— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een heet duinenavontuur

Het was een heerlijke zomeravond.
Ik had me net gedoucht om de zoute smaak van mij huid te wassen, die vermengd was met de geur van zonnemelk. Het was een zalige dag geweest op het strand. De broeierige hitte van een stralende zon was praktisch ondragelijk en de zee bood nauwelijks verfrissing. Het was redelijk druk geweest van al de eendagstoeristen, maar die verdwenen langzaam en de rust keerde weer op het strand.

Ik smeerde mijn lichtverbrande huid in met een zachte olie. Dit gaf mijn huid een verfrissende tinteling. Ik smeerde de olie over mijn borsten, die ik licht masseerde, verder naar beneden over mijn buik en benen, die al redelijk bruin begonnen te zien. Ik liet mijn vingers ook even tussen mijn lippen glijden en draaide even met mijn vingers rond mijn klit. Mmmmm, ik kon haast niet wachten om hem weer te zien.

Ik bedekte mijn naakte billen met een kort rokje en deed er een topje bovenaan. Met nog natte haren sprong ik op de fiets en reed de dijk op. De zon brandde nog lichtjes op mijn huid en de druppels van mijn haar liepen langs mijn nek tussen mijn borsten. Het kietelde, maar het gaf me ook een gevoel van opwinding. Ik kneep mijn billen samen en drukte mijn klitje tegen mijn zadel aan. Ik bewoog wat heen en weer en voelde mijn poes nat worden.

Ik zag hem al van ver staan. Hij stond me op te wachten aan het pompstation. We zoenden. Hij kuste even mijn nek en beet in mijn oor. We reden hand in hand de dijk op, richting de duinen. Een heel eind verder, plaatsten we onze fietsen tegen een bankje en liepen de duinen in. Het zand gloeide nog steeds en voelde heerlijk warm aan toen ik me neerzette. Hij plaatste zich achter mij, met zijn benen langs mij gespreid. We keken naar de oranje-rode zon, die de hemel fel kleurde en die langzaam in de zee wegzonk. Ik voelde zijn warme adem in mijn nek en dat deed mijn hart bonzen.

Zijn handen gingen onder mijn rokje. Hij streelde de binnenkant van mijn dijen. Mijn opwinding werd alleen maar heviger en dat merkte hij toen hij met een vinger tussen mijn lippen streek. “Hmmm, wat ben jij al nat” fluisterde hij zacht. “Dat wil ik proeven”. Ik voelde het bloed kloppen in mijn klit. Ik liet mijn hoofd naar achter rusten op zijn schouder, terwijl hij met een vinger cirkeltjes draaide rond mijn klit. Het vocht dat uit mijn vagina liep, smeerde hij in zachte bewegingen over mijn knopje. Zijn andere hand was onder mijn topje verdwenen en kneep in mijn stijve tepels. Hij zoende me innig en onze tongen speelden met elkaar.

Mijn handen gingen nu ook tussen zijn benen en botsten op een harde bobbel in zijn broek. Terwijl we nog steeds zoenden, draaide ik me naar hem toe en zat nu met mijn benen gespreid voor hem. Ik ritste zijn broek open en haalde zijn stijve paal uit zijn broek. Ik boog me voor over en gaf een zachte zoen op zijn eikel. Zijn huid schoof ik naar beneden en lekte zijn naakte eikel. Mijn tong tastte heel zijn eikel af en zoog hem dan diep in mijn mond. Hij kreunde en stak een vinger bij me naar binnen. Hoe sneller hij over mijn g-plek wreef, hoe sneller ik hem pijpte.

Ik stopte, legde me achterover op mijn rug. Een koele bries streelde mijn lichaam, zoals ook zijn handen. Ik sloot mijn ogen en genoot van zijn tedere aanrakingen. Met zijn vingers streelde hij mijn lippen, mijn hals, schouders en raakte zijdelings mijn borsten bij zijn weg naar beneden. Zijn handen gingen verder over mijn buik naar mijn billen.

Ondertussen lekte hij mijn stijve tepels en zoog erop. Zijn tong volgde ook de weg naar beneden, heel langzaam. Hij beet even in mijn zij wat kietelde en ging dan over mijn buik tot hij mijn korte schaamhaar raakte. Met kleine stevige likjes ging hij over mijn liesstreek wat me zot maakte! Mijn kut begon te gloeien, mijn lippen waren nu goed nat. Hij kon mijn geil ruiken. En dit leek hij even te negeren door over te gaan naar de binnenkant van mijn dijen en me daar te likken en zachtjes te bijten.

Uiteindelijk stortte hij zich met volle overgave op mijn kut; eerst met het puntje van zijn tong tegen mijn klit om dan met stevige halen doorheen mijn lippen te likken. Hij stak twee vingers bij me naar binnen en wreef over mijn gezwollen g-plek. Mijn vocht droop langs zijn vingers eruit. Hij bleef me stevig likken en ik duwde mijn klit tegen zijn tong aan. Dit hield ik niet langer meer uit. Plots stak hij nog een vinger in mijn aars en dit was net wat ik nog nodig had om een overweldigend geil orgasme te voelen, dat diep vanuit mij kwam en heel mijn lichaam deed beven.

Mijn handen zochten een houvast in het zand en klampten zich vast aan de duinsprieten die ons enige beschutting gaven tegen de dijk waar er af en toe wandelaars passeerden. Hij bleef me met zachte likjes verwennen totdat mijn lichaam tot rust kwam.

Ik merkte nu pas dat de zon was verdwenen, het was donker. Hij richtte zich op. De maan verlichtte zijn contouren in de duisternis. Ik zag zijn paal blinkend rechtop staan. Op de achtergrond klonk het geluid van de ruisende zee. Op zee zagen we lichten schijnen richting het strand; waarschijnlijk vissersboten. Enkele mensen liepen in de verte op het strand.
We beseften dat dit een heel gevaarlijke plek was om betrapt te worden, maar dat maakte het net zo opwindend.
En onze opwinding was zeker nog niet verdwenen…

Ik wilde die stevige paal in me voelen pompen en vroeg hem om me te neuken. Hij zoende mij innig en ik proefde mijn eigen geil. Hij schoof dichterbij en raakte met zijn eikel mijn klit. Hij dopte even zijn eikel in mijn nog natte grot en ging dan met zijn natte eikel heen en weer over mijn klit. Mijn klit was nog steeds dik en heel gevoelig. Terwijl hij mijn borsten tussen zijn handen nam en mijn tepels in zijn mond zoog, stootte hij met een ruk in mij en gleed diep tot tegen mijn baarmoeder.

Hij kreunde. Ik klemde mijn benen rond hem en trok hem nog dieper in mij. Hij drukte zich tegen me aan, hield mijn hoofd vast terwijl hij me aankeek. Ik voelde zijn paal zwellen in mijn poes, die zo nat was dat hij heel vlot in en uit me gleed. Hij duwde zich op zijn handen recht, ik ging met mijn handen door zijn borsthaar, dat lichtjes nat was van zijn zweet en draaide aan zijn stijve tepels. Ik legde mijn benen in zijn nek, waar hij zich aan vastklampte terwijl hij steeds sneller en dieper stootte.

We rolden in het zand, hielden elkaar stevig vast, terwijl we in verschillende posities neukten. Het zweet deed het zand aan onze lichamen kleven, maar dit maakt het alleen meer opwindend.

Uiteindelijk zat ik van boven en rijde op hem in mijn eigen tempo. Hij wilde dat ik versnelde want hij bereikte bijna zijn hoogtepunt. Maar ik schoof me van zijn paal terwijl ik hem zoende, in zijn nek beet, aan zijn oor lekte. Mijn mond ging snel naar beneden om die lekkere glimmende paal in mijn mond te zuigen. Hij kreunde toen ik dit deed. Ik voelde hoe gespannen hij stond en elk moment kon losbarsten.

Ik masseerde zijn ballen terwijl ik mijn natte lippen over zijn penis liet glijden. Ik kneep onderaan zijn paal en proefde enkele geile druppels. Hij keek naar me terwijl ik hem verder aflikte en dit maakte het alleen maar geiler. Ik versnelde mijn bewegingen, werd zelf helemaal wild van deze kloppende paal in mijn mond en ik wilde hem volledig verslinden. Zijn adem vertraagde, zijn handen gingen door mijn haar. Nog enkele malen snel doorzuigen…Hij kreunde zacht toen hij zijn heet vocht in mijn mond spoot. Hmmm, heerlijk. Ik likte al zijn sperma op, zijn lichaam ontspande zich en hij legde zich neer in het zand. Ik legde me zijdelings op hem en gaf hem een innige zoen.

We bleven nog een hele tijd zo liggen, genietend van elkaars warmte, het plakkende zand tussen onze lichamen, het maanlicht en de ruisende zee.
Toen het koeler werd, kleedden we ons aan, wreven het zand van elkaar en reden opnieuw hand in hand naar de plek waar we afscheid namen.
Met een lichte blos op mijn wangen en een stralende glimlach reed ik verder naar huis en duwde nog even mijn natte poes tegen mijn zadel.
Hmmm, dit hete duinenavontuur zou me zeker wilde dromen bezorgen…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *