— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Lesbisch?

Ik ben een laatbloeier wat de liefde betreft. Eigenlijk had ik maar één echte relatie gehad die vier jaar duurde. Dat was met een man uit Tunesië die indertijd, net als ik, Frans studeerde aan de universiteit in Lille.

Als de fabel van grootgeschapen mannen uit Afrika waar is, dan werd het door hem wel bewezen! Ik was nog maagd toen ik hem leerde kennen, ondanks het feit dat ik toch al twintig was. Hij heeft me veel geleerd over het liefdesspel. In de jaren daarna heb ik wel eens een vriendje gehad, maar niet echt serieus en dus duurde het ook allemaal kort.

In de zomer van 1992 (ik was toen 28) ben ik met mijn beste vriendin op vakantie geweest in Frankrijk. Beiden hadden we op dat moment geen relatie. De tweede avond regende het behoorlijk en we lagen dus in ons twee-persoons tentje wat te kletsen. Als vanzelf kwam het gesprek op onze seksuele ervaringen. Mijn vriendin vertelde dat ze tot dan toe nooit een bevredigende seksuele relatie met een jongen had gehad en dat ze erover twijfelde of ze misschien wat voor vrouwen zou kunnen voelen, ondanks dat ze niet het idee had lesbisch te zijn.

Na verloop van tijd (dat duurde wel een paar uur) waren we helemaal stijf van het liggen en ik stelde voor elkaars spieren een beetje los te maken. Nu heb ik haar wel vaker naakt gezien dus dat was geen enkel probleem. Ze trok haar bovenkleding uit en haar bh en ging op haar buik liggen. Omdat zij mij daarna zou masseren deed ik hetzelfde.

Ik gebruikte wat bodylotion om het wrijven wat makkelijker te maken en begon haar rug te masseren. Even later ging ik met mijn handen richting haar billen en schoof haar slipje een beetje omlaag. Ze vroeg of ze haar slipje uit moest doen omdat haar benen ook nog aan de beurt kwamen. Ze trok haar benen omhoog en schoof het slipje naar beneden. Hierdoor kreeg ik uitgebreid uitzicht op haar edele delen. Verbaasd vroeg ik sinds wanneer zij haar schaamhaar schoor en ze zei dat ze dat speciaal voor de vakantie had gedaan zodat er geen haartjes zichtbaar waren als ze haar bikini droeg.

Ik begon haar billen en bovenbenen te masseren en ze schoof haar benen iets uit elkaar zodat ik ook de binnenkant kon masseren. Ok zag dat ze echt alles had weggeschoren rond haar vagina en anus en werd wel een beetje opgewonden van het uitzicht. Toen ik met mijn handen dicht bij haar schaamlippen kwam bewoog ze haar billen iets omhoog en ik hoorde haar zachtjes kreunen.

Ik dacht meteen aan wat ze verteld had en besloot uit te proberen hoe ver dit kon gaan. Ik wreef zachtjes langs haar schaamlippen en drukte mijn duim tegen haar anus. Ze reageerde direct door haar benen verder uit elkaar te doen, waarmee ze mij uitnodigde verder te gaan! Haar kutje begon een beetje te glimmen en zachtjes duwde ik mijn vinger een stukje naar binnen. Ze kreunde nu wat harder en drukte haar billen verder omhoog. Ze was nu echt ontzettend opgewonden en ik voelde zelf ook hoe mijn broekje nat werd.

Ik besloot mijn slipje ook uit te doen en ik vroeg haar een andere houding aan te nemen zodat ik er wat beter bij kon in dat kleine tentje. Hierdoor kwam ik met mijn hoofd bij haar kutje en zij bij de mijne. Ik gaf een kus op haar venusheuvel en voelde plotseling hoe zij met haar vingers mijn natte kutje begon te stimuleren. Zachtjes likte ik haar lipjes en liet mijn tong met haar klitje spelen. Dat smaakte eigenlijk best lekker en toen begon ik haar wild te likken.

Ik voelde hoe zij aarzelend nadeed wat bij haar gebeurde, zelfs toen ik een vinger een stukje in haar kontje duwde. Het duurde niet lang voordat we allebei ontzettend lekker klaarkwamen. Die nacht hebben we dat nog een paar maal herhaald en sindsdien is onze vriendschap alleen nog maar hechter geworden. We zijn nu tien jaar verder en doen het nog regelmatig met elkaar ondanks dat we allebei inmiddels getrouwd zijn. (De mannen weten van niets en dat is ook prima zo!)

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *