onverwacht lief en leuk bleek te zijn. Knap was hij natuurlijk ook nog altijd – het grijze haar dat nu hier en daar op zijn slapen doorkwam maakte hem bovendien extra aantrekkelijk.

Er ontstond een band tussen ons die mij achteraf in het vliegtuig deed beseffen dat ik hem wel wat zou missen, en heus niet alleen de gesprekken, ook zijn knappe verschijning, die rechte benen, zijn gespierde bovenlijf.

Enige tijd later kwam hij alleen terug naar huis – zijn vrouw had langer vakantie en bleef dus nog in Spanje – en op een avond belde hij of ik zin had om iets te gaan eten. Met enige schroom stemde ik in, en op het afgesproken uur kwam hij bij mij thuis langs.

Ik was me ervan bewust dat ik in mijn witte topje, en half-doorschijnende bloemetjesrok best gezien mocht worden, en kon dat ook duidelijk aan hem merken. Omdat traagheid een van de dingen is die we allebei appreciëren, liet ik echter op geen enkele manier blijken dat ik hem wel zag zitten, en hij van zijn kant deed hetzelfde. Maar aan zijn twinkelende ogen zag ik dat het wel goed zou komen.

Na het eten stelde ik voor om bij mij thuis nog een koffie te drinken. Terwijl de koffiezet werkte, toonde ik hem het huis. We gingen naar boven, hij liep achter me, en ik voelde hoe hij naar me keek, maar me niet aanraakte. Ik begon het inmiddels wel warm te krijgen, dus zei ik dat ik me even wou omkleden en ging de slaapkamer binnen. Met alleen nog mijn boxershortje aan liet ik me even op het bed vallen. Ik wist niet goed waar ik het had. Wat moest ik doen? Hij was immers getrouwd, en … toen ging de deur open.

Nils kwam voorzichtig binnen. Ik bleef op mijn buik liggen, met mijn gezicht in het hoofdkussen. Zachtjes kwam hij op het bed zitten, en ik voelde hoe hij met zijn vingertoppen bijna terloops mijn benen begon te strelen. Startend aan mijn voeten ging hij langzaam omhoog. Door die zachte aanraking raakte ik alsmaar meer opgewonden, ik begon verlangend met mijn kontje te draaien, hopend dat hij gauw daar zou zijn met zijn handen.

Het kruisje van mijn shortje werd hoe langer hoe natter, de stof kleurde er al helemaal donker van. Op dezelfde manier als hij mijn onderbenen bewerkt had, kroop hij nu naar boven. Hij was inmiddels op zijn knieën gaan zitten, met zijn benen gespreid zodat hij over mij hing. Ik kon zijn lijf niet zien, maar de spanning en de opwinding die ervan uit gingen waren haast ondraaglijk.

Plots begon hij met beide handen mijn kontje te strelen, zachtjes maar dwingend. Ik kon mij niet meer houden, en begon te kreunen. Hij liet zijn handen onder mijn shortje glijden, van de onderkant van mijn billen naar boven toe, en ik smeekte hem bijna dat hij mijn shortje moest afdoen. Ik wou hem dichter bij mij voelen, beter nog, ik wou hem nu zo snel mogelijk in mij.

Hij boog zich iets voorover, en ik werd de zachte huid van zijn prachtige lul gewaar, iets waar ik op reageerde door onmiddellijk mijn kontje iets op te heffen. Hij liet zijn handen onder mijn buik glijden, mompelde iets opgewonden, en deed in één soepele beweging het shortje uit. Langzaam kwam hij dichterbij, mijn kutje was gewoon kletsnat, en schreeuwde om hem in mij te voelen. Maar hoe opgewonden hij ook was, hij beheerste het liefdesspel grondig, en liet me eerste subtiel kennismaken met zijn eikel, die hij zachtjes over mijn lipjes liet glijden, een gewaarwording die me in vuur en vlam zette.

Toen kwam hij bij me binnen, ik voelde hoe hij zijn grote stevige lul vastberaden liet binnenglijden, en stierf bijna van genot. Langzaam begon hij op en neer te rijden, en ik werd zo mogelijk nog natter, en zijn lul nog stijver. Plots trok hij zich terug. Ik protesteerde, maar hij hijgde: toe, draai je om, ik wil je gezicht zien, en je borsten, ik … Soepel keerde ik me om, genietend van het contact met zijn huid, en de aanraking met zijn stijve.

We keken elkaar in extase aan, hij kwam opnieuw in me, en begon stevig door te neuken, terwijl hij ondertussen mijn borsten streelde, en me zalig zoende. Ik liet me ondertussen ook niet onbetuigd, mijn handen waren zowat overal, ik wou elk centimetertje van zijn goddelijke lijf gestreeld, gevoeld hebben, genieten van deze man terwijl hij bij mij was, al was het maar voor even.

Het tempo van onze vrijpartij ging stijl omhoog, en we geraakten alsmaar meer opgewonden, tot Nils het echt niet meer kon houden en schokkend klaarkwam. Ik genoot van zijn gezicht, vertrokken van genot, van elk spiertje in zijn lichaam terwijl hij zijn liefdessappen in mij liet lopen, en toen hij zich met een zucht ontspande, keken we elkaar tevreden in de ogen. Nu jij nog, fluisterde hij. Hoe…? Dan zul jij uit mij moeten gaan, zei ik zachtjes, en me een beetje helpen, voegde ik er ondeugend aan toe.

Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat hij alweer opgewonden werd. Ik leidde zijn hand naar beneden, tussen mijn benen, en toonde hem hoe hij mij het beste kon vingeren, niet te hard, niet te zacht, en vooral niet te diep. Ondertussen liet ik mijn middelvinger over mijn klitje glijden. Toen hij voelde dat ik zowat mijn hoogtepunt zou bereiken, duwde hij zachtjes zijn inmiddels weer bijna harde lul tussen mijn lipjes, en met een langgerekte schreeuw van genot kwam ik klaar. Voldaan bleven we in elkaars armen liggen, zonder iets te zeggen.
De koffie hebben we niet meer opgedronken. Onze gesprekken zijn gebleven, en onze vrijpartijen, hoewel schaars, ook.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *