— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een mottige dag en toch…..

Alles loopt verkeerd. Gisteren te laat naar bed gegaan en deze morgen heb ik me verslapen. Gelukkig heb ik de mogelijkheid om mijn werktijden te regelen. Vlug opgestaan, glas vruchtensap, een hap cornflakes en vertrekken maar. En of de dag niet slecht genoeg begonnen is, krijg ik onderweg een platte band.

Ik laat mijn auto aan de kant staan en begin te lopen om hulp te vinden. Na tien minuutjes merk ik een huis op waar iemand de auto uit de garage aan het rijden is. Ik stap ernaar toe en leg mijn situatie uit. Wonder boven wonder is de man met verlof en heeft hij tijd om met mij naar de auto toe te gaan. Ik zie dat hij nog knap en goed gebouwd is ook. Hij merkt dat ik eigenlijk een beetje vermoeid ben van het lopen en stelt voor om eerst binnen iets te drinken.

Hij heeft een schitterende woning en ik vraag: ”Bent u of is uw vrouw binnenhuisarchitect?”
“Ik heb geen vrouw en ikzelf ben salesmanager.”
Ik zie een ietwat pijnlijke blik in zijn ogen verschijnen. Ik voel me schuldig en haast me mezelf voor te stellen.
“Sorry, heb me nog niet voorgesteld, ik ben Angelina.”
Op het moment dat ik mijn hand uitsteek geeft hij me net een glas water. Per ongeluk stoot hij tegen me aan met als gevolg dat het water over mijn bloes wordt gestort.

Hoewel het binnen aangenaam warm is, ril ik eventjes van het ijskoude water.
“Excuseer me”, zegt de aantrekkelijke man, “ik ben Steve.”
Ik krijg een brok in mijn keel en stotterend zeg ik: “aangenaam.”
Zijn ogen gaan opeens naar mijn boezem toe en ik merk dat mijn tepels nog harder worden. De glinstering in zijn ogen doet mijn hart een slag overslaan. Hij verontschuldigt zich nogmaals en geeft me een handdoek.

Terwijl ik me afdroog voel ik zijn ogen over mijn lichaam gaan. Hij komt dichter tegen mij aan staan, zijn lippen dicht bij de mijne. Ik weet niet hoe ik me moet gedragen en vraag of hij me kan helpen met de wagen of dat ik anders iemand mag bellen. Hij blijft nog steeds dicht bij me staan en vraagt of hij kan helpen met afdrogen. Zijn stem is zó zwoel dat ik me niet meer kan bewegen. Zijn sterke handen en de zachte bewegingen over mijn borsten maken mijn tepels nog harder. Plots raken zijn lippen de mijne.

Ik voel zijn tong en hij fluistert zachtjes: “doe je mond open, je wilt het, ik voel het.”
Ik ga op zijn verzoek in en ik voel zijn hete tong in mijn mond komen. Hij knoopt mijn bloes los en laat deze van mijn schouders vallen. Terwijl hij zachtjes met zijn ene hand mijn tepel masseert doet hij met de andere langzaam mijn rok omhoog. Langs mijn dijen gaat hij op zoek naar mijn slipje. Voelt zijn hand door mijn zijdezachte krulletjes glijden en laat hem mijn genotsknopje masseren.

Ik ruk zijn hemd open en geniet van de aanblik van zijn gespierde lichaam. Ik laat mijn handen verder glijden en maak zijn ongelooflijk sexy jeans los. Ik voel zijn kabouter, die harder wordt bij mijn aanraking. Als ik eindelijk zijn harde, stevige paal in mijn mond neem, kreunt hij van genot. Ik vraag of hij me wil.
“Helemaal”, antwoordt hij. “Ik wil je kutje proeven. Ik wil eraan zuigen en van eten zoals van een aardbei.”

Hij draait me om. Met mijn twee armen moet ik steunen op de rugleuning van de sofa. Hij laat mijn rok over mijn benen glijden en spreidt zachtjes mijn benen. Al kussend gaat hij mijn hele lichaam af op weg naar het warmste plekje. Ik voel zijn hete adem langs mijn bips gaan. Hij begint zachtjes te likken en al gauw voel ik zijn warme tong diep in mij. Ik heb het gevoel dat ik ga flauwvallen van genot en zie sterren die je niet aan de hemel vindt. Hij voelt alles heel goed aan. Op het moment dat mijn orgasme nabij is, stopt hij.

Hij blijft achter mij staan. Ik voel zijn nog steeds harde paal tegen mijn kont aan en zachtjes vindt hij zijn weg naar mijn splitje. Voorzichtig gaat hij er weer uit en met een harde stoot er weer in…en opnieuw en opnieuw. We kreunen allebei van genot. Ik schreeuw zijn naam en hij stopt onmiddellijk. Hij draait me om.
“Je zult nog eventjes moeten wachten dame”, zegt hij spottend.
Hij pakt me vast en legt me neer op de sofa. Opnieuw begint hij me te strelen en te kussen. Ik neem zijn penis stevig vast en hij kreunt hard. Zijn tong verwent mijn knopje, tegelijkertijd steekt hij twee vingers diep in mij. Zijn duim glijdt langzaam naar het andere gaatje. Met hese stem zegt hij: “ik maak ze allebei klaar.”
Ik kan me bijna niet meer inhouden. Ik knijp hard in zijn pik en roep: “neem me dan, Steve.”
Eindelijk doet hij wat ik vraag. Hij gaat zitten op de stoel en ik glijd op zijn schoot, zijn harde paal diep in mij.

Ik wip op en neer, terwijl hij zachtjes met een vinger het andere gaatje blijft verwennen. Ik neem zijn hoofd en druk deze tegen mijn borsten. Zijn tong speelt met mijn oor en hij fluistert: “ik wil je dame, ik wil je neuken tot je erbij neervalt.”
Hij laat me van zich af glijden, draait me om, komt achter mij staan en duwt zijn paal zachtjes in het nog nauwe gaatje. Met zijn andere hand vingert hij mijn spleetje. Hij voelt mijn opkomende orgasme en laat me ten volle genieten. Ik wil je poesje zien en erin klaarkomen zegt hij. Ik draai me om, om aan zijn wens gehoor te geven. Hij spuit zijn warme zaad in mij en bij het zien van zijn genot kom ik een tweede keer.

Plotseling schrik ik op bij het horen van een bonkend geluid. Het lijkt erop dat ik in slaap was gevallen. Ik lig alleen op de sofa. Steve staat naast me.
“Hallo angel”, zegt hij. “Lekker uitgerust? Je was in slaap gevallen en ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt je auto te gaan halen. Het probleem is opgelost.”
Ik voel mezelf rood worden terwijl ik rechtop ga zitten.
“Wil je nog iets drinken?”, vraagt hij.
Ik kijk hem aan en we beginnen hartelijk te lachen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *