— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Massage

Heerlijk is het om met mijn vriend naar de sauna te gaan. Dat combineer ik als het even kan met een weldadige massage en opmaken, want aan onze favoriete sauna is een beautycentrum verbonden. Mijn vriend heeft geen interesse in de massage of make up, hij houdt het bij de sauna.

De eerste keer een complete massage van ruim een uur was spannend. Ik wist niet wat me te wachten stond, of het zou kietelen of dat ik misschien opgewonden zou raken. Niets van dat al. De massage was afwisselend stevig (om de spieren op te peppen) en zeer rustgevend: de handen van de masseur wreven dan weer zacht, dan weer hard en drukten even op diverse plaatsen. Hoewel ik naakt op de massagetafel lag, hoefde ik me niet opgelaten of bekeken te voelen, want een handdoek bedekte mijn billen en werd alleen even verschoven om een rechter of linkerdeel van mijn lijf onderhanden te nemen. Toen mijn vriend later vroeg of ik opgewonden was geworden van de massage, kon ik naar waarheid antwoorden dat ik eerder weldadig, slaperig was geweest van de uitstekende kneedtechnieken van de masseur.

Ik was al vele keren gemasseerd, toen het me op een warme septemberdag opeens heel anders verging. Het was een lome, een beetje broeierige zaterdag. In de sauna’s was bijna niemand: iedereen lag heerlijk te zonnen in de tuin van het beautycentrum. Ik ook. Af en toe een drankje en verder lekker met je blote lijf zonnestralen vangen. Ik stapte aan het einde van de middag dan ook een beetje rozig de massageruimte binnen.

Masseur Lex was er nog niet, dus ik ging op mijn buik liggen en legde een handdoek op mijn kont. Toen ik even later ging verliggen gleed het doek op de grond en net toen ik bukte om ’m op te rapen, kwam de masseur binnen. Hij lachte en zei: ‘ga maar lekker liggen, da’s mijn werk’. De handdoek drapeerde hij keurig over mijn billen en mijn rug werd ingesmeerd met massageolie waarna het prettige kneden, wrijven, strelen en drukken. Ik droomde een beetje weg, en voor mijn gevoel even later gleed de handdoek weer naar beneden. Lex zei: ’Sorry ik trok ’m per ongeluk mee toen ik de naar andere kant wilde lopen.’ We moesten lachen en ik zei: ’Ach het is warm. Die handdoek zoekt de koude grond op’.

We kletsten wat en de massage ging door. Maar even later lag de handdoek weer op de grond. ’Ik raakte ‘m niet eens aan. Ik was daar nog niet eens’ , zei Lex bijna verontschuldigend. Daar had hij gelijk in. Mijn nek, schouder en rug waren ’bewerkt’, billen en benen moesten nog. ‘Waarschijnlijk is m’n huid te glad door de olie en is die daardoor gaan glijden’, zei ik. Lex keek beteuterd en ik moest lachen. ’Ach’, zei ik, ’Ik loop de hele dag naakt door de sauna, laat die handdoek toch zitten. Dat is lastig’. Lex antwoordde dat hij door zijn baas verplicht was een handdoek te gebruiken. Maar ik wuifde dat bezwaar weg: ’Leg die doek gewoon naast me: dan doe je de billen en benen even zonder’.

Ik zag hem diep ademhalen en knikken en ik sloot m’n ogen toen hij aan m’n bovenbenen begon. Even later kneedde hij mijn billen en ging er een schok door me heen: oh ja natuurlijk, zonder handdoek hoeft hij de billen niet apart te doen. Maar op iedere bil een hand voelde wel heel anders. Heel lekker. Ik probeerde me te ontspannen, maar de strelende en drukkende handen op mijn kont brachten juist spanning in mijn lijf en in mijn hoofd. Ik realiseerde me opeens dat ik helemaal bloot onder hem lag en mijn hart bonsde.

Lex zijn handen ging weer naar mijn bovenbenen. Hij masseerde voorzichtig mijn knieholten en de binnen- en buitenkant van ieder been. Mijn vaste masseur was aardig, zag er met zijn gitzwarte piekerige haar, lachende ogen en diepbruine huid best aantrekkelijk uit, maar hij was me de vorige keren niet echt bijgebleven. Nu zag ik echter voor me hoe hij mij nu zag: waar hij stond kon hij precies achterlangs mijn schaamlippen en gleufje zien. En daar dus misschien minutenlang naar kijken. Ik kreeg het warm en mijn benen plakten op de tafel. Zonder dat ik er zelf erg in had deed ik ze een stukje meer uit elkaar. Ik hoorde Lex een beetje schor kuchen en het leek even of zijn handen trilden.

Pff, het maakte me niet meer uit. Ik was opgewonden. Lex masseerde mijn onderbenen toen ik dacht: nog wat wijder, kan ie vanaf mijn voeten mijn gleufje ook goed bewonderen. Laten we eens zien of hij dat weerstaat. Terwijl hij mijn linkerbeen kneedde deed ik mijn rechtervoet verder naar rechts. ’Even een beetje luchten’, zei ik. ’Het is lekker, maar ook te warm.’ Ik hoorde hem even later zacht zeggen: ’Beter te lekker, dan te warm. Toen wist ik dat hij het ook spannend vond.

Zijn handen gleden een paar keer langs de binnenkant van mijn benen naar boven en net onder mijn kruis gingen ze naar buiten over mijn billen omhoog. En ik hoopte bij de vierde keer dat hij iets verder zou glijden met zijn handen, want ik hield het eigenlijk niet meer. Ik bleef stil liggen, maar ik wilde bewegen met m’n kontje. Na nog een paar keer
was het raak: hij raakte even met z’n middelvinger mijn schaamlip aan. ’Oh sorry’ zei hij meteen. Ik zei niets, maar bewoog mijn kont even heen en weer. ’Wat is dat’, vroeg hij. ’Ik kwispel’, fluisterde ik.

Hij begreep het. Zijn handen gleden langs de binnenkant van mijn benen omhoog en twee vingers drukten even later tegen mijn schaamlippen. Ik voelde ze vochtig worden. Oh, ik wilde die vingers in me. Lex liep naar de deur en draaide de sleutel om. Meteen stond hij weer bij me en wreef met een vinger precies over het spleetje tussen m’n schaamlippen en hij drukte zijn duim tegen mijn kontje. God, wat werd ik heet.

Ik keek opzij en zag hem schuin achter me. Met m’n hand kon ik net bij zijn korte sportbroekje. Hij deed een stap naar voren en ik ging via een pijpje omhoog en voelde zijn zak. Ik had zin om aan zijn lul te sjorren en kreeg ‘m te pakken. Maar ik kon me niet echt concentreren, want zijn vingers gingen mijn kut in! Drie tegelijk, ik moest op mijn knieën want dan kon hij lekker diep. Dat lukte. Met een hand drukte ik tegen m’n klit, terwijl hij me neukte met z’n vingers. Het krampte door mijn buik: Ohhh ik kwam heel lekker.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *