— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onverwacht genoegen

Ik moest voor mijn werk in Rotterdam zijn. Afspraak met een vormgever. Alles verliep echter sneller dan verwacht en ik besloot nog even naar de Coolsingel te lopen om wat te gaan winkelen. Ik wilde net een schoenenzaak binnenstappen toen mijn gsm ging. Het was mijn beste vriendin Carla, tevens eigenaresse van een lingeriezaak.

‘Lilly, je raadt nooit wie hier in de winkel is!’ Ik was niet in de stemming voor haar raadspelletjes en dat zei ik haar ook. ‘Het is Vic, dat sexy mailmaatje van je.’
‘Weet je dat wel zeker?’
Wat deed Vic in godsnaam in een lingeriezaak in Rotterdam? Toegegeven, ik had hem geschreven dat het mijn favoriete zaakje was, maar het was voor hem wel erg uit de richting.

‘Ik weet het zeker, je hebt me toch laatst een foto van hem laten zien?’ Ik dacht even na. Vic wist niet hoe ik eruit zag want ik had hem nog geen foto van mezelf gestuurd. Dat kon in mijn voordeel werken. Er begon zich een ideetje in mijn hoofd te vormen. ‘Ik kom er zo snel mogelijk aan. Laat je de achterdeur voor me open?’

Carla stond me al op te wachten. ‘Vind je het erg als ik net doe alsof ik hier werk en hem “adviseer”?’ zei ik tegen haar. Mijn vriendin keek me lachend aan. ‘Als je me naderhand maar alles vertelt.’

Ik streek mijn korte rokje glad en was blij dat ik mijn nieuwe warmrode, hoge pumps had aangedaan vanmorgen. Stilletjes moest ik lachen. Ik had hem er notabene over geschreven. Zou hij ze opmerken? Alsof ik hier al jaren werkte stapte ik op hem af.

‘Kan ik u soms ergens mee helpen?’ Vic keek betrapt. ‘Eh, ik ben op zoek naar mooie lingerie voor mijn vrouw’, zei hij enigszins verlegen. ‘En had u nog iets speciaals in gedachten?’ ‘Hm, ja een crème kanten body met jarretels.’

Ik moest moeite doen om mijn gezicht in de plooi te houden. Het setje dat ik hem vorige week had beschreven. Dus meneer was heel nieuwsgierig hoe dat er in het echt uitzag. Jammer genoeg had Carla meestal maar één, hooguit twee dezelfde setjes. En ik had het laatste setje gekocht. Maar wat een toeval dat ik het vanochtend in een opwelling had aangetrokken.

‘Ik weet precies wat u bedoelt’, lachte ik stralend. Komt u maar mee naar achteren. We hebben een speciale showruimte waar onze modellen de laatste mode showen. Als u wilt dan kan ik u ‘live’ tonen hoe het setje dat u in uw hoofd heeft eruit ziet.’

Ik ging hem door het nauwe gangetje voor naar achter en streek quasi per ongeluk met mijn borst langs zijn arm. Vic deed zijn uiterste best om net te doen alsof hij het niet in de gaten had. ‘Als u hier gaat zitten, dan laat ik u persoonlijk de body van uw keuze zien.’

Vic ging in een diepe fauteuil zitten. Ik verdween achter het gordijn. Daar trok ik razendsnel mijn rokje en diep uitgesneden blouse uit. Mijn pumps hield ik uiteraard aan.
Ik liep het kleine podium op en ging recht voor hem staan zodat hij omhoog moest kijken. ‘Is dit ongeveer wat u zocht?’ Ik keek hem recht aan en hield zijn blik vast. Vic antwoordde niet meteen. ‘Het is echt kant, voel maar.’

Ik bleef op het podium staan en keek hem uitnodigend aan. Hij stond op en liep aarzelend naar voren, stak zijn hand uit, trok hem toen weer terug. Ik boog voorover, hem uitgebreid uitzicht op mijn borsten gunnend en pakte zijn hand. Zonder mijn blik van hem af te halen leidde ik hem naar mijn borsten. Meer uitnodiging had hij niet nodig. In één vloeiende beweging trok hij me van het podium af.

‘Er zijn nog wel meer dingen die ik wil voelen’, mompelde hij en voordat ik het in de gaten had, boog hij zijn hoofd en gaf me een heftige tongzoen. Er was geen spoor meer van verlegenheid toen hij beide handen over mijn lichaam liet gaan. Hij verkende elke centimeter kant met zijn vingers. Strelend, voelend… Bij mijn borsten bleef hij dralen. Door de stof heen begon hij ze zacht te kneden. Mijn tepels reageerden direct op de erotische massage. Ik kreunde zacht. Hij bleef maar strelen, masseren en bracht me tot het randje…

Heel langzaam daalden zijn vingers vervolgens af naar beneden en naderden mijn paradijsje. ‘Hmm’, zei Vic, ‘dit voelt ook heel, heel zacht.’ Hij schoof mijn minuscule string opzij en stak twee vingers naar binnen. Eerst voorzichtig, toen ietwat brutaler. Met één arm om mij heen liep hij naar achteren en duwde me in de fauteuil. Vervolgens ging hij op zijn knieën voor mij zitten.

Hij cirkelde met zijn tong over mijn klitje en begon me toen met lange halen te likken. Gek werd ik ervan. Even keek hij me onderzoekend aan, een vurige blik in zijn ogen. Toen boog hij zijn hoofd en zoog heel zachtjes aan mijn knopje om vervolgens weer terug te keren naar mijn lipjes. Plagend dartelde zijn tong rondom mijn lusthofje. En terug naar mijn klitje. Zijn handen waren overal. De vlammen sloegen me uit. Hij streelde mijn borsten, mijn rug, mijn billen om tot slot weer mijn warme grotje te bereiken.

Zonder omhaal verschafte hij zich toegang tot de uitnodigende hitte. Steeds sneller gingen zijn vingers. Ik wist niet meer waar ik moest blijven van genot. Mijn lichaam was één grote erogene zone. Net toen ik dacht dat ik het niet meer kon houden, haalde hij zijn vingers uit mij en liet zijn tong het werk overnemen. Nog nooit had ik een tong zo diep in mij gevoeld. Pfff, hij had niet overdreven toen hij me mailde dat hij een lange tong had. Binnen de kortste keren kreeg ik een heftig orgasme. Ik moest mijn uiterste best doen om het niet uit te gillen. Het idee dat al die mensen nietsvermoedend door de winkel liepen terwijl ik hier op een gigantische manier klaarkwam wond me wel op.

‘Nu is het jouw beurt’ glimlachte ik. Ik deed zijn rits open, trok zijn broek naar beneden en bevrijdde zijn lid. Surprise, surprise hij was besneden. Wat een onverwacht genoegen. Even nam ik hem in mijn hand en bewonderde dit zeldzaam mooie exemplaar. Toen sloot ik mijn lippen voorzichtig om hem heen en begon zacht te zuigen. Vic maakte een ongecontroleerd geluid dat door de ruimte leek te schallen.

We keken elkaar aan en lachten als twee tieners die het stiekem naast de lerarenkamer deden. ‘Stel je voor dat er nog iemand een privéshow wil’, grinnikte Vic. ‘Of dat iemand komt kijken waar die rare geluiden vandaan komen’ grapte ik terug.

Ik concentreerde me weer op zijn prachtige geslacht dat onverminderd hard was. Steeds verder voerde ik de druk op. Onderwijl trok ik hem af. Ik genoot van zijn duidelijke opwinding, likte zacht over zijn eikel en gaf toen een paar hele zachte beetjes. Hij reageerde onmiddellijk en ik nam hem in één keer, zo diep mogelijk in mijn mond. Toen begon ik krachtig te zuigen. Onderwijl speelde ik met zijn ballen en aaide zachtjes over de meest gevoelige plekjes aan de onderkant. Vic kreunde nu duidelijk hoorbaar. Ik zette mijn ontdekkingstocht met mijn tong voort en begon met volle overgave zijn ballen te likken en te zuigen.

‘Ik wil in je’ zei hij opeens en trok mij op zijn schoot. Zijn lid stond fier rechtop en moeiteloos gleed ik over hem heen. Mijn voeten plantten ik aan weerszijden van zijn billen. Tergend langzaam ging ik op en neer. Ik genoot van de manier waarop hij me helemaal vulde. God, wat was dat lekker zeg. Vic probeerde het tempo op te voeren, maar ík had hier de touwtjes in handen. Ik voelde de spanning in zijn lichaam. ‘Je bent een kleine pestkop’ gromde hij. ‘Gek maak je me hiermee.’

Plagend gleed ik met mijn handen onder zijn poloshirt en wreef over zijn tepels. Ze werden onmiddellijk hard. Mijn lippen vonden de zijne in een ongelooflijk geile tongzoen. ‘Volgens mij heb jij iets te veel aan’ mompelde ik en trok hem zijn shirt over zijn hoofd.

Ik concentreerde me nu volledig op zijn tepels die uiterst gevoelig waren, nam eerst de ene, toen de andere tepel in mijn mond. Met mijn tong trok ik een vochtig spoor over zijn behaarde borst. Mijn nagels gleden over zijn rug. Ik begon weer voorzichtig te bewegen, op… en neer…., op… en neer… en voerde het tempo steeds verder op. Toen klom ik onverwachts van zijn schoot. Vic maakte een grommend geluid, maar ik trok me er niets van aan.

Lachend liep ik van hem weg naar het podium. Ik leunde voorover zodat hij goed zicht had op mijn billen. Met een paar passen was hij bij me. Vic schoof mijn string opzij en duwde zijn lid in één keer in mijn kletsnatte kutje. Ik ga je keihard nemen, bromde hij en begon te stoten. Steeds harder en harder totdat ik het gevoel had dat hij op volle kracht aan het rammen was. En ik genoot ervan!

Het duurde dan ook niet lang of ik voelde weer een orgasme naderen. Ik beet keihard op mijn tong om mijn schreeuw te onderdrukken. Ik merkte hoe ook Vic ertegenaan zat. Een stoot, nog één en ik voelde een weldadige warmte. Hij bleef maar spuiten en ik wilde alles, tot aan de laatste druppel in mij. Uitgeput hing hij even over mij heen. Toen draaide hij me om en gaf me een laatste, diepe tongzoen.

‘Wat een geweldige service’, ik denk dat ik deze body maar neem.’ Hij lachte dubbelzinnig. ‘Dan moet ik u helaas teleurstellen’ glimlachte ik, want dit is mijn persoonlijk bezit. Maar ik kan u wel een heel mooi en spannend ander setje aanbevelen.’

’s Avonds zat ik genietend achter mijn pc en stelde me het gezicht van Vic voor als hij mijn mailtje zou ontvangen:

Lieve Vic,
Ik heb genoten vanmiddag. Ik had me geen prettiger eerste kennismaking kunnen voorstellen na al onze virtuele verleidingen.
P.S. Vond je vrouw het setje mooi?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *