— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het archief

Ik weet nog steeds niet waarom, maar ik deed het…

In het bijzaaltje van het Universiteitsarchief was het altijd rustig. Ik moest enkele stukken opzoeken en vaak een dikke laag stof ervan af vegen. Het was al laat en het hele archief zou zo sluiten. Licht gehaast bladerde ik door de papieren opzoek naar bruikbare informatie. Zonder erbij na te denken gleed mijn hand naar het lichtknopje, ik stond daar en deed het licht uit. Ik weet nog steeds niet waarom.

Het is erg donker en ik moet glimlachen om mijn plotselinge actie. Het enige dat ik kan zien is de streep licht, tussen de deur vanuit de grote zaal. Totaal gehuld in het donker tussen al die documenten, voel ik me als een spionne op zoek naar de meest geheime informatie. Ik weet zeker dat het hier ergens moet zijn. Als een luipaard sluip ik langs de rekken en laat mijn hand langs de mappen glijden.

Plotseling voel ik dat ik op het juiste spoor zit, mijn hand blijft als een magneet steken bij een dikke map. Ik trek het uit de kast en blader het door. Hier en daar wat uitslagen van niets beduidende onderzoeken. Maar daar tussen al deze nietszeggende informatie zit een envelop. Deze moet ik hebben. Mijn handen trillen als ik de inhoud eruit haal. Een paar scherpe zwart-wit foto’s. Erg overbelicht maar duidelijk genoeg om de contouren van een blonde blanke dame in zwarte lingerie te onderscheiden. Van schrik laat ik de foto’s bijna uit mijn handen vallen. De laatste foto toont een andere vrouw. Maar een lichaam dat ik als geen ander ken, mijn ronde borsten tekenen zich duidelijk af tegen een witte achtergrond. Er is geen twijfel mogelijk, dit ben ik.
Maar hoe hebben ze dit gedaan?

Te laat hoor ik ze. Ik voel me belazerd en laat me op de grond zakken. Ik kan met geen mogelijkheid een manier bedenken waarop deze foto gemaakt kon worden. Wekenlang was ik niet in deze stad geweest. Alleen voor deze geheime missie, en dan nu dit, hoe? Mijn gedachten schieten heen en weer en ik vergeet dat ik daar in het archief zit. Dan schrik ik op van schaduwen die voor de kier in de deur langs schieten, mensen in het archief.
Te laat hoor ik ze…

Ik kan me niet verzetten. De deur vliegt open en daar staan een man en vrouw. De laatste zeker geen onbekende. Ik ben verlamd en haar foto’s glijden uit mijn hand. De man, gekleed in driedelig kostuum en beslist niet smal gebouwd, glimlacht en wijst. Naar mij, naar het rek. De vrouw heeft meer aan dan op de foto’s, een zwart latex catsuite. Ze gehoorzaamt de man even zwijgend als hij haar de opdracht geeft.

Voordat ik weet wat er gebeurt, trekt de vrouw mij aan mijn handen omhoog. In één beweging schuift ze een lus om mijn handen, en bindt me aan het rek. Al snel zitten er strakke touwen om mijn benen en ben ik genoodzaakt iets voorover te buigen, terwijl mijn benen een anderhalve meter uit elkaar worden gehouden. Het gebeurt allemaal zo snel, mijn hoofd draait…
Ik kan me niet verzetten….

Ik voel al het bloed uit mijn hoofd wegstromen. Ik laat mijn hoofd hangen en probeer niet te denken aan wat er gaat komen. Dit alles is zo uitgedacht en ik ben er met mijn stomme kop ingelopen. Ongetwijfeld moet ik daar nu voor boeten. Mijn hoofd wordt omhoog getrokken aan mijn lange rode haar. Ik doe mijn ogen open en kijk recht in de glimlach van de blonde vrouw. Ze zakt iets door de knieën en pakt de kraag van mijn bloesje vast. Een voor een voel ik de knopen springen, een voor een word ik een stukje naakter. Gelukkig verhindert het touw aan mijn polsen dat ze mijn blouse helemaal uit kan trekken. Dan pakt ze mijn spijkerbroek en knoopt deze een stuk subtieler los. Ik schrik, iets kouds, ijzer glijdt langs mijn nek. De vrouw kijkt op en neemt het voorwerp van de man aan: een zilver glimmende dolk.
Ik voel al het bloed uit mijn hoofd wegstromen…

Dan voel ik warme handen op mijn rug. Ik wil niet meer denken, ik wil niet weten wat er gebeurt. Weer laat ik mijn hoofd hangen en ik knijp mijn ogen stijf dicht. Weer wordt mijn hoofd aan mijn haren omhoog getrokken.
“Kijk!” de zware stem klinkt als een zaag door een ijskoude ruimte.
Bang open ik mijn ogen. Speels als een jongleur laat de vrouw de dolk door haar vingers glijden. Het weinige licht reflecteert in het glimmende lemmet. Plots stopt ze en komt dichterbij. Mijn hart stopt als de punt van de dolk naar mij wijst. Ze legt het koude staal tegen mijn hals en ik durf niet meer te ademen. Dan glijdt het lemmet weg en ik heb pas door wat er gebeurt als mijn blouse op de grond glijdt. De blonde dame snijdt een voor een mijn kledingstukken weg. Mijn blouse, bh en zelfs mijn spijkerbroek. Daar sta ik dan, alleen nog mijn string aan.
Ik voel warme handen op mijn rug….

De zware warme handen strelen mijn rug als ware het liefkozingen. Zachtjes glijden de vingertoppen over mijn rug en masseren mijn schouders. De dolk wordt opgeborgen en nu beroeren ook de handen van de vrouw mijn lichaam. Al die angstige gedachten van daarnet worden minder vanzelfsprekend en eerlijk waar die massage voelt nog goed ook. Twee paar handen, een op mijn rug heerlijk masserend en de andere op mijn buik, zachtjes draaiend. Af en toe glijden ze langs mijn borsten die licht omlaag hangen. Mijn tepels worden hard en dat blijkt niet onopgemerkt. De vrouw buigt zich voorover en een heerlijk gevoel trekt door mijn borsten als haar tong over mijn tepels glijdt.
Wat voelt dat goed.

Ze gaat door en tegelijkertijd gaan haar handen zachtjes over mijn buik en borsten. De handen op mijn rug weten mijn schouders en nek goed te vinden. Maar het blijft niet bij een onschuldige massage. Zachtjes cirkelen ze omlaag, mijn billen masserend en dan glijdt voorzichtig een vinger onder mijn string. Een luide kreun ontsnapt me bij de aanraking van mij schaamlippen. Daarnet dacht ik nog dat de dolk tegen mij gebruikt zou worden. Nu lijkt het helemaal in mijn voordeel te zijn geweest.

De man achter me wordt brutaler en ik voel hoe ik in een ruk van mijn string wordt ontdaan. De hele hand glijdt nu tussen mijn billen door en ik voel hoe een vinger tussen mijn schaamlippen wrijft. Dan pas merk ik dat mijn borsten minder gezoend worden. Maar dat de blonde vrouw met haar zachte tong op weg is naar mijn kruis. Ik ril van genot als haar tong over mijn clitoris glijdt. Oh wat zou ik graag wat terug doen. Maar ik ben helemaal overgeleverd aan de wil van deze twee mensen.
Dan voel ik hoe mijn heupen stevig beet worden gepakt…

De warme handen laten niets te raden over. Ze waren even weg en als ik me nu om kon draaien dan kan ik zeker zien dat dat driedelig kostuum ook niet meer om dat strakke lichaam zit. De tong van de dame glijdt nog steeds over mijn clitoris en als ze zo door gaat dan kom ik snel klaar…Dan voel ik inderdaad dat de handen me stevig beet pakken. Ik kan geen kant op, ik kan alleen maar voelen hoe een hele stevige pik tegen mijn schaamlippen duwt. Het voorspel van de dame heeft zijn uitwerking bij mij niet gemist en ik voel me beven als die lekkere pik in me glijdt. Langzaam begint hij te bewegen, mijn borsten wiegen zacht heen en weer. Ik beweeg mee met zijn ritme. Heerlijk hoe hij in en uit me glijdt. Zijn warme handen verlaten mijn heupen en glijden naar mijn borsten en omsluiten ze helemaal.

Een startsein voor een heftiger tempo. Ik word genomen door een heerlijke vent en het kan me allemaal niets meer schelen… Ik wil hijgen, kreunen, schreeuwen… Maar een warme tongzoen van de vrouw smoort mijn stem. Ik zie dat ze erg opgewonden raakt van het schouwspel. Haar kleine borsten steken recht vooruit door het latex pakje en ook haar schaamlippen tekenen zich duidelijk af. Dan worden al deze heerlijke gevoelens mij te sterk en ik voel dat ik een orgasme niet lang meer kan tegenhouden. De bewegingen van mijn minnaar worden steeds heftiger en ik schreeuw het orgasme uit terwijl na een paar hevige stoten een luide kreun aan zijn mond ontsnapt.

Veel tijd om bij te komen krijg ik niet. De touwen worden losgemaakt en ik glijd op de grond. Als ik mijn ogen open zie ik een prachtige blanke huid voor me. De vrouw ligt voor me en gebaart me dichterbij te komen. Langzaam kruip ik dichterbij, raak haar benen aan en glijd met mijn hand over haar buik, borsten en til zachtjes haar hoofd op. Zwijgend laat de vrouw toe dat ik nu bepaal wat er gebeurt. Langzaam breng ik mijn mond naar de hare en onze tongen vinden elkaar in een hele hevige tongzoen. Onze lichamen kronkelen om elkaar en onze handen strelen elkaar overal. Dan neem ik haar tepels in mijn vingers en laat ze zachtjes ronddraaien.
Ze bolt haar rug en geniet.

Mijn tong geeft haar borsten terug wat ik eerder ontving en langzaam zak ook ik bij haar naar beneden. Mijn handen masseren haar billen als ik met mijn hoofd tussen haar dijen kom. Zachtjes plagend lik ik over de binnen kant van haar dijen. Zachtjes lik ik over haar schaamlippen. Zachtjes neem ik ze tussen mijn lippen en zuig erop. Dan glijdt mijn tong naar binnen en proef ik de zoete smaak van haar kutje. Ik voel haar schokken als mijn tong over haar clitoris wrijft. Mijn vinger glijdt zachtjes tussen haar schaamlippen, ik zoen haar daar steeds heftiger. Met twee handen duwt ze mijn hoofd tegen haar kruis en ik glijd met mijn tong en vinger in en uit haar heerlijk zachte kutje.
Het duurt niet lang of het steunen verandert in een lange kreun, samen met een hele schokgolf van genot door het blanke lichaam. Heerlijk zoals zij klaarkomt.
Dan voel ik iets zachts en het wordt helemaal donker voor mijn ogen…..

Een blinddoek, de man blinddoekt me en fluistert in mijn oor: “Probeer ons niet te volgen, maar blijf hier vijf minuten en ga dan pas weg.”
Weer gebeurt alles zo snel en als ik besef dat al mijn kleren zijn gescheurd, heb ik de deur al horen kraken en weet ik dat het tweetal al weg is. Langzaam doe ik mijn blinddoek af. Mijn kleren zijn helemaal verdwenen, even schiet er lichte paniek door mij heen. Maar dan zie ik een klein pakketje liggen, naast een net stapeltje foto’s en twee zwarte laklaarzen. Weer zwart-wit foto’s van een vrouw, vastgebonden aan haar handen en voeten, aan een archief rek.
Met trillende handen maak ik het pakketje open: een latex catsuite.
Zo hoef ik niet naakt naar huis.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Jan 22 jun 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *