— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een nat avontuur


Elke keer dat ik eraan terugdenk voel ik me weer opgewonden worden, terwijl ik een paar weken geleden dacht dat ik het helemaal niet opwindend vond; zelfs vies! Nu voel ik het alsof we samen een grens zijn overgegaan en nieuw terrein hebben ontdekt. Ik voel me naakter en dichter tot jou; iets wat voor ik voor mezelf hield, en waarvoor ik me schaamde, delen we nu. De schaamte is weggevallen; opwinding en genot zijn er voor in de plaats gekomen.

Het begon eigenlijk al toen je voor een zakenreis een week weg ging naar Minneapolis. De avond voor je vertrek hadden we heerlijk gevreeën; ik wilde meer maar wist niet wat. Ik voelde al de hele tijd dat ik je niet wilde laten gaan. En wanneer je belde wilde ik je vasthouden en bij me houden, je stem als een warme deken om me heen voelen. Die zondagochtend kwam je terug om samen met mij de grens over te gaan. Ik vraag me nog steeds af of jij al langer met de gedachte speelde of dat je spontaan met mij meeging.

Zaterdagavond was ik met twee vriendinnen naar de film geweest; het was een meidenavond en ik was pas laat, heel laat thuis. Aangezien je pas om omstreeks 11 uur thuis zou komen kon ik nog wel uitslapen. Ik werd omstreeks 9 uur wakker en liep naar de badkamer. Ik zat net op het toilet soezend te plassen toen de badkamerdeur openging en jij binnenkwam. Van schrik en verbazing hield ik op met plassen.

“Ik ben er al, we waren veel eerder geland.” Ik kijk naar je en zie een wat vermoeide, ongeschoren man. “Ik wist niet dat het al zo laat was”, is het enige dat ik weet te zeggen. Je kijkt me aan terwijl ik nog steeds op het toilet zit. “Ik heb je gemist”, en pas dan realiseer ik me dat ik aan het plassen was terwijl je binnenkwam. Je maakt nog geen aanstalten om mij verder alleen te laten op het toilet. Ik voel me een beetje beschaamd. Je zegt nog een keer terwijl je me op een dromerige manier aankijkt, “ik heb je gemist”. Ik kijk recht in je ogen en voel me opeens vol durf. Je blik dwaalt om me heen; ik kan je ogen haast voelen. Terwijl ik je aankijk trek ik mijn nachthemd uit. Nu zit ik naakt op het toilet. Ik zie je ogen haast onmerkbaar groter worden. De vermoeidheid trekt uit je gezicht; onderzoekend kijk je me aan.

Je doet je schoenen en sokken uit, maakt je riem los en je opent je broek. De spanning stijgt. Ik voel dat ik nodig moet plassen maar durf toch niet. Je kijkt me aan terwijl jij je broek laat zakken en er uit stapt. Je trekt je sweatshirt over je hoofd uit. Terwijl jij je strekt zie ik hoe ook bij jou de opwinding stijgt. “Ga maar door met plassen,” hoor ik je zeggen met het sweatshirt over je hoofd. Het is alsof een knop bij me omgaat. Jij vindt het dus spannend om mij te horen en zien plassen? De gene verdwijnt en maakt plaats voor een opwindend gevoel.

Ik zal jou dat eens laten merken!

Op het moment dat je sweatshirt uit is, is er een klaterend geluid. Je komt naar me toe. Je staat vlak voor me. Ik ruik je – je geur is sterk, als iemand dan zich flink ingespannen heeft en een douche nodig heeft. Nu vind ik die geur opwindend. Ik voel me sterker dan ooit en dat zul je merken.

Ik duw mijn hand tussen mijn benen om het plassen te stoppen. Ik sta op en omarm je. “Uit die slip, en het bad in, vent.” Je maakt je los uit mijn omarming en trekt je slip uit. Je lid springt fier naar voren, vol gezwollen en geaderd. Ik draai me en doe de kraan open. Als het water lekker warm aanvoelt pak ik je hand en trek ik je naar me toe. Je stapt het ligbad in. “Ga maar liggen, je wordt vanzelf wel nat”, zeg ik ondeugend. Ik kom over je heen staan, en draai mijn hoofd weg. Nog eenmaal voel ik de gene even opkomen, maar dan is het voorbij. Ik begin te plassen. Ik kijk je aan terwijl ik langzaam op mijn hurken zak. Ik kijk je aan en zie de warme straal over je borst lopen. Ik voel me alsof ik klaarkom en over je heen spuit; net zoals jij bij mij doet.

Ik voel me ontzettend naakt en opgewonden tegelijkertijd. Draaiend met mijn heupen richt mijn straal op je borst en schouders. Ik zie je met open mond naar me kijken; je rechterhand grijpt mijn billen. Met je andere hand glij je over mijn schaamlippen. Je hand wordt nat. Ik voel mijn warmte over je hand lopen. Je vingers zoeken hun weg naar binnen. Ik voel me vreselijk opgewonden worden nu je me opvult en ik me zo laat gaan bij jou. Het plassen houdt op. Ik grijp je schouders en duw mijn heupen tegen je heupen.

Je voelt mijn verlangen en ik voel je gretigheid. Je handen zijn nu niet meer rustig, ze grijpen mij vast en betasten vol verlangen mijn lijf. Ik pak je lid vast en leid je naar mijn warme schede. Ik verlang je in me, ik wil je stoten voelen, ik wil je voelen klaarkomen in me. Dan draai je me om en glijd je van achteren in me. Je glijdt langzaam naar binnen om weer net zo langzaam terug te gaan. Dan voel ik je ritme versnellen; je handen grijpen mijn heupen steviger vast. Ik voel me heel geil en opgewonden. Steeds sneller begin je in me te stoten. Ik kreun van genot. Ik hoor je opgewonden en geile woorden tegen me zeggen.

Ik grijp me vast aan de badrand en duw mijn billen verder achteruit om je stoten op te vangen. Je dringt steeds voller in me, ik voel je ballen tegen mijn billen. Plots voel ik een gloed diep van binnenuit me door mijn lijf gieren. Een langgerekte kreun ontsnapt aan mij. Ik hoor je kreunen en grove geile woorden uitstoten. Dan voel ik een diepe stoot en hoor ik je diep kreunen. Ik voel hoe je in me klaarkomt, terwijl ik nog geniet van mijn orgasme.

Uitgeput hang je over me heen, ik voel je lid slapper worden en uit me glijden. Ons sappen vermengen zich en vloeien over onze lijven. Ik voel me voldaan. Langzaam loopt het bad vol met warm water. Liggend tegen elkaar komen we tot rust.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *