— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

SMS-opdracht

“Ik ben nog even bezig op de tennisbaan, maar kom maar naar het terrein toe, gekleed in een blouse en rok en laat je ondergoed maar thuis”. Dat was de boodschap die hij via een SMS stuurde. Hij was een vriend van mijn lover. Een hele goede vriend, die van dezelfde dingen hield als hij. We hadden elkaar eenmaal ontmoet en bij die ontmoeting was me al duidelijk geworden wat voor type man hij was.

Ook toen SMS-de hij mij om hem in het plaatselijke winkelcentrum te ontmoeten. Ik wist dat hij lang en gespierd was met kortgeknipt haar. Meer wist ik niet. Maar ik herkende hem direct. Hij mij ook, maar we speelden het spel nog even door. Ik liep de parfumerie afdeling op en spoot mijn favoriete parfum tussen mijn borsten. Toen liep ik weer terug naar de aangewezen rendez-vous plek. Ik zag hem kijken, maar deed alsof ik het niet zag. Hij bekeek mij van top tot teen en ik sidderde van spanning. Na 10 minuten stapte ik op hem af en vroeg hem of hij de vriend van mijn lover was.
Bingo.

Veel gebeurde er niet die dag. Het was een soort van test. Wie ben je en hoe reageer je. Bij het afscheid werd er nog niet eens een kus uitgewisseld.
Nu zit ik hier in het donkere bos, wat rondom de tennisbaan ligt. In mijn auto, zonder bh of slipje te wachten op wat komen gaat. Wat ben ik in hemelsnaam aan het doen? Wat verwacht ik. Mijn adem gaat snel en oppervlakkig.

Eindelijk belt hij dat hij eraan komt. Ik moet zijn auto volgen. Na een korte rit door het pikdonkere bos, stoppen we op een open plek aan de weg, waar een stuk grasland ligt. Af en toe komen hier auto’s voorbij, maar verder is ook daar alles donker. We stappen uit.

Ik leun tegen zijn auto en hij vraagt me wat de bedoeling is. Wat de bedoeling is??? Ik kom hier niet voor koffie met gebak. Maar wat dan wel. Ik had hem al een SMS gestuurd waarin ik schreef hoe lekker het me leek op het strand te liggen op deze zwoele avond en dan zijn handen op mijn borsten te voelen en zijn lippen op de mijne. Nu ik tegenover hem sta, mijn tepels hard onder mijn blouse en mijn bloed kloppend in mijn klit, voel ik me een schoolmeisje van 14. Hij stapt op me af en zegt dat hij denkt dat hij weet wat ik wil.

Hij knoopt mijn blouse open, tergend langzaam, knoopje voor knoopje. Natuurlijk had hij allang gezien dat ik inderdaad geen BH draag.. Ik leun met mijn handen op de auto en hij slaat mijn blouse open, waardoor mijn grote borsten zichtbaar worden. Ook al is het pikdonker, hij moet zien hoe hard mijn tepels staan. Hij reikt naar voren en streelt mijn huid bij mijn schouders en zakt heel erg lekker langzaam naar mijn tepels.

Dan maken zijn nagels sporen over mijn gevoelige borsten Oh, raak ze aan!! Hij neemt de tepels in zijn vingers, rolt ermee, streelt ze zacht. Iedere keer als ik hem wil aanraken, zet hij mijn armen terug, achter me op de auto. Ik mag alleen maar genieten. Dit is jouw moment zegt hij. Hij speelt met mijn borsten, masseert ze en kneedt ze en weer terug naar mijn hongerige tepels. Hij knijpt en trekt aan ze. Ik begin te kreunen, ik voel het van mijn tepels naar mijn baarmoeder trekken en voel een golf van orgasme aan komen rollen. Wat is hij gevaarlijk lekker. En wat vreemd dat ik ervan geniet zo onderdanig te zijn.

Midden in het bos, met een tamelijke onbekende man, mijn borsten uit mijn blouse stekend, mijn kut drijfnat geworden. Mijn lijf naar voren gedrukt, leunend op zijn auto. Hij zegt me mijn rok uit te doen. Ik moet een nano-seconde hierover denken. Ik sta tenslotte op een openbare plek. Zichtbaar voor iedere automobilist die op dit late uur nog langskomt. Maar ik doe het. Ik wil voelen hoe het is je over te geven. Hij loopt naar zijn kofferbak en haalt zijn tennisracket eruit.

Met het uiteinde van het handvat begint hij mijn klit te stimuleren, maar dat is niet echt nodig om me op te winden. Met zijn andere hand trekt hij aan mijn tepel. Trekken en knijpen en strelen, totdat ik weer kreunend klaarkom. Ik voel mijn benen langzaam nat worden van mijn vocht. Ik sta strakgespannen en verlang naar meer.
Maar hij knoopt mijn blouse dicht en zegt dat dit het was. Hij gooit mijn rokje in mijn auto en zegt dat ik in moet stappen. Voor ik het weet stapt hij in zijn eigen auto en begint weg te rijden. Ik ben verbaasd over zoveel zelfbeheersing van zijn kant. We rijden het bos uit. Ik kan nauwelijks wachten tot de volgende ontmoeting.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *