— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Same time, same place?

Het was herfst, ergens in oktober, er scheen een zalige nazomerzon. Ik reed naar de afgesproken plek en wachtte op hem. Even later stopte hij achter mij. Met een brede glimlach liep ik naar hem toe en stapte bij hem in de auto. Ik kon zijn heerlijk parfum ruiken. Alleen zijn geur deed me al duizelen van verlangen. Ik deed mijn kort rokje een beetje naar omhoog, zodat hij mijn licht gezwollen lippen kon zien, die glommen. Een onderbroek had ik namelijk niet aan.

De rode zinkende zon straalde nog een beetje warmte in ons gezicht toen we verder naar het oosten reden. Hij nam de eerste afrit op de snelweg en dan de eerste kleine landweg naar links. 500 meter verder draaide hij de auto en parkeerde hem dicht tegen de bruin geworden maïs. Ondertussen was ik hem al de hele tijd aan het pesten door over zijn stijve tepels te wrijven en ik kon ook duidelijke aftekeningen zien van zijn stijve kloppende paal in zijn broek en wreef er af en toe over.

Toen stopte hij de motor en deed het schuifdak open. De frisse geur van de maïs werd vermengd met een heerlijke zoete herfstlucht. In de verte hoorden we de auto’s voorbij razen op de snelweg. Met een hongerige blik keek hij me aan, terwijl hij met zijn hand over mijn dijen streelde en even voelde hij met een vinger in mijn natte geile poes. Ik kreunde zachtjes, mijn lippen waren gezwollen van de opwinding en mijn klit voelde dik aan. Hij opende mijn benen nog verder en hij zag mijn klit naar voren steken en voelde in mijn ondertussen druipende kut.

Hij gleed naar beneden en schoof de zetel naar achter en toen vroeg ik om gelikt te worden. Zijn hoofd zat nu tussen mijn benen; ik smeekte. Ik wilde zo graag gelikt worden door die lekkere tong van hem. Ik kon de geur van geiligheid ruiken, mijn benen waren nu wijd gespreid en hij likte langzaam over mijn dijen en schoof tergend traag in de richting van mijn natte grot.

Ik duwde mijn heupen omhoog en zijn tong raakte mijn klit; ik kreunde. Ik ging met mijn handen door zijn haar en duwde hem nog iets harder tegen mijn knopje aan. Hmmm lekker geil riep hij en begon me te vingeren. Ik streelde zijn rug, kneep erin bij elke lik en trok zijn T-shirt uit. Diep in mij voelde hij mijn g-plek verder opzwellen en duwde er zachtjes op terwijl hij mijn klit met lange halen likte om dan over te gaan op korte kleine bewegingen; zoals je een gitaar bespeelt. Dan weer een lange lik en dan weer korte kleine bewegingen.

Ik kreeg het zo heet dat ik me oprichtte en mijn hoofd door het open dak stak. Ik trok mijn topje en bh uit, die hij al had losgeknoopt. Een zachte bries ging door mijn haren en over mijn borsten. Mijn tepels stonden stijf van verlangen. Hij nam mijn billen vast en likte vurig verder. Ondertussen wreef hij met twee vingers diep in mijn schacht over mijn geil en opgezwollen g-plek. Ik kreunde ‘Lik me, neuk me’. Ik kon haast niet op mijn benen blijven staan en zakte terug op hem neer. We zoenden intens en ik proefde mijn geil.
Ik zag dat zijn penis nog steeds gevangen zat in zijn broek en stevig begon te klemmen, dus opende ik zijn broek. Zijn stijve paal sprong eruit en stond hard en kloppend van het doorstromende bloed rechtop.

Ik duwde hem achterover, ging met mijn vingers door zijn borsthaar. Speelde even met zijn gevoelige tepels waarin ik beet en zoog. Ondertussen nam ik zijn harde paal stevig in mijn hand en bracht zijn eikel tegen mijn klit. Ik masturbeerde me door zijn eikel heen en weer over mijn klit te wrijven. Totdat zijn eikel glom van mijn geil. We hijgden en keken elkaar diep in de ogen.

Ik likte hem tergend traag over zijn buik om dan bijtend over zijn paal, zijn eikel helemaal op te zuigen in mijn zwoele mond. Met lichte zuigbewegingen nam ik zijn paal diep in mijn mond tot mijn neus tegen zijn schaamheuvel aandrukte. Ik kneep onderaan zijn paal en proefde zijn lekkere geile druppels, die me alleen maar heter maakten. Zachtjes kneep ik in zijn ballen en nam ze tussen duim en wijsvinger, trok ze naar beneden, zodat zijn eikel zich volledig ontblootte.

Ik beet in zijn paal, eerst zachtjes en dan harder en harder. Ik stopte net op tijd voordat hij het moest uitschreeuwen van de pijn. Terwijl ik hard zijn ballen naar beneden trok, schoof mijn mond op en neer over zijn paal. Telkens raakte mijn neus zijn venusheuvel. Net voordat ik zag dat hij ging klaarkomen stopte ik. Ik begon met mijn andere hand over zijn eikel te wrijven, maakte een cirkel met duim en wijsvinger en spuwde op zijn eikel. Ik begon hem heerlijk te masturberen. Hij kreunde van genot.

Ik likte nu heel zachtjes aan zijn eikel, die ik goed natmaakte met mijn speeksel. Ik maakte snellere bewegingen met mijn vingers, in een cirkel om zijn eikel geklemd. Ze gleden heen en weer over zijn zachte huid en ik zag hoe zijn hete knuppel helemaal bloeddoorlopen werd en op springen stond. Hij kneep ondertussen in zijn tepels om dit gevoel nog intenser te maken. Hij kreunde, hield het haast niet meer uit…Ik zag hoe hij naar zijn hoogtepunt ging en wreef nog wat sneller heen en weer over zijn ontblote eikel en masseerde zijn geschoren ballen. Een vinger verdween in zijn aars en bewoog zachtjes heen en weer.

Hij gromde, ging met een hand door mijn haar en zijn adem stokte. Met een diepe zucht spoot hij zijn warme sappen in mijn mond en met zachte likjes verwende ik hem verder totdat ik de laatste druppel had opgelikt. Ik keek naar hem op en hij zag duidelijk de opwinding in mijn ogen, die dit bij me teweeg had gebracht. Ik zoende hem innig en hij proefde zijn eigen sperma op mijn zachte tong. “Nu is het jouw beurt,” zei hij.

Dit liet ik me geen twee keer zeggen. Ik zette me opnieuw in de zetel en spreidde mijn benen. Hij knielde voor me, nam mijn dijen vast en trok me dichter naar zich toe. Hij keek nu recht tegen mijn opengesperde kut aan, die glom van het geil. Mijn kortgeschoren schaamhaar piekte langs alle kanten, maar mijn lippen waren gaaf en glad en mijn klitje stak een beetje naar voren. Hij blies zijn koele adem tussen mijn lippen en over mijn klit. Deze streling maakte me wild!

Ik zag hoe hij zijn lippen nat maakte met zijn tong. Hij spitste zijn tong, naar mijn klit toe en rook mijn heerlijk geurende grot. Toen zijn tong mijn klit raakte, schokte ik. Hij draaide rond en ging doorheen mijn lippen naar mijn aars. Hij likte mijn gevoelige gaatje en keerde weer naar mijn ondertussen bloeddoorlopen klitje. Deze beweging herhaalde hij nog een aantal keer, terwijl hij met mijn stijve tepels speelde.

Plots draaide hij me om, op mijn buik met opgetrokken knieën. Ik voelde zijn harde paal tegen de binnenkant van mijn dijen. Hij nam mijn billen vast en trok ze lichtjes open. Zijn eikel ging zoekend langs mijn klit, tussen mijn spleet om dan in een ruk bij me binnen te dringen, zodat zijn ballen tegen mijn billen kletsten. Ik kreunde, hij duwde zich diep in mij en wreef heen en weer over mijn gezwollen g-plek. Hij maakte snelle bewegingen, erin en eruit.

Met zijn ene hand masseerde hij mijn borst en met de andere speelde hij met mijn gevoelige klitje. Ik greep zijn billen vast om hem nog dieper in me te trekken.
Hij vertraagde, haalde zijn paal eruit. Die kleefde van mijn heerlijk sap. Hij nam J, mijn favoriete vibrator die ik altijd bij me heb, en stak deze reusachtige knots diep in mij. J begon te trillen over mijn klit. Hij trok mijn billen lichtjes open en lekt mijn roosje nat. Dan plaatste hij zijn harde penis ertegen en ging met zachte schokjes helemaal in mijn aars. Ik kreunde en schokte. Dit voelde zo geil aan. Hij wist hoe ik graag genomen werd. Terwijl hij steeds sneller in en uit mijn aars gleed, trilde J hevig rond mijn klit. Hij omklemde mij met zijn armen, kneep in mijn borsten en hijgde in mijn nek.

Ik zweette, duwde mijn kont tegen zijn buik aan. Ik hield het niet meer uit, ik kreunde en kwam al schreeuwend klaar. Ook hij bereikte opnieuw zijn hoogtepunt. Zijn bezwete lichaam kleefde tegen dat van mij. Mijn orgasme leek te blijven duren. Hij voelde me nog schokken terwijl hij zijn sappen in me spoot.

Vermoeid en voldaan kropen we in elkaars armen, met op de achtergrond nog steeds het geluid van de voorbijrazende auto’s en de zoete geur van maïs. De zon was ondertussen verdwenen, maar we gloeiden nog na van deze hevige neukpartij toen hij me terugbracht naar mijn wagen. Met een glimlach en een innige zoen namen we afscheid en hij vroeg: “Volgende week? Same time, same place?”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *