— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De man van mijn dromen

Ik begrijp nog steeds niet wat me bezielde. Op stap in een mij vreemde stad samen met een leuke collega. Tegenover een onbekende man laat ik mezelf zo gaan. Niet eerder was ik zo openhartig.

Het was gezellig, leuke kroegen, een schat van een collega, lekkere mannen en over aandacht niet te klagen. Ik raakte in gesprek met Marcel, een boom van een vent met een ondeugende glimlach en halflang gitzwart haar. Bruine ogen en een licht getinte huid. Goed gevoel voor humor en gedoseerd spannend. Handje hier, handje daar, ondeugende opmerkingen afgewisseld met small talk en op subtiele wijze suggererend dat erotiek voor hem weinig geheimen meer kende. Kortom, de perfecte kroegpartner en prater.

Ik denk dat we een uurtje of twee met elkaar in gesprek waren, Yvette, mijn collega, vermaakte zich overigens uitstekend met een oude bekende van haar, toen de subtiliteit langzaam begon te verdwijnen.
“Al eens uitgebreid met een vrouw gevreeën?” en
“Met meerdere mannen” of
“Wat is je geilste fantasie, niet erotisch maar geil?”.
Hij pakte het slim aan, vertelde dat hij al eens een man had gepijpt, een vrouw mede had gegangbanged (met vier vrienden dus) en – hoewel hij het niet in het echt hoefde te zien – de gedachte dat een vrouw met een hond aan de gang ging vond-ie vreselijk geil. Niet zozeer vanwege het tafereel maar meer het idee dat iemand zich zo durfde en kon laten gaan, dat wond hem mateloos op.

Goed, hoe sletterig durfde ik mezelf op te stellen? Tja, daarin kan ik dus kennelijk ver gaan, zeker nu ik me veilig waande in de omgeving van bekenden en in dit geval ook nog een kroeg vol mensen. “Mijn geilste fantasie is totale onderdanige hoerigheid. Een vent, mijn vent, die thuiskomt, me beveelt op handen en knieën te gaan zitten, zijn pik insmeert met olijfolie en me hard en egoïstisch in mijn kont neukt”. Daar had ie niet van terug. Zijn ogen bekenden rechtstreeks wat zich in zijn onderbuik afspeelde. Zijn blik gleed via mijn gezicht over mijn lichaam naar beneden en met een ruk weer terug. Hij keek me aan met een heel andere uitdrukking in zijn ogen.

“Ik ben die vent, je gaat mee naar mijn huis, loopt naar de keuken, buigt je over het aanrechtblad en wacht op wat komen gaat. Achter je hoor je een kastje opengaan, flessen raken elkaar, een metalen dop wordt losgeschroefd, een ritssluiting geopend. Je rokje wordt opgestroopt en het stof van je slipje opzij geduwd, je voelt een vochtige vinger tussen je billen verdwijnen, zonder veel compassie wordt je sterretje geopend en glijdt een vinger naar binnen. Het kunnen er ook meerdere zijn, je ziet niks maar het voelt alsof het net iets teveel van het goede is.

Maar je durft niets te zeggen, hooguit licht afkeurend te kreunen. Alsof dat zou helpen. Een arm wordt om je middel geslagen en trekt je heupen naar achteren. De vingers verdwijnen en daarvoor in de plaats komt een spekgladde, keiharde pik die verbazingwekkend soepel naar binnen glijdt. Twee stoten en twee vingers op je klit zijn voldoende om je een daverend orgasme te bezorgen. Je zakt door je knieën en merkt dat je wordt opgevangen door twee sterke handen. Je draait je om en kijkt glazig naar boven, een grote glimmende pik bevindt zich vlakbij je mond.

Er is geen keuze, zijn hand duwt je hoofd richting de gladde eikel, nog voordat deze goed en wel in je mond is verdwenen kolkt het zaad in een krachtige straal naar buiten, uit de schokkende pik komt een enorme hoeveelheid zaad met horten en stoten naar buiten gegutst. Wangen, lippen, ogen; alles zit onder. Langzaam lik je je lippen af, kom omhoog en zorg ervoor dat onze tongen elkaar vinden. Ik proef mezelf, jou en ons.”

Nu was het mijn beurt om hem niets verhullend aan te kijken. Mijn vochtige ogen verraadden feilloos de vochtigheidsgraad van mijn onderlijf.
“Het probleem is alleen dat ik zo groot geschapen ben dat ik nog geen enkele vrouw gevonden heb die zich op deze manier aan mij wil geven. Tot een jaar geleden had ik een buurvrouw die zich overdag graag door mij liet verwennen. Toen studeerde ik nog, dus dat was makkelijk. Zij kon hem goed hebben, ook van achter, maar ze stond totaal niet open voor mijn fantasieën, helaas.”

Ik keek hem aan, kuste hem op zijn wang, liep naar mijn collega en duwde haar naar.
Ze keek me vragend aan.
“Er was bijna een ramp gebeurd. Ik ontmoette de man van mijn dromen. Maar dat is nooit de bedoeling geweest. Hij mag helemaal niet bestaan. Alleen wanneer ik dat wil.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *