— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De Droom

De Droom

Zou het iets te betekenen hebben? Al die dromen. Al die fantasie. Is het wel fantasie? Ze is een vrouw van 30. Leuk. Spontaan. Ze heeft een goede baan, een leuke vriend, een mooi huis. En, cliché maar waar, ze mist iets. Spanning wil ze. Passie. Ongeremde vrijpartijen op ongewone plaatsen. Moet ze er met haar vriend over praten? Hem uitdagen tot wilde acties? Heftige vrijpartijen op het aanrecht? Dat is wat ze wil, maar ze weet zo goed als zeker dat het hem niks zal doen. Ze droomt. Vaak. Heftig. Ze wordt er wakker van ’s nachts, zich erg bewust wie die geweldige minnaar uit haar dromen is.

Zeven uur. De wekker gaat. Ze staat op, nagenietend van wat zich in het diepst van haar gedachten heeft afgespeeld. Ze neemt een uitgebreide douche en laat het water via haar kruin naar beneden stromen in de hoop dat het een verfrissende uitwerking zal hebben. Aankleden. De krant boeit niet. De koffie des te meer. Peinzend zit ze aan tafel. De dromen zijn spannend. Net als hij. Geil. Net als hij.

Haar lijf is glad, haar haar gewassen. Voor het geval dat. Ze draagt een rokje, een bloesje wat een beetje openvalt. Voor het geval dat.

Half 9. Shit. Te laat. Gehaast gooit ze wat fruit in haar tas en neemt een laatste slok koffie. Zachtjes, binnensmonds vloekend om haar vriend niet wakker te maken, gaat ze op zoek naar haar sleutels. Snelle hakken over de houten vloer. Gevonden. Vlug, wegwezen. Geen tijd voor geile gedachten nu, wéér te laat. Ze start haar auto en geeft flink gas. Ze steekt een sigaret op, draait haar raampje wat naar beneden. De wind waait zacht in haar gezicht. Kane zingt op de radio. “I’d like to taste you.”
“Zo is dat”, zegt ze hardop.

Ze draagt geen slipje onder haar rokje. Het idee alleen al windt haar op. Ze weet wat de uitwerking op hem zal zijn als hij erachter komt dat ze naakt is, daar. Ze wil hem zien. Hem uitdagen. Hem proeven. Alles. Hij belt haar. Alleen zijn stem al bezorgt haar een onrustig gevoel in haar onderbuik. Ze praten. Met zachte stemmen. Ze weten allebei wat ze willen. Het is een kwestie van tijd. Ze vertelt hem wat ze met hem wil doen. Ze weet wat voor effect dat op hem zal hebben.

Hard remt ze voor het stoplicht. Ze glimlacht. Ze probeert haar gedachten te verzetten. Tevergeefs. Het is zo’n dag. Ze voelt het. De zon schijnt. Ze wil en kan haar gedachten niet tegenhouden. Ze voelt zich goed. Mooi. Sexy. De droom dreunt onverminderd door in haar hoofd. Volle kracht vooruit. Ze doet geen poging meer het tegen te houden.

Ze wil hem zien. Ze wil hem. Hij maakt haar geil zoals niemand dat kan. Pure passie. Precies zoals zij het bedoelt. Ze weet dat hij het ook wil. Ze praten totdat er geen houden meer aan is. De passie wint. De geilheid.

Ze parkeert haar auto voor het kantoor. Achter het glas zwaait een collega haar een goede morgen toe. Glimlachend zwaait ze terug. Ze pakt haar tas. Gelukkig kent alleen hij de blik die ze ziet als ze zichzelf nog even in de spiegel bekijkt. Haar telefoon gaat meteen als ze binnenkomt. Ze ploft op haar stoel en neemt aan. Een boze klant aan de lijn. Ze luistert. Zegt op de juiste momenten “ik begrijp het” en “het spijt ons”, ondertussen rare gezichten trekkend naar de hoorn. Niets kan haar humeur verpesten vandaag. Haar collega’s lachen.
“Roken?”, vraagt Mark als ze eindelijk heeft opgehangen.
“Graag”, grijnst ze.
Met een flinke mok zwarte koffie en een pakje sigaretten vertrekken ze naar de binnenplaats om in de zon even bij te kletsen en een sigaret te roken. Mark klaagt wat over zijn vriendin die hem niet begrijpt. Ze is een en al oor. Maakt grapjes om hem wat op te vrolijken. Ze wandelen weer naar binnen. De arbeid roept. Mark lacht alweer. Haar humeur werkt aanstekelijk. Als ze verdiept is in een dossier, valt haar oog op de naam van de klant. De droom is terug. Onmiddellijk. In alle hevigheid.

“Waar zie ik je?” vraagt hij haar.
Ze overleggen. Het moet. Nu. Ze spreken af op een terras dat ze allebei kennen. Onderweg voelt ze de spanning groeien. In de auto streelt ze zichzelf. Zijn stem heeft zijn uitwerking niet gemist. Als ze aan komt lopen, ziet ze hem al zitten. Hij heeft haar niet gezien. Ze heeft de kans hem uitgebreid te bekijken. Zijn haar. Zijn handen die een kop koffie omsluiten. Zijn lijf. Ze lacht. Een veelbetekenende lach. Hij ziet haar. Laat zijn zonnebril naar het puntje van zijn neus glijden en bekijkt haar van top tot teen. De kleine haartjes in haar nek gaan rechtovereind staan door deze blik. Ze loopt naar hem toe. Even blijft ze naast hem staan. Ze voelt zijn hand langs haar been omhoog glijden. Ze buigt zich voorover om hem te zoenen. Een zachte zoen. Haar tong glijdt langs zijn onderlip. Als hij haar probeert terug te zoenen, trekt ze plagend haar hoofd terug. Hij sluit even zijn ogen. Kreunt. Zijn hand ligt op haar billen. Hij lacht. Hij weet het. Fluistert “ondeugd” in haar oor.

Ze zakt naast hem in een stoel. Een niet mis te verstane blik in haar ogen. Ze kijkt hem vragend aan. Hij knikt met zijn hoofd richting de overkant. Haar ogen zoeken naar wat hij bedoelt. Ze ziet alleen een keet staan op de plek waar stratenmakers hun werk hebben laten liggen voor de volgende dag. Hij gooit wat geld op tafel om de koffie te betalen. Ze steken de straat over. Zijn hand op haar bil. Hij houdt van de beweging van haar billen als ze loopt. Zij houdt van zijn handen. Ze laat zich leiden door zijn vastbesloten stappen. Ze komen bij de bouwkeet. Niet op slot.
“Hier?”, vraagt ze ongelovig.
Hij grijnst. En zoent haar hartstochtelijk. Het is 4 uur geweest. Ze zijn vergeten hem op slot te doen. En spannend is het, dat is zeker. Net als hij.

Ruw verstoort haar baas haar gedachten die net op volle toeren zijn. Of ze wel aan haar omzetlijsten gedacht heeft. En aan haar prognose voor volgende maand. Ze zucht. Ze gunt haar baas een met moeite geproduceerde glimlach en zegt dat ze er meteen aan zal beginnen. Ze neemt zich voor tijdens de lunch in de zon op de binnenplaats verder te dromen. Ze werkt hard. Stort zich volledig op de cijfertjes. Tevreden met het resultaat stapt ze het kantoor van haar baas in. Overhandigt hem de papieren. Wacht op zijn reactie. Hij knikt. Meer niet. Het is genoeg voor haar. Ze loopt weg en geeft Mark die haar vragend aankijkt een knipoog. Altijd hetzelfde liedje. Maar zelfs hij krijgt haar vandaag niet klein.
Met koffie en sigaretten vertrekt ze naar buiten. Een stoeltje in de zon. Haar hoofd rust tegen een muur. Haar ogen dicht. Als vanzelf stroomt het vervolg van haar droom haar hoofd in.

Ze stappen de keet binnen. Snel. Onopvallend. Hij zoent haar wild. Zijn tong overal. Likkend. Vragend. Het maakt haar geil. Nog geiler. Ze drukt zich tegen hem aan. Hij duwt haar achterover op een tafel. Ze trekt haar benen op. Hij kijkt. Hij kijkt tussen haar benen met die blik in zijn ogen. Zij speelt met haar poesje. Laat haar vingers tussen haar lippen glijden en spreidt ze. Het voelt alsof hij aanvalt. Zo vol vuur en passie. Ze is nat. Hij proeft haar met lange halen. Likt plagend over haar klitje. Ze gooit haar hoofd in haar nek en geniet. Ze kreunt. Kronkelt met haar heupen. Duwt zijn hoofd dichter in haar schoot. Zijn vingers glijden over haar gladde lippen. Naar beneden. In één beweging stoot hij twee vingers in haar. Ze spant haar spieren om zijn vingers. Houdt met haar vingers haar lippen open.
“Je bent zo geil”, fluistert hij.
Ze bijt op haar onderlip. Heerlijk vindt ze het als hij zulke dingen tegen haar zegt. Hij likt haar. Vol passie. Haar ademhaling versnelt. Zijn vingers stoten in haar natte poesje. Ze beweegt haar heupen. Ze wil hem proeven. Nu.

Ze gaat rechtop zitten. Knoopt snel en behendig zijn broek los. Zijn hand in haar haren. Ze trekt zijn broek omlaag. Haastig. Hij houdt haar hoofd stevig vast. Hij weet dat ze daar gek van wordt.
“Laat me je proeven”, kreunt ze. Er is geen houden meer aan. Wild stoot hij in haar mond. Ze lijken in een gepassioneerd gevecht verwikkeld. Hij kreunt. Vloekt. Ziet de blik in haar ogen. Draait haar op haar buik op tafel. Schuift haar rok omhoog. Ze kijkt hem aan. Ze wil het. Hij wil het. Nu. Hij stoot. Hard. Diep. Ze kreunt, laat haar handen hun weg vinden tussen haar benen. Ze weet dat dat hem geil maakt. Haar nagels raken hem. Ze voelt zijn lijf schokken. Zijn handen over haar rug. Haar billen. In haar haren. Hij trekt. Haar hoofd tilt hij verder naar achter. Haar rug hol. Wilder. Harder.
“Ik kom”, roept hij.
Ze beweegt haar heupen naar achter. Spant haar spieren aan. Hij laat zich naar voren over haar rug vallen. Zijn ogen gesloten. Zijn lijf schokkend. Hij draait haar om en houdt haar vast. “Hé”, zegt hij.
Ze lacht. “Hé.”

Verstoord pakt ze de trillende telefoon uit haar zak. Eén Bericht ontvangen.
“I’d like to taste you”, staat er. Ze grijnst. Vanmiddag neemt ze vrij.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *