— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Genieten van het buurmeisje!

Toen ik de slaapkamer in kwam stond mijn man gebiologeerd bij het raam naar buiten te kijken. Ik ging bij hem staan en zag dat zijn aandacht werd getrokken door het nieuwe buurmeisje dat in de tuin lag te zonnen. Zij was net komen wonen in het studentenhuis naast ons. Het was vakantie en veel van de studenten waren niet thuis of hadden hun kamer opgezegd en het wachten was op de nieuwe lichting. Het meisje dat nu in de tuin lag was een jaar of achttien, had lang zwart krullend haar en een licht bruin getinte huid. Ze droeg een steenrode bikini. Het koortje van haar string verdween tussen haar mooie, ronde stevige billen. Haar huid glansde, waarschijnlijk van de zonnebrandolie.

‘Sta je te genieten van het uitzicht, schat?’ vroeg ik mijn man. Ik drukte me tegen hem aan en voelde zijn hand over mijn stretchbroek over mijn billen glijden. Ik voelde met mijn hand zijn kruis. De harde bobbel in zijn broek zei mij genoeg. ‘Ze ziet er lekker uit hé!’ beaamde ik terwijl ik zachtjes in de bobbel in zijn broek kneep. Hij beaamde wat ik net zei.
‘Moet je haar niet even helpen met haar rug insmeren?’ plaagde ik. ‘Eigenlijk wel hé!’
‘Blijf je kijken?’ was zijn reactie.
‘Natuurlijk blijf ik kijken!’ zei ik.

Hij gaf me een dikke zoen en liep naar beneden. Even later hoorde ik de voordeur dichtslaan. Kort daarop hoorde ik de oude trekbel bij de buren. Het nieuwe buurmeisje stond op. En ik zag nu haar bruine schouders en haar mooie gezicht omringd door zwarte krulletjes. Ze had mooie kleine stevige tietjes, met een grote donkerbruine tepelhof. En vooruitstekende harde tepels. Snel deed ze het bovenstukje van haar bikini aan en haastte zich naar binnen om de deur open te doen.
Even later kwam ze terug met mijn man in haar kielzog.

‘Ja, stom van me. Maar ik ben de sleutel weer vergeten en mijn vrouw is nog niet thuis. Dus als ik even over de schutting mag klimmen. De achterdeur staat nog los,’ hoorde ik mijn man zeggen door het open raam.
Het meisje ging weer op haar handdoek in het gras liggen. Ik hoorde ze beide nog over wat koetjes en kalfjes praten. Toen hoorde ik mijn man zeggen: ‘Zal ik je rug even insmeren? Straks verbrand je nog!’

Dit leek haar blijkbaar wel een goed idee want ze overhandigde mijn man de fles met zonnebrandolie en ging op haar buik liggen. Met twee handen maakte ze het koordje van haar bovenstukje los. Het leek net alsof ze nu naakt aan zijn voeten lag. Maar was nog slechts gehuld in het touwtje van haar string dat rond haar heupen liep.

Mijn man knielde naast haar neer en liet de witte zonnebrandolie op zijn handen lopen. Hij begon de olie over haar schouders en rug te verdelen. Zijn handen gleden langzaam over haar gebruinde huid. Zijn handen gleden over de onderkant van haar rug en haar billen. Op haar billen draaide hij met zijn handen een paar rondjes om vervolgens af te zakken via haar bovenbenen naar haar kuiten.

Vervolgens gingen zijn handen weer naar boven. Zijn duimen gleden hierbij langs de binnenkant van haar benen. Langs haar kuiten, haar knieholtes naar boven met zijn duimen langs haar dijen. Zijn handen begonnen haar billen te masseren terwijl zijn duimen nog tussen haar benen zaten. Blijkbaar beviel het haar wel want ze deed haar benen iets verder uit elkaar zodat zijn duimen wat makkelijker tussen haar benen konden glijden.

Terwijl ik toekeek hoe zijn handen het stevige vlees van haar kontje masseerden ging mijn hand bijna ongemerkt naar mijn kruis. Ik wreef stevig over de stof van mij stretchbroek. Een tinteling schoot door mijn onderlijf.
Ik maakte de rits van mijn broek los, trok de broek van mijn billen af en schopte de broek van mijn voeten af. En terwijl ik keek naar wat er bij de buren in de tuin gebeurde gleed mijn hand in mijn slip. Mijn middelvinger gleed tussen mijn schaamlippen en verdween in mijn warme kutje. Mmm… ik was lekker nat geworden.

Mijn man was nog steeds bezig haar billen te masseren maar zijn duimen gleden wel opmerkelijk vaak tussen haar benen. Plotseling kwam het meisje omhoog en leunde op haar ellebogen in het gras. Haar zwarte haar viel op haar rug. Ze draait zich om en ging op haar rug liggen. Mijn man liet opnieuw zonnebrandolie in zijn handpalm lopen en verdeelde het over beide handen. Hij legde zijn handen op haar buik en begon de olie over haar buik te verdelen. Hij draaide rondjes rond haar navel. Zijn handen gleden langzaam naar boven. Zijn handen wreven nu over haar tietjes. Ze begonnen te glimmen van de olie. Zichtbaar genoot ze van de behandeling. Elke keer als haar tepels zichtbaar waren bleken ze iets stijver te worden. Met duim en wijsvinger begon mijn man haar tepels te kneden. De tepels gleden tussen de gladde, geoliede vingers door.

Ik had ondertussen mijn schaamlippen al ingesmeerd met het vocht uit mijn kutje. Mijn vinger draaide rondjes en ik voelde hoe mijn klitje gegroeid was.
Mijn andere hand was onder mijn T-shirt gegleden; dan weer de ene tepel kneden en dan weer de andere tepel kneden. Telkens schoot er een tinteling van mijn tepels door mijn lijf, via mijn onderbuik naar mijn kutje. Terwijl ik zag hoe de handen van mijn man, die mij al zo vaak hadden verwend, over haar lekkere lijf gleden.

Zijn handen gleden nu over haar buik naar beneden. Over haar heupen, langs het steenrode driehoekje van haar bikinibroekje, over haar bovenbenen. Hij begon haar daar nu te masseren en langzaam gleden haar benen verder uit elkaar. Haar bruine huid begon overal te glimmen. Ineens gleden zijn handen onder het koordje van de string en tilde deze op. Ze lichtte haar billen iets op en langzaam liet hij de string van haar benen glijden, over haar voeten. Ze lag daar nu helemaal naakt. Haar benen wat wijd, één been opgetrokken.

Ik was nu drijfnat. Ik vingerde me. Steeds bijna tegen een hoogtepunt aan, om dan te stoppen. Door mezelf zo te plagen werd ik nog natter. Ik wist uit ervaring dat de lul van mijn man nu keihard moest zijn. Hij zat echter met de rug naar me toe en ik kon het niet zien.

Hij klom over haar heen en ging aan de andere kant van haar zitten. Nu met zijn gezicht naar mij toe. Ik zag haar nu helemaal naakt voor hem liggen. Haar kleine tietjes met de mooie harde tepels, een platte strakke buik en mooie zwarte krulletje op haar venusheuvel. Ik zou zo mijn plek met hem willen verruilen.
Zijn ene hand kneedde haar ene borst en de zijn andere hand gleed over haar buik. Van haar buik gleed zijn hand naar beneden tot de zwarte krulletjes boven haar kutje. Zijn hand omsloot nu haar hele vulva.

Ook mijn ene hand omsloot mijn schaamlippen en ik duwde er stijf tegen aan. God, wat voelde ik me geil. Ik wilde klaarkomen. Ik wilde haar ook strelen. Ik wilde zijn stijve pik in me voelen.

Ik zag hoe zijn hand ritmische bewegingen maakte tussen haar benen: Hij was haar aan het vingeren! Hij was het buurmeisje aan het vingeren en ik stond toe te kijken. En ze genoot zichtbaar want haar lijf begon zachtjes te kronkelen. Ze kneep haar benen nu tegen elkaar aan om zijn bewegingen beter te voelen.
Plotseling kwam haar bovenlijf even omhoog van de handdoek, haar rug holde zich, ze lag te schokken onder zijn handen: Ze kwam klaar…

Ik vingerde mezelf hevig nu en vrijwel gelijktijdig met haar kwam ik ook klaar. Diep in mijn lijf was er een explosie van spanningen. Mijn hele onderlijf ontlaadde zich in een hevig orgasme. Ik stond te tollen op mijn benen en zocht steun tegen het raamkozijn.

Zij was op haar knieën gaan zitten en was begonnen zijn riem van zijn broek los te maken. Ze maakte zijn rits los. Ze duwde zijn broek van zijn billen af. En zoals ik verwachte sprong zijn harde pik naar voren. Met beide handen pakte ze zijn pik en boog voorover. Langzaam liet ze zijn eikel in haar mond glijden terwijl een hand zijn ballen streelden. Hij keek omhoog richting het raam waar ik stond.

Ik zag hoe hij mijn kant opkeek. Ik deed mijn T-shirt uit en schoof de vitrage iets opzij. Ik ging voor het raam staan een duwde mijn tieten omhoog. Zou hij ze kunnen zien? Ik kneedde mijn tepels en keek naar wat er daar gebeurde.

Met grote halen liet zij zijn pik in haar mond glijden. Steeds sneller. Haar zwarte krullen dansten op en neer. Steeds sneller ging haar hele bovenlijf op en neer. Haar tietjes dansten op het ritme van het pijpen.

Ik speelde nog steeds met mijn tieten en voelde me weer erg opgewonden raken. Mmm, wat ziet dat er lekker uit. Zij met die pik in haar mond die ik ook zo vaak geproefd had. Mmm!
Ik zag aan zijn gezicht dat het niet lang meer kon duren. Hij stond op het punt om klaar te komen.

Plotseling beet hij op zijn onderlip en begonnen zijn heupen ritmisch mee te bewegen. Zijn hand rustte nu op haar achterhoofd. Plotseling begon zijn lijf te schokken en zij begon nog heftiger te zuigen. Hij kwam klaar! Hij spoot zijn geil in haar mondje!

Ooo, ik wil ook zijn geil proeven. Ik wil het uit haar mond likken. Snel begon ik weer met mijn klit te spelen. En ik voelde dat ik opnieuw ging klaarkomen. Nog heviger dan de eerste keer. Ja,… Ja,… Schokkend voelde ik het geil naar mijn kut stromen. Mijn lippen dik gezwollen. Ik zakte op mijn knieën en hevig kwam ik klaar. Hijgend en zin om het uit te schreeuwen. Even zat ik uit te puffen tegen de voorkant van het bed.
Ik stond op en keek weer uit het raam.

Hij was net opgestaan en deed zijn broek weer aan. Hij kuste haar op haar mond en zei iets tegen haar. Ze stond op en sloeg haar armen om haar heen. Hevig zoenden ze elkaar.
En toen klom hij over het hek naar onze tuin. Hij liep naar de achterdeur en kwam naar binnen. Het buurmeisje was haar eigen huis binnen gegaan.

Snel deed ik mijn slipje uit en ging op bed liggen. Ik hoorde zijn voetstappen op de trap.
Ik ging lekker liggen. Met de vingers van mijn ene hand spreidde ik mijn schaamlippen met de vingers van mijn andere hand streelde ik mezelf.
Langzaam ging de klink van de slaapkamerdeur naar beneden. De deur ging open en mijn man kwam binnen. Even keek hij naar wat hij zag: ‘Mmm, heb je genoten?’
‘Proef maar,’ zei ik.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Luc 09 apr 2018
  2. Gea 26 apr 2018
  3. Gustav 26 jul 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *