— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Teveel geluk

“Ik ga zwemmen” zei Pjotr. Ik antwoordde niet en draaide me om. De kiezels kraakten onder mijn handdoek terwijl ik mij even later oprichtte en zag hoe Pjotr voorzichtig de wilde branding probeerde te benaderen. De middag naderde zijn einde en op het Griekse kiezelstrand lagen her en der nog wat mensen. De meeste waren stelletjes. Lui en loom lagen ze een boek te lezen. Sommigen sliepen, anderen openbaarden hun verliefdheid openlijk en zonder schaamte. Ik was onrustig.

Al vanaf het opstaan voelde ik me opgejaagd. Wilde hollen en stilstaan tegelijk. Probeerde een boek te lezen maar de zinnen dreven telkens weg uit mijn verbeelding zonder te beseffen wat er stond. Moedeloos stond ik op en slenterde langs de waterkant. De witte bruisende golven overspoelden mijn blote voeten. Het zuigende koude water stuurde rillingen door mijn hele lijf maar ik bleef de kwelling zoeken. Langzaam maar zeker werden mijn zintuigen scherper geprikkeld.

Het strand was gelegen aan een lange baai. De kiezels lagen ingesloten tussen een helblauwe zee en aaneengesloten rij ruige hoge rotsen. De baai was lang en kronkelde een beetje. Soms moest ik over een uitloper van een rots klimmen om verder te komen. Ik mijmerde over mijn werk, Pjotr en de mensen waarvan ik hield. Het gevoel van geluk was me niet onbekend. Maar hoe perfect mijn leven ook leek, iets in mij weerhield me uitbundig te zijn. Ik wilde het uitschreeuwen maar de lucht die ik uit mijn longen perste lieten mijn stembanden links liggen. Vertwijfeld keek ik om me heen. De zon verloor langzaam zijn venijn waardoor zijn schijnsel een dromerige waas over het water creëerde.

Verderop zag ik een man pootjebaden. In zijn ene hand droeg hij een fles. In zijn andere hand rookte een sigaret. Langzaam liep ik op hem af. Het was een Griek. Zijn donkere krullende haar glom in het licht. Mijn ogen dwaalden over zijn lichaam. Beschaamd liet ik mijn blik over het strand gaan. Blijkbaar merkte hij mijn verlegenheid op. Hij lachte toen ik hem was genaderd. Het onbestendigde gevoel kroop weer in mijn keel. Ik voelde mijn hart bonzen. Ik vermande mezelf en wilde doorlopen.
“Hello”, zei een zware mannenstem ineens. “You smoke?” De man stond achter me en hield een pakje sigaretten omhoog. Ik twijfelde en weer wilde ik wegrennen en stilstaan tegelijk. Mijn gedachten stokten en vertwijfeld probeerde ik te bedenken wat ik wilde. Maar ik kwam er niet uit.

Wat mankeer ik toch vroeg ik me af. Ik keek om. We waren de enigen op dit stuk strand. Ik slaagde erin te stoppen met denken en draaide me om. In een flits stond ik naast hem. Zijn donkere ogen keken me indringend aan. Mijn hand scheerde langs het pakje sigaretten en greep de fles. De kurk zat los in de hals en brutaal nam ik een slok van de wijn. Ik probeerde te slikken, maar een straaltje van het rode vocht liep over mijn lippen langs mijn mond. Ik volgde de druppel die tot staan kwam op mijn borst. Mijn warme tong likte mijn lippen schoon en mijn ogen schoten onrustig heen en weer. Een onbedwingbare hunkering openbaarde zich in mijn onderbuik.

Ineens realiseerde ik me wat mij dwars had gezeten die dag. Mijn leven was te perfect. Te mooi en te braaf. Alles was geregeld. Tot in de puntjes. Mijn vrienden, Pjotr, ouders, werk, alles voelde goed. Maar het was te goed. Het was op het saaie af. Mijn leven was in een sleur van goedheid terecht gekomen.

In een opwelling durfde ik naar de man te kijken. Brutaal keek ik naar zijn zwembroekje. Zijn penis zat verstopt achter het roodgekleurde textiel. Gebiologeerd keek ik hoe de bult begon te bewegen. Alsof de druk langzaam werd opgevoerd, zo ontrolde het vlees zich tot een stijve paal. Ik slikte het laatste restje wijn weg. De man voelde haarscherp aan wat ik dacht en zijn hand schoof trillend over zijn buik. Met een wilde ruk trok hij het broekje uit waardoor zijn stijve paal tevoorschijn schoot.

Ik bedacht me niet en duwde mijn slipje ook over mijn billen. Mijn buik trilde van opwinding en ik voelde hoe ik langzaam nat werd. Zonder een woord te wisselen duwde ik hem naar de grond. Zijn billen raakten de kiezels die kraakten onder het gewicht. Ik kon en wilde me niet meer beheersen en sleepte mijn billen over zijn buik. Zijn handen streelden mijn tepels en overmoedig trok ik met mijn vingers mijn lippen uit elkaar. Ik zag hoe de man naar mijn natte kutje keek. Met een wilde ruk naar voren duwde ik mijn lippen op zijn mond. Ik voelde hoe zijn tong naar binnen gleed. Zijn mond zoog zich vast aan mijn klitje terwijl zijn handen mijn kontje streelden.

Ik werd gek van verlangen en realiseerde me dat dit mijn kans was. “Zuig me, gebruik me, neem me,” hijgde ik tegen hem. Hij kon me toch niet verstaan bedacht ik. Hij reageerde ook niet. Beide lichamen kwamen al snel in pompend ritme terecht en ik draaide me om. Zijn stijve pik stond fier te wachten op een vrouwelijke aanraking. En terwijl hij zijn tong liet kronkelen in mijn hete natte kutje liet ik mijn mond langzaam om zijn eikel heen zakken. Ik liet mijn tong proeven aan het druppeltje voorvocht dat op het roze topje parelde. Het proefde zilt en liet mijn laatste restje schaamte verdampen.

Zijn pik gleed soepel in mijn mond heen en weer. Zijn stijve natte eikel tikte tegen mijn tong en mijn handen kneedden zijn ballen. Zijn tong zat nu zo diep in mijn kutje dat het aanvoelde alsof ik geneukt werd. Hij streelde mijn kontje en duwde mij met zachte drang van hem af. Zijn harde buik schuurde langs mijn heupen en zittend in kleermakerszit trok hij mij naar zich toe. Mijn lippen trokken een nat spoortje over zijn borstkast en zijn handen lieten me gestaag zakken. Zijn harde pik gleed langzaam in mijn grotje en ik greep zijn schouders vast. We keken elkaar aan. De hartstocht in onze ogen verried de diepe wens ons te mogen laten gaan. Zijn pik kwam op plekken waarvan ik het bestaan niet eens wist. Hij masseerde mijn tepels en zoende mijn nek.

In een onbeschrijfelijk heerlijke cadans danste ik op zijn pik op en neer. Mij hele lichaam stond in vuur en terwijl hij aan mijn tepels begon te knabbelen voelde ik het aankomen. Het was teveel om tegen te houden. Mijn kutje trok samen. Schokkend liet ik mijn lippen om zijn pik zuigen. Mijn bovenbenen grepen hem vast. Knepen aan beide kanten van zijn middel om hem nooit weer los te laten Alsof ik in een oorverdovende lawine was terechtgekomen zo overspoelde het orgasme mijn lichaam. Verdoofd, en schokkend kwam ik klaar op zijn harde hete staaf.

Ook hij kreunde. Als honing stroomde zijn mannelijkheid in mijn kutje. Gevuld met zijn vlees en vocht beet ik hem in zijn oor. Ik wachtte tot ik uitgebeefd was. Zijn hete pik voelde vertrouwd aan en ik wilde nog geen afscheid nemen. Minutenlang schokten we nog na tot een koude windvlaag ons uit deze droom trok.

“Yes I smoke” zei ik tegen hem. Gulzig trok ik aan de sigaret toen ik weg liep.
God wat was dit heerlijk slecht mompelde ik tegen de wind.
Té gelukkig is ook niet goed, bedacht ik. En voelde me perfect.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Gustav 11 sep 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *