— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nu of nooit

Ze had de wekker die maandagochtend al een paar keer uitgedrukt, maar toen ze uiteindelijk de rode digitale cijfers 8:00 zag knipperen besefte ze dat ze toch echt moest opstaan. Treuzelend liep ze naar de badkamer, draaide de kraan van de douche open en ontspande zich terwijl het warme water over haar heen liep. Ze masseerde het doucheschuim in haar huid en bleef wat langer bij haar tepels met haar handen.

Even streek ze erlangs en onmiddellijk was daar de schok van opwinding die door haar buik schoot. Snel draaide ze de kraan maar dicht, want zo schoot het natuurlijk nooit op vandaag. Een half uur later stapte ze in de auto en manoeuvreerde door het drukke verkeer van de hoofdstad. Bij haar werk aangekomen begon haar hart wat sneller te kloppen. ‘Zou hij er zijn?’ schoot door haar hoofd.

Al wekenlang kwam er eens per week een leuke jongeman langs. Via via was ze erachter gekomen dat hij de nieuwe website aan het ontwikkelen was en ze had zich voorgenomen hem aan te spreken. Maar iedere keer als ze hem voorbij zag lopen in de gang waren haar knieën weer week. Zijn korte haar, helblauwe ogen en goddelijke billen deden haar temperatuur stijgen. ‘Dit keer zou het anders zijn’, beloofde ze zichzelf en trok haar schouders naar achteren terwijl ze zo elegant mogelijk het gebouw betrad.

Tot haar grote schrik botste ze bijna tegen de jongeman op en zijn rugzak viel open op de grond. Ze keek recht in zijn helblauwe ogen en het flitste door haar hoofd dat het nu of nooit was. Ze bukte zich, bewust van haar korte rokje en de diepe inkijk in het gloednieuwe truitje. Ze pakte snel de mobiele telefoon en keek hem ondeugend aan.
“Die krijg je pas terug als je je nummer in de mijne zet”, zei ze verleidelijk en er verscheen een grote glimlach op zijn gezicht.
“Ik heb liever je huisnummer” zei hij met een baldadige glimlach.

Ze werd rood en besefte weer eens dat ze geen stoere vrouw was. Als wanhoopspoging gooide ze al haar principes over boord.
“Oké” zei ze. “Houd je van Italiaans?”
Hij knikte en ze noemde snel haar adres en terwijl ze wegliep riep ze over haar schouder: “Vanavond, 8 uur” en zonder zijn antwoord af te wachten stapte ze de lift in. Haar hart bonsde als een gek en duizelig stond ze tegen de liftwand aan. Vlinders en opwinding schoten door haar lichaam en ze nam zich voor de middag vrij te nemen en de stad in te duiken, op zoek naar een aanbod dat hij niet zou kunnen weigeren.

Tegen tweeën kon ze onder het mom van hoofdpijn eindelijk weg van de zaak en zo snel ze kon begaf ze zich naar de winkelstraat. De verleidelijke witte linnen doorschijnende broek vond ze al naar vijf minuten, maar het zwarte hemdje was wat lastiger. En net toen ze richting huis wilde gaan liep ze langs de nieuwe lingeriespeciaalzaak op de hoek. Ze checkte snel even haar creditcard in haar portemonnee en niet veel later stond ze buiten met het meest sexy en dure lingeriesetje dat ze ooit had gezien. Met opgeheven hoofd en een enorme glimlach liep ze naar huis.

De bel ging maar vijf minuten te laat en ondanks dat ze het laatste uur wel twintig keer in de spiegel had gekeken checkte ze alles nog een keer voordat ze de deur opende. Glimlachend trok ze de deur open en ze zag hem staan. Blauwe jeans, oranje shirtje, stoere laarzen en die ogen. Ze smolt bijna. Na het eerste glas wijn was er al sprake van gebroken ijs en na het tweede glas werden er heen en weer geflirt.

Net toen ze dacht dat hij toch echt alleen voor de gezelligheid gekomen was, stond hij op en liep op haar af. Hij streelde haar haar en zijn vingertoppen streken langs haar oorlel. Een trilling schoot door haar lijf en ze hief haar hoofd op om hem te kussen. Aftastende zoenen gingen over in heftige happende zoenen en ze trok hem mee richting haar slaapkamer. Even hield hij op met zoenen toen hij haar hemdje over haar hoofd uit deed maar daarna cirkelden ze weer over haar mond. Zijn zachte handen speelden met haar tepels en hij kreunde eventjes toen ze over zijn broek streek.

Ze bemerkte zijn reactie en knoopte zijn jeans los. Haar hand verdween in zijn boxer en ze voelde druppeltjes op het topje van zijn opwinding. Hij liet zich door zijn knieën zakken en duwde haar op het bed, ontdeed haar van haar kleding en keek haar ongelooflijk aan toen hij de prachtige lingerie zag. De witte doorzichtige stof prikkelde zijn fantasie en hij werd langzaam wild. De zoenen werden heftiger en het gestreel intenser, toen hij de string langzaam naar beneden trok.

Zijn vingers streelden langs haar lipjes op zoek naar het harde knopje om haar gek te maken. Haar tepels werden nog harder toen hij langzaam maar ritmisch begon te strelen en ze nestelde zich in zijn armen.
“Geniet mooie dame” fluisterde hij zachtjes terwijl hij haar gek maakte met zijn vingers. Ze kronkelde in zijn armen en greep het laken vast toen ze merkte dat zijn hoofd naar beneden ging. Ze voelde zijn adem tegen haar knopje aan en een klein kreuntje schoot uit haar mond toen ze zijn warme tong tegen haar knopje aanvoelde.

Hij pakte haar billen vast en verwende haar passioneel. Net toen hij merkte dat ze klaar zou komen stopte hij en keek haar plagend aan. Hij richtte zich op en duwde zachtjes met het topje van zijn opwinding tegen haar warmte aan. Vochtig als ze was, gleed hij moeiteloos naar binnen en aan de nagels in zijn rug merkte hij dat ze intens genoot.

Haar ogen spraken boekdelen en hij werd gek van haar opwinding. Hij had zichzelf niet meer onder controle en rolde op zijn rug.
“Maak jezelf gek” zei hij terwijl hij haar op zijn buik trok.
Overmand door de spanning schoof ze over hem heen, zocht het perfecte ritme en begon langzaam te zweven. Ze hoorde kreuntjes door de kamer en besefte dat het niet alleen zijn kreuntjes waren maar ook die van haar.

Ze gooide haar hoofd naar achteren en voelde de golven aanzwellen in haar buik.
“Laat je gaan, laat je gaan” fluisterde hij zachtjes en de heftige samentrekking van zijn heerlijke opwinding in haar was de druppel. Luid kreunend liet ze het orgasme over zich heen komen en terwijl ze de zachte handen overal voelde zweefde ze langzaam weg in zijn armen. Gehijg door de kamer ging over in het uitpuffen van twee voldane geliefden…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *