— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Burenhulp

Ik heb de hele middag lekker liggen zonnen in de tuin. Omdat ik behoorlijk dorstig ben geworden loop ik naar de keuken om iets te drinken te gaan halen. Onwillekeurig kijk ik even bij de buren in de tuin. Ik zie dat Yvonne net als ik in haar blootje ligt te zonnen. Ze is in slaap gevallen en al behoorlijk aan het verbranden. Nu hebben we wel vaker samen bloot liggen zonnen en we lopen zonder meer bij elkaar de tuin in. Ik doe mijn badjas iets verder dicht en ga naar haar toe.
“Yvonne, wakker worden je ligt te verbranden.”
Ze schrikt wakker.
“Oh, jee ik ben in slaap gevallen. Ben ik erg verbrand?” vraagt ze.
“Het valt nog wel mee. Zal ik je even insmeren?”
“Graag.”
Ik pak de fles zonnebrandolie en begin bij haar schouders, die al aardig rood zijn. Voorzichtig wrijf ik de zonnebrand uit. Daarna ga ik langzaam naar beneden.

Yvonne is een jaar of tien ouder dan ik en moeder van twee kinderen. Dat laatste heeft zijn sporen nagelaten. Toch heeft zij nog een goed figuur. Als ik bij haar stevige billen aankom met smeren blijf ik iets langer wrijven, dan echt noodzakelijk. Ze laat merken het prettig te vinden. Ook als ik even in haar billen knijp. Tenslotte smeer ik haar benen in. Als ik daarmee klaar ben en weer langzaam naar boven ga, trek ik haar billen even iets uit elkaar. Op die manier vang ik een glimp op van haar kutje.
“Zal ik je voorkant ook even doen?” vraag ik.
“Graag”, antwoordt ze met een licht trilling in haar stem.

Ik begin weer bij haar schouders. Bij haar borsten aangekomen kan ik het niet laten ze even te strelen. Aan haar tepels te zien heeft ze daar geen enkel bezwaar tegen. Haar borsten hebben niet meer de jeugdige strakheid die zij ongetwijfeld ooit gehad hebben. Desondanks heeft Yvonne nog steeds een aantrekkelijk figuur. Ik draai me om en ga met mijn benen aan weerszijde van haar lichaam zitten. Ik begin bewust met het insmeren van haar benen. Als ik bij haar stevige dijen ben aangekomen, streel ik even over haar kutje en vandaar uit ga ik naar haar dicht begroeide poesje.

Yvonne ligt duidelijk te genieten. Ik wrijf mijn handen af aan een handdoek. Dan ga ik met een vinger langzaam door haar spleetje. Yvonne is al aardig nat. Zachtjes trek ik met beide handen haar lipjes opzij. Ik laat de zon er even op schijnen, wetend wat een opwindend gevoel dat is. Dan buig ik me voorover en ga met mijn tong haar klitje strelen. Yvonne trekt haar benen op om mij alle toegang te geven die ik wil. Even ga ik met mijn tong van haar klitje naar haar grotje. Ik laat mijn tong langs haar gaatje gaan. Ik voel de hand van Yvonne tussen mijn benen. Haar vinger dringt tussen mijn lipjes om vervolgens mijn kutje in te glijden. Zij streelt de binnenkant van mijn vagina. Ik ga met mijn tong haar kutje in, zover als ik kan komen, Ik proef haar warme, opwindende sappen. Yvonne trekt mijn kontje dicht bij haar hoofd. Haar tong glijdt langs mijn klitje. Even knijpen haar lippen er zachtjes in. Een golf van genot gaat door mijn lichaam. Ik voel een vinger in mijn kutje gaan, terwijl haar tong nog steeds met mijn klitje bezig is. Ik houd het niet langer. Terwijl vuurpijlen alle kanten op lijken te schieten, kom ik klaar.

Even laat ik me op haar zakken. Als ik wat bijgekomen ben ga ik verder met Yvonne. Mijn tong kringelt rond haar klitje. Ik hoor haar zachtjes kreunen. Dan steek ik een vinger in haar kutje. Het gekreun neemt toe. Ik stop nog een vinger in haar kutje. Al likkend en vingerend komt Yvonne klaar.
Uitgeput liggen we naast elkaar. Dan geeft Yvonne mij een dikke zoen op mijn wang. “Bedankt” zegt ze, “ik had even het gevoel weer aantrekkelijk te zijn.”
Ik reageer verbaasd: “Hè, wat zeg je nou? Je bent best aantrekkelijk! Ja logisch, jonge jongens van een jaar of vijfentwintig zullen niet voor je warm lopen. Maar daar hoef je ook helemaal niet mee te zitten. Die jongens kunnen hun pikkie nog niet eens zonder hulp in je kutje krijgen. Ze hebben wel een grote mond. Maar als je zo’n jongen je kutje laat likken is hij een half uur op zoek naar je klitje.”
“Maar iemand als jouw Peter, daar kun je toch wel wat van omhoog krijgen?”
“Ja dat wel natuurlijk, maar het is allemaal niet meer zo spannend en spetterend als in het begin.”
“Heb je behoefte aan een advies?” vraag ik haar.
“Ja graag”, antwoordt ze direct.
“Als je je poesje een beetje kort knipt, moet je eens kijken hoe Peter reageert.”
“Zou je denken?” vraagt ze opgewonden.
“Haal jij de scheerspullen van Peter maar eens. Dan zal ik je helpen.”

Even later komt ze met een scheerkwast, zeep, water en een scheermes terug.
“Hoe wil je het hebben?” vraag ik haar. “Helemaal kaal?”
“Nee joh” reageert ze geschrokken, “dat kan op mijn leeftijd toch niet meer. Het is allemaal niet zo strak meer, als een jaar of tien geleden.”
“Dat klopt, en dat weet Peter ook”, antwoord ik. “Daar zit hij helemaal niet mee. Het gaat om het onverwachte.”
“Weet je wat, we beginnen gewoon en dan zeg jij stop als je het genoeg vindt. Zullen we beginnen met alleen een streepje laten staan?”

Ik begin met inzepen en streel van tijd tot tijd met de kast even langs haar gaatje. Haar lipjes beginnen opnieuw te zwellen.
Als het meeste haar in het bakje drijft, bekijkt Yvonne zich eens goed.
“Hmm, ziet er wel leuk uit.”
“Je kunt het ook nog iets korter maken. Alleen een plukje boven je kutje.”
Door het bovenste stukje af te dekken, laat ik haar zien wat ik bedoel.
“Goed, doe maar zegt ze.”
Als ik klaar ben, bekijkt Yvonne opnieuw het resultaat.
“Dit vind ik minder.”
“In dat geval blijft er nog maar één optie over: helemaal kaal!”
Yvonne kijkt me zenuwachtig aan.
“Nou, vooruit dan maar.”
Ten slotte verdwijnt ook het laatste plukje. Yvonne bekijkt het resultaat. Ze lijkt nog niet helemaal overtuigd van de reactie van Peter.

“Weet je wat je moet doen? Als je vanavond naar bed gaat, zorg je dat Peter al ligt. Je kleedt je uit tot op je slipje. Dan ga je op de rand van het bed zitten, trekt je slipje uit en duikt onder de lakens voor Peter iets kan zien. Als hij geen aanstalten maakt, pak je zijn hand beet en legt die op je buik, vlak bij je navel. Als hij hem daar laat liggen, moet je zijn hand een klein beetje sturen. Maar denk er om: hij moet het zelf ontdekken. Geloof me, succes verzekerd.”

Als ik die avond in bed lig en het raam vanwege de warmte nog een flink stuk open staat, hoor ik aan de geluiden die uit de slaapkamer van Yvonne en Peter klinken, dat mijn idee heeft gewerkt. Yvonne geniet hoorbaar. Bij de gedachte aan die middag glijdt mijn hand naar mijn eigen kutje en begint het te strelen. Uiteindelijk val ik in slaap.

Als ik de volgende morgen de deur uitstap, komt Yvonne naar buiten met sterretjes in haar ogen.
“Je had gelijk, het was een geweldige nacht!”
“Wil je nog een tip? Ga straks lekker naar de stad en ga voor je zelf een mooie string kopen. Doe alleen je string aan en een jurk. Als je dat gedaan hebt, moet je je vanavond uitkleden met je rug naar Peter toe. Trek je jurk over je hoofd uit. Je borsten krijgen dan iets opwindends en de string doet de rest.”

Tegen de avond komt Yvonne opgewonden mijn keuken inlopen.
“Kijk eens”, zegt ze en tilt haar jurk op.
Ze heeft inderdaad gedaan wat ik haar voorstelde. Mijn ogen blijven iets te lang naar haar lichaam staren. Dan draait ze zich om en laat haar stevige billen in de string, zien.
“Als Peter daar niet voor valt, moet je toch maar zo’n knulletje van een jaar of vijfentwintig aan de haak proberen te slaan.”
Yvonne loopt terug naar huis.
“Succes!” roep ik haar nog na, maar dat heeft zij waarschijnlijk toch wel.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *