— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Afscheid

Vier jaar lang hadden we een verhouding. Een verhouding die niet mocht, maar wel was ontstaan. Wat wij samen hadden was anders, mooi en verkeerd. Verkeerd omdat ik al in een relatie zat. Op een gegeven moment moest er een keuze komen, en die was niet voor hem.
Afscheid heb ik nooit van hem kunnen nemen.

Vaak denk ik nog aan hem, zo ook die woensdag. Het weer was mooi en mijn gedachten dwaalde weer bij de heerlijke momenten die we samen hadden gedeeld. Hierdoor verdween de zin in werken en ik pakte mijn spullen bij elkaar en ging naar huis.

Mijn auto stond achteraan op de parkeerplaats naast een boom, zodat de auto nog in de schaduw stond. Ik liep dromerig naar mijn auto en deed deze open. Op het moment dat ik mijn tas in de auto wou gooien, voelde ik een hand op mijn bil. Boos wou ik omkijken, maar dan werd ik zacht in mijn nek gekust. Dat kan maar een iemand zijn. Voordat ik iets wou zeggen, drukte hij al zijn lippen op de mijne. Een kus vol hartstocht en passie. Mijn lichaam gaf zich meteen over en ik kuste hem terug, zacht, spelend met zijn tong. Dit had ik gemist, het gevoel was ik nooit vergeten.

Hij drukte me tegen de auto aan, beet zacht in mijn lip. Speels zoog ik op zijn tong en gaf hiermee aan, dat ik meer wilde. Ik vergat dat we midden op een parkeerplaats stonden, eigenlijk vergat ik alles en het kon me ook weinig schelen, hier had ik toch op gehoopt, hem nog een keer in mijn armen.

Hij tilde me op en zette me op de motorkap, deze stond mooi achter de boom, dus hadden we nog iets privacy. We gingen door met kussen, maar het werd vuriger. Mijn handen gingen onder zijn shirt, heerlijk spelen met zijn lichaam. Mijn handen over zijn borst, langs zijn heupen en weer onder zijn shirt. Hij kwam omhoog en deed zijn shirt uit. Een mooi bovenlijf kwam tevoorschijn, beetje borsthaar, niet teveel, een tepel met een piercing. Zalig omdat voor je te hebben. Helemaal voor mij bedacht ik.

Hij boog zich weer voorover om me te kussen, maar ik dook meer naar beneden en kuste zijn nek eerst, dan zijn tepels en speelde daarmee. Daarna liet ik me pas weer kussen. Zijn handen gleden al masserend over mijn borsten. Mijn tepels waren al aardig hard, dit was goed te zien door mijn strakke witte hesje. En mijn ringetjes van mijn tepels waren ook goed te zien. Heel handig deed hij mijn hesje snel uit, kuste me boven mijn tepels eerst, waardoor mijn lichaam al een beetje trilde.

Met zijn tong speelde hij met mijn ringetjes, mijn tepels werden keihard, steeds als hij ze ook aanraakte, voelde ik mijn slipje natter worden. Hij kuste zijn weg naar beneden, bij mijn rokje stopte hij even. Hij wou m’n geile smekende blik zien, het rokje ging omhoog, mijn benen duwde hij uit elkaar. Nu had hij mooi zicht op mijn slipje. Zijn handen gingen langs de binnenkant van mijn benen, al masserend omhoog, twee vingers gingen zacht over mijn slipje heen, en die twee vingers deden ook het slipje uit.

Daar lag ik met mijn bijna kale poes, het kleine streepje schaamhaar kuste hij, volgde dit streepje naar beneden, likte mijn klit. Een kreun kwam uit mijn mond, “Wat ben jij lekker” kwam daarna. Zijn tong bleef zacht langs mijn klit gaan. Het sap uit mijn poes voelde ik stromen, zijn tong haalde ook dit weg. Al snel likte hij mij tot een zalig hoogtepunt. Kreunend op de motorkap kwam ik klaar.

Zijn lippen kwamen weer op de mijne en ik proefde mijn eigen sap. Op zijn broek zat ook een vlek, precies waar zijn eikel bijna uit zijn broek stak. Even plagend over zijn lul heen met mijn hand, haalde ik zijn lul uit zijn broek. Echt handig zat ik niet, dus liet hem nu op de motorkap zitten en ik ga tussen zijn benen. Nu kon ik er mooi bij, een druppel voorvocht lag op zijn eikel. Met mijn tong haalde ik de druppel weg, likte zacht over zijn eikel heen. Hij keek geil naar beneden. Ik liet nu zijn lul rustig in mijn keel glijden, begon met zuigen.

Zijn lul diep in mijn keel, zijn ballen speels in mijn handen, mijn handje aan de onderkant van zijn lul. Ik zoog en trek, laat hem lekker glijden. Hij liet zich van de motorkap afgaan en gooide mij tegen de motorkap aan, kont naar hem toe, poes open. Behendig liet hij zijn lul tussen mijn benen glijden, zo mijn natte poes in. Eerst een paar stoten rustig, daarna pakte hij mijn billen en stootte flink. Mijn sap ging langs zijn lul, we kreunden. Ik voelde dat hij niet veel meer nodig had, draaide me om, op mijn knieën, zette mijn mondje weer om zijn lul. Diep ging zijn lul in mijn keel naar binnen. Half stotend, zuigend, met een stoot voelde ik het zaad komen. Diep in mijn keel. Ik zoog net zolang totdat ik de laatste druppel zaad had. Zalig…..

Dit was een mooi afscheid. Hem nog een keer in mijn armen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *