— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verslaafd

Verslaafd aan een gevoel dat bijna niet te beschrijven is. Een gevoel van spanning, lust en liefde.
Een gevoel dat je meeneemt en alles om je heen doet vergeten. Ik ben nog steeds in de ban van dit gevoel, verslaafd.

Waar begon het allemaal. Heel standaard eigenlijk, met een chat. Wel vaker had ik een opwindende chat gehad, maar deze was speciaal. Hoe kon iemand, te jong in mijn ogen, mij zo aanvoelen. Mij zo opwinden dat ik het sap tussen mijn benen voelde lopen. Zijn woorden deden mij zweven achter mij pc. Mijn gevoeligste plekjes werden door zijn woorden aangeraakt. Deze man moest ik ontmoeten.

Op station Zandvoort hadden we afgesproken, dit leek ons de meest geschikte plek om elkaar te ontmoeten. Urenlang had ik voor de kast gestaan om er op me best uit te zien.
Mijn zwarte lange jurk die mooi om me lichaam sluit was de keuze, onder de jurk droeg ik een zwarte string en geen bh, zo kwamen mijn gepiercte tepels ook mooier uit.
Mijn haar deed ik in een staart met wat losse speelse plukjes. Bij het opdoen van m’n lippenstift dacht ik weer terug aan de chat. Alles wat hij daar vertelde was zo perfect.

Een lange knul met bruin haar kwam naar me toe gelopen. Hij was degene die mij achter me pc deed smelten, opwond en nieuwsgierig maakte.
Daar stonden we oog in oog.
In een oogopslag kon ik zien, dat alles wat hij in de chat had verteld niet gelogen was.
Alsof we aan het chatten waren, zo gemakkelijk verliep ook ons gesprek.
En de spanning die ik achter mij pc voelde, was ook hier terug. Langzaam liepen we richting het strand. Op het strand zochten we een rustig plekje. Op een vlonder van een strandhuisje gingen we zitten, hier waren we alleen. Heerlijk het zonnetje erbij en een beetje wind.

Ik voelde de wind langs mijn jurk gaan en doordat ik geen bh aanhad werden mijn tepels hard. Mijn ringetjes werden nog duidelijker zichtbaar. Steef, zo was zijn naam, kon zijn ogen daar niet van afhouden, hij liet zich van de vlonder afzakken en kwam voor mij zitten. Rustig, masserend en met gevoel streken zijn handen langs mijn benen, steeds iets hoger kwamen zijn handen en namen mijn jurk mee omhoog.

Met een soepele beweging schoof hij de jurk half over mijn hoofd heen, hij liet me even geblinddoekt en kuste mijn lippen. De spanning die er was werd omgezet in een hartstochtelijke kus en mijn jurk werd neergegooid. Steef ging weer naar beneden en waar zijn handen waren geweest, kuste hij mij.
Langs mijn benen omhoog, een klein kusje op mijn string en zo naar mij harde tepels. Met het puntje van zijn tong maakte hij rondjes om mijn tepels heen en liet het ringetje heen en weer gaan, ik kreunde. Hij zette nu zijn handen om mijn borsten heen, door het zonlicht glinsterden mijn ringetjes mooi.

Zijn lippen zochten weer de mijne, ons kussen werd wilder. Honger naar meer, lust en de spanning maakte mij gek. Steef vroeg of ik wou gaan staan, een natte plek op de vlonder waar ik had gezeten, gaf al aan dat mijn poes vol met sappen zat. Steef spreidde mijn benen iets en omdat hij lager stond, was zijn gezicht op de hoogte van mijn string.
Een doorweekte string, hij genoot van de geur en likte mijn string speels. Met zijn bruine ogen keek hij omhoog, zocht hij een goedkeuring, ik duwde mijn string naar beneden en hij nam het over. Mijn geschoren poes kwam tevoorschijn, een lief streepje met schaamhaar liet ik altijd zitten. Steef zijn tong volgde die streepje naar beneden, een kreun en een rilling over mijn lichaam toen hij mijn klit aanraakte.
Ik viel bijna om, zo zweefde ik weg op zijn tong, steeds weer bij mijn klit maakte hij een rondje en zoog het iets naar binnen, mijn lichaamsappen voelde ik langs m’n benen gaan. Even leek ik heel ergens anders, een warm, koud gevoel ging door mijn lichaam. Zijn tong raakte nog een keer mijn klit aan en ik kwam heftig, schuddend en kreunend. Toen ik weer een beetje bij mijn positieven kwam, keek ik in zijn ogen, steef was naast me gaan staan en hield me vast.

Ik kuste zijn lippen en proefde mijn sap, met een blik van dank je keek ik hem aan. Kussend trok ik zijn shirt uit en duwde hem op de grond. Op de bult in zijn broek ging ik zitten, de zon scheen mooi op zijn licht behaarde borstkast. Ik kuste zijn lippen nog een keer en beet zacht in zijn nek. Overal waar mijn vingertoppen langs kwamen, beet ik hem zacht. Steef’s lichaam reageerde hier met een rilling op.
Ik schoof tussen zijn benen, mijn vingertoppen gingen langs de rand van zijn broek, over zijn buik en weer terug. Ik schuif zijn knoop los, de ritssluiting deed ik tussen mijn tanden, heel langzaam maakte ik zijn broek open. De boxershort liet mooi de vorm van zijn enorme stijve lul zien en bij zijn eikel zat een natte plek,voorvocht. Mijn lippen raakten steeds zacht de binnenkant van zijn benen, tot zijn broek helemaal uit was.

Daarna ging ik weer ophoog, nu met m’n tong. Zachte beet bij Steef’s lies, een heerlijke kreun kwam als reactie. Zijn boxer liet ik ook zakken, zijn lul schoot eruit en ik genoot van het uitzicht. De druppel die op zijn eikel lag, schreeuwde om mijn mond en ik ging met mijn lippen om zijn eikel heen. Zoog de druppel weg, maar nam alleen zijn eikel maar in mijn mond.
Ik sabbelde, speelde en zoog daarmee, met mijn tong over zijn plasbuisje en langs de rand van zijn eikel. Hij zag er niet alleen mooi en enorm uit, hij smaakte naar meer. Met mijn tong ging ik eerst naar zijn ballen, liet deze over mijn tong dansen en dan langs de onderkant van zijn lul ging ik omhoog, dan nam ik hem helemaal in mijn mond. Zoog met diepe halen, nog meer kreunen, als reactie.

Zijn lul stond zo mooi omhoog, dat mijn poes brandde van verlangen om daar op plaats te nemen. Gehurkt kwam ik boven steef zitten, zijn eikel vlak voor mijn poes. Even liet ik zijn eikel langs mijn poes gaan, mijn schaamlippen opgezwollen, mijn poes vol sap en open voor zijn lul. Moeiteloos zuigt zijn lul naar binnen en in een rustig ritme bewoog ik op en neer. Samen op in dit ritme, we zijn een.
Het ritme werd steviger, wilder en we hijgen allebei van genot. Steef stootte zalig en ik voelde mijn poes samentrekken, mijn lichaam kreeg een rilling, mijn ogen draaiden weg. Een vreemde kreet gooide ik eruit, ik kwam. Ik liet me op Steef vallen, dit was een overweldigend gevoel. Ik kuste hem en liet zijn genotsstaaf uit mijn gevoelige poes glijden.

Zijn stijve lul glom in de zon van mijn sappen, gretig zette ik weer mijn mond op zijn lul. En zoog met diepe halen, mijn handen smeerde de sappen over zijn ballen heen. Zijn eikel klopt tegen mijn gehemelte aan en was vuurrood. Weer liet ik Steef’s lul diep in mijn keel gaan, deze keer voelde ik zijn ballen samentrekken, zijn lichaam trilde. Een warme stroom zaad spoot in mijn keel. Geen druppel liet ik gaan.
Zijn zaad smaakte naar alles wat er op die dag gebeurd was. Een toetje. Samen bleven nog lang liggen en genoten van ons samenzijn. We waren samen even in een ander wereld geweest, we waren alles vergeten om ons heen.

Verslaafd aan dit gevoel.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *