— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De film en het spel.

Het was laat in de avond toen hij me belde met de vraag of ik zin had samen met hem een film te bekijken die hij eerder die dag gedownload had.
De dag erop fietste ik naar zijn huis. Hij stond me al op te wachten voor de ingang van het park. We begroetten elkaar met een kus en liepen hand in hand verder het park door, in de richting van zijn huis. Daar aangekomen opende hij de voordeur en terwijl we heftig aan het discussiëren waren, kwamen zijn ouders ons tegemoet.
Ik had zijn ouders nog nooit gezien dus ik stelde me netjes voor. Ze zeiden dat ze eventjes weg moesten maar dat ze zo terug zouden zijn. Wij gingen alvast naar boven.

Boven aangekomen zette hij meteen zijn pc aan. Ik klom alvast op zijn tweepersoonsbed om de kussens recht te zetten, dat lag wat makkelijker. Nadat hij de film had gestart, kwam hij naast me zitten en deed zijn arm om me heen.
We zaten gespannen te kijken. Opeens voelde ik zijn hand die om mijn schouder lag zachtjes mijn arm aaien. Ik draaide me naar hem om en keek in zijn mooie, bruine ogen. Hij lachte naar me en ik glimlachte terug. Jeetje, ik had wel erg veel zin in hem.

Die gedachten werden verstoord door zijn ouders die weer terug waren gekomen. Half zuchtend keken we op toen zijn moeder zijn kamer binnenkwam. Ze zei dat ze met zijn vader uit eten ging en dat wij maar een pizza of zo moesten bestellen. Ze zouden laat terug komen.

Toen vijf minuten later de deur beneden werd dichtgetrokken keken we elkaar weer aan. Voor de film hadden we al lang geen aandacht meer. Onze gezichten kwamen dichter bij elkaar en zachtjes raakten zijn lippen die van mij. Wat kon hij lekker zoenen. Zijn tong streelde over mijn lippen en ik opende ze voorzichtig om onze tongen elkaar te laten masseren.

Opeens stopte hij met zoenen en hij keek me ongelooflijk geil aan. Hij ging boven op me zitten en trok me naar beneden zodat we niet meer zaten maar lagen. Hij ging voorzichtig boven op me liggen en hij kuste me weer. Heel zachtjes en heel teder. Zijn ademhaling werd sneller en ik voelde hoe hij een stuk heftiger begon te zoenen. Ik pakte zijn hand vast – ik was ondertussen ook al behoorlijk geil geworden – en legde die op mijn ene borst. Hij reageerde meteen en begon hem te masseren. Na een paar tellen verdween de zelfde hand onder mijn truitje terwijl hij mijn borst bleef aaien. Hij pakte me vast bij mijn onderrug en trok me iets op. Hij maakte mijn bh-bandje los en aaide nog steeds onder mijn truitje mijn blote borst. Heftig zoenend en strelend keken we elkaar aan. We waren allebei ontzettend opgewonden.

Opeens stopte hij met zoenen. Ik keek hem verward aan. Wat was er? Hij lachte alleen maar en zei dat ik mijn ogen moest sluiten. Ik hoorde hoe hij een la openschoof en er iets uit pakte. Even later hoor ik een raar, ritselend geluid. Ik voelde hoe hij mijn arm vastpakte en deze vastmaakte, net zoals mijn andere arm. Ik dacht dat het een spelletje was en reageerde lachend dat ik het wel leuk vond maar of hij me toch weer los wou maken. Maar hij reageerde niet. Ik probeerde mijn ogen te openen maar hij was me te snel af en blinddoekte me. Toen maakte hij ook mijn voeten vast.

Ik begon te twijfelen wat ik moest doen. Moest ik gillen? Moest ik vragen waarom hij dit deed? Ik koos voor het laatste, maar hij gaf me geen antwoord. Even later kwam hij weer boven op me zitten. Hij had een schaar in zijn hand. Ik wist het zeker. Een paar tellen later merkte ik dat hij mijn shirtje open knipte. Ik schaamde me, want ik lag daar met een bloot bovenlijf en hij kon me helemaal bekijken. Hij streelde mijn borsten, kuste mijn buik en likte mijn lippen. Langzaam begon de opwinding weer toe te nemen. Ik wilde maar één ding en dat was hem! Hij knipte nu ook mijn broek helemaal kapot en ik lag daar alleen nog in een string. Ik wist dat hij me bekeek, van top tot teen, maar ik verroerde me niet. Ik beet op mijn wang.

Hij gooide mijn broek op de grond en legde de schaar naast zich neer. Ik voelde hoe hij met een vinger, vanaf mijn neus, over mijn lippen, via mijn nek, tussen mijn borsten, langs mijn navel gleed. Met twee handen gleed hij over mijn pas geschoren benen naar boven. Diezelfde weg legde hij af met een spoor van kusjes. Ik werd steeds meer opgewonden en ik begon zachtjes te kreunen.

Ik voelde hoe zijn tong mijn tepels bevochtigde. Hij zoog er zachtjes aan, terwijl zijn handen tussen mijn benen zaten. Ik voelde zijn vingers langs mijn string glippen. Hij raakte mijn, behoorlijk natte, schaamlippen aan. Hij streelde mijn lipjes en mijn clitoris.Hij kuste en likte mijn tepel en trok met zijn warme tong een streep richting mijn kut. Ik voelde hoe zijn tong mijn lippen probeerde te bereiken, maar het mislukte. Ik hoorde hoe hij naar de schaar greep en ook het laatste stukje van mijn kleding was vernield. Ik voelde zijn hete adem tegen mijn kut komen en dat maakte me alleen maar geiler. Toen ik zijn tong voelde dacht ik dat ik gek werd, ik wou dat hij me nam, en wel direct! Hij likte mijn clitoris en ondertussen drong hij met drie vingers mijn natte kutje binnen.

Hij ging van me af en ik was benieuwd wat hij nu weer van plan was. Ik hoorde hoe hij zich uitkleedde en voelde even later dat hij weer boven op me kwam zitten. Hij stak zijn harde, kloppende paal in mijn mond. Hmm, wat was hij heerlijk en groot. Ik begon er zachtjes aan te zuigen en hij begon zachtjes te kreunen. Vlak voordat hij kwam, stopte ik met zuigen en likken. Hij gleed weer naar beneden en zoende me, heel zachtjes en teder en haalde de blinddoek van mijn ogen af. Ik glimlachte dankbaar.
Even bekeken we elkaar van top tot teen. Vervolgens ging hij weer boven op me liggen. Hij kuste mijn kutje, dat nog steeds behoorlijk sappig was. Nu kwam het moment dan eindelijk waar ik op gewacht had. Hij kwam in me. Eindelijk, ik had zoveel zin in hem.

Ik voelde hoe zijn grote genot in me kwam en in me begon te stootte, terwijl we hevig lagen te kreunen op het bed. Hij masseerde mijn tepels en kuste me soms, we waren allebei te opgewonden om te zoenen, we konden alleen maar kreunen. Na een paar harde stoten was ik bijna op mijn hoogtepunt. Om mij nog meer plezier te geven stopte hij nog twee vingers extra in mijn kutje wat me nog veel geiler maakte. Ik kwam dan ook half gillend klaar. Op het zelfde moment kwam hij ook. Hij spoot zijn witte goedje helemaal over me heen.

Met een hart dat nog heftig nabonkte, maakte hij me los. We gaven elkaar een warme tongzoen en vielen in slaap…..

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *