— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Koninginnedag

De zon scheen die ochtend en ik kroop weer eens achter mijn pc. Even wakker worden Met koffie en een leuke chat. Al een tijdje kende ik iemand via de chat. Te jong in mijn ogen, maar heerlijk vrolijk en lief. Soms lieten we onze fantasieën gaan en fantaseerde dan hoe het zou zijn als wij samen seks zouden hebben. Voor mij zouden dat fantasieën blijven, want ik was nou eenmaal getrouwd.

Ook die morgen was hij er. Hij vroeg wat ik ging doen deze dag, het was tenslotte koninginnedag. “Misschien ook wel een mooie dag om elkaar te ontmoeten ” zei ik plagend. “Waarom ook niet,” was zijn antwoord. Spontaan en zeker niet nadenkend spraken we af op station Zandvoort.

Daar stond hij, jong, maar zeer aantrekkelijk. Hij had een heerlijk lijf en mooie ogen. En dat jongensachtige wat hij uitstraalde maakte bij mij een zeer ondeugend gevoel los. Iets wat ik van mezelf niet kende.

We gingen richting strand en zochten een beschut plekje op. Uit de wind en lekker rustig. We pakte onze tassen uit en net toen ik mijn jurkje wou doen zag ik hoe hij keek. “Wou je m’n helpen?” vroeg ik. “Graag,” was zijn antwoord. Ik voelde zijn handen over mijn rug gaan, om mijn jurkje uit te doen. Zijn handen gingen nog een keer langs mij rug, want hij zag hoe mijn tepels daar op reageerde. Kleine harde tepels, die smeekten om mee gespeeld te worden. Met zijn vingertoppen ging hij erover heen. Ik hield m’n adem in. Dit voelde zalig.

“Draag je altijd zo weinig onder je kleren ?” vroeg hij. “Ja,” en ik keek hem ondeugend aan. Hij drukte nu zacht Met twee vingertoppen tegen mijn tepels aan en kuste me. Ik beantwoordde zijn kus gretig en duwde mijn tong naar binnen. Plagend beet ik hem in zijn tong, hierdoor greep hij me beet en gooide hij mij op het badlaken en kwam bovenop me te zitten. Hij pakte een fles olie uit zijn tas en liet olie tussen m’n borsten en op m’n tepels vallen. Ook op zijn handen deed hij wat olie en begon mijn borsten te masseren. Dit maakte mij gek, maar meer gek werd ik van de reactie in zijn short.

Hij schoof naar achteren en deed mijn benen wijd en ging daar tussen zitten. Hij kneep nu de fles leeg over mijn buik en benen. Steeds dichter bij mijn slipje kwamen zijn handen, het voelde heerlijk. Ik deed mijn ogen dicht en voelde opeens zijn lippen weer op de mijne. Ik zweefde daar op het strand gewoon weg, heerlijk.

Nu was het mijn beurt vond ik en ik legde hem neer op het badlaken en ging op de bobbel in zijn short zitten. Er zat genoeg olie nog op mijn lichaam, dus ik ging heel even op hem liggen en gleed heen en weer. Mijn borsten over zijn lijf. Mijn prikkende tepels op over zijn borst. Ik ging weer zitten en masseerde hem Met de olie ook helemaal in. Schoof ook naar achteren, zodat ik tussen zijn benen zat.

En ging steeds plagend Met mijn handen in zijn short, spelen Met zijn ballen, die helemaal glad werden van de olie. Zijn lul knapte bijna uit zijn short. Ik ging weer op hem zitten, maar deze keer schoof ik mijn slipje aan de kant en duwde een vinger van mij naar binnen. Plagend likte ik de vinger voor zijn neus af. Nog een keer een vinger naar binnen, maar deze keer mocht hij hem aflikken.

Ik voelde zijn lul tegen mijn poes aan en deed nu de short omlaag en liet zijn lul in mijn poes glijden. Langzaam gingen mijn heupen heen en weer, soms beetje draaiend, soms wat snellere stootjes. Hij kreunde heerlijk onder me en ik ging met m’n tong langs zijn lippen en beet hem zachtjes in zijn nek. Ik voelde de sappen van mijn poes over zijn lul heen gaan en ik ging sneller heen en weer.

Ik draaide me om en kwam met m’n poes boven zijn gezicht uit en ik had uitzicht op de mooiste lul die ik ooit gezien had. Zijn eikel glom mooi en een druppel voorvocht lag erop. Gretig likte ik die weg. “Hmmmmm” kreunde ik. Hij had zijn weg met zijn tong ook gevonden en likte m’n klit. Ik voelde hem spelen met de ringetjes die ik door m’n schaamlippen heb. Speels gleed zijn tong daar steeds langs en dan weer even over mijn klit heen.

Mijn klit had niet veel meer nodig en mijn lichaam schokte al aardig. Hij kronkelde ook onder mij, elke keer als ik zijn lul diep in mijn keel liet gaan. Ik speelde met zijn eikel en zijn ballen, maakte alles gevoelig. Haalde nog wat olie van m’n borsten en smeerde zijn lul in.

“Ooooooooo, ik kom” kreunend kwam ik klaar. Door het klaarkomen, zoog ik zo hard, dat zijn zaad diep in mijn keel kwam en zijn lichaam helemaal trilde. Al het zaad likte ik weg en liet aan hem zien, hoe ik van dat mondje vol zaad genoot. Ik kwam naast hem liggen op het badlaken en kuste hem.

Welk leeftijdsverschil?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *