— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Erotische date

Ik had de advertentie volgens mij duidelijk opgesteld: Gebonden vrouw zoekt een (ook gebonden) man voor een erotische date, graag wel met een beetje diepgang en enig niveau. Leeftijd erbij, hij mocht best jonger zijn. Nou, insturen maar!

De dagen erna vloog ik naar mijn pc om mijn mail te bekijken. Het regende reacties! In totaal 88 reacties, maar een aantal ervan verdwenen direct in de prullenbak, zij hadden enkel een foto van een (stijve) pik gestuurd. Ik ging heel selectief te werk. Op het laatst bleven er vijf over. Vijf aantrekkelijk ogende mannen.

Maar die éne. Hij was één van de eersten geweest, die reageerde. Een leuke, open en eerlijke mail. Hij legde uit waaróm hij reageerde. Een stralend mooie lach, open ogen en een prettige uitstraling. Ik heb een tijdje met alle vijf gemaild, maar uiteindelijk toch nr. 1 gekozen, om meer van te weten.

Onze mailtjes werden steeds opener, intiemer. We vertelden elkaar onze fantasieën. Die kwamen aardig overeen. Er was één maar. Ik was nogal een stuk ouder. Maar hij zag dat helemaal niet als probleem. Alhoewel hij nog helemaal niet wist hoe ik eruit zag! Maar hij zei: Als je van buiten net zo mooi bent als van binnen, dan ben je een prachtvrouw!

Toen besloten we te chatten. En toen een telefoontje. Beiden – bekenden we elkaar later – met knikkende knieën. Zelfs zijn stem was zeer aangenaam! We maakten een afspraak, hij zou een kop koffie komen drinken! Ik heb ongeveer alles uit mijn kast gerukt. Ik vond niets leuk. Koos uiteindelijk die zwarte jurk, waarvan alleen het bovenste deel (tot boven knie) gevoerd was, de rest doorzichtig. Mijn slaapkamer lag onder de rommel.

Toen de bel ging, liep ik met gierende zenuwen en knikkende knieën naar de deur. Jezus, hij was in het echt ook zo stralend! En láng! Koffie gezet. Ik ging op de andere bank zitten.en het gesprek liep als vanzelf. Toen vroeg hij: Kom eens dichterbij zitten. En toen waren we ineens aan het zoenen. Wow!!! Dit had ik zo gemist! Mijn vriend zoent niet (cultuurverschil), maar deze man maakte dat ruimschoots goed. Heerlijke tongzoenen, strelende handen, ik smolt weg.

Niet lang daarna zijn we naar de nog steeds rommelige slaapkamer verhuisd. Het vrijen was wonderbaarlijk heerlijk: heel nieuw en spannend, maar tegelijkertijd zó vertrouwd, alsof onze lichamen precies bij elkaar pasten!

En dat is nu nóg steeds zo na één jaar. Ik heb mijn relatie verbroken, die zat toch al niet goed. Wat dus begon als een erotische date, is dus nu een passionelem, stiekeme liefdesrelatie! We kunnen heerlijk ongeremd genieten van seks, delen dezelfde fantasieën, proberen elkaar zoveel mogelijk genot te geven. Hij haalt het meest vrouwelijke in me omhoog, hij voelt zich zó gewild en bemind door me.

We verrassen elkaar elke keer weer. Ik kom tot ongekende hoogten.Maar dat we zóveel van elkaar zouden gaan houden, hadden we geen van beide verwacht. En dat leeftijdsverschil – ik ben 18 jaar ouder – merken we niet eens, niet in onze gesprekken en niet in het vrijen. We passen letterlijk én figuurlijk in- en bij elkaar!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *