— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een erotisch avondje in de stad

Laat ik mezelf eventjes voorstellen zodat je beter kunnen inleven in mijn situatie. Ik ben een vrouw van 32, reeds 8 jaar gehuwd met een schat van een man en samen hebben we twee kindjes, van 4 en 2 jaar. Samen hebben we een boeiend seksleven waar ik niet mee wil bedoelen dat we het elke dag doen. Een gezonde gemiddelde van één keer per week vinden mijn man en ik ruim voldoende. Maar die ene keer mag het dan wel met alles erop en eraan.

Iemand die zich in onze situatie kan inleven, begrijpt dat twee kindjes een heel deel van je tijd innemen en dat een avondje uit met twee een zeldzaamheid wordt dat op voorhand gepland dient te worden omwille van de babysit. Vermits het al enige maanden geleden was dat we nog eens uit eten waren geweest, voelden we allebei de drive om er nog eens tussenuit te glippen, relaxed met ons tweetjes. Het moest een tof avondje worden met alle ingrediënten: gezelligheid en romantiek maar ook enige erotiek.

Mijn man en ik kunnen goed met elkaar praten over hetgeen we fantaseren en verlangen op erotisch gebied. Op sommige punten verschillen we een klein beetje maar over één ding zijn we het eens: erotische kleding is erg stimulerend voor de seks, zowel voor mezelf als voor mijn man. En voor die avond wou ik dan ook iets speciaals dragen. Ik had een aantal weken terug een kort lederen rokje zien staan in de catalogus van 3suisses en had dit besteld met de bedoeling het op die avond te dragen. Toen ik het rokje voor de eerste maal paste viel het wel erg kort uit. Maar toegegeven, het paste perfect en ik voelde me erg opgewonden in het rokje. Mijn man heeft me tenslotte overtuigd het te kopen.

De gedachte dat ik hiermee naar een restaurantje zou gaan schrikte me wel een beetje af maar tegelijkertijd wond het me wel op. En versta me niet verkeerd, ik ben niet het type dat elke dag zulke kleding draagt, maar dat maakt het alleen nog maar spannender. En vooral met mijn hoge knielaarsjes, die ik voor de winter had gekocht, stond het zeer mooi. Sinds enkele jaren draag ik graag schoenen en laarzen met hoge hakken. Ik voel me dan op en top vrouw. Ik heb het gevoel dat mijn benen dan ook mooier zijn. Alleen durf ik zulke laarsjes of pumps niet altijd te dragen en doe ik ze enkel op speciale gelegenheden aan, zoals die avond.

Ik vond het best al opwindend om thuis al die kleertjes aan te trekken. Onder het rokje trok ik donkere nylonkousen aan en een zwarte string. En op het rokje een kort spannend truitje met daaronder een push-up bh. Erg grote borsten heb ik niet maar met die push-up gaf dit toch een tevreden gevoel. Eerst dacht ik er nog aan om geen onderbroekje te dragen, maar dit vond ik toch iets te gewaagd, temeer omdat bij het zitten het rokje nog korter kwam te zitten. Mijn man deed zijn zwarte stoffen broek aan en een zwart dun rolkraagtruitje.

Het was al donker aan het worden toen we rond zeven uur ‘s avonds in Antwerpen de wagen parkeerden. We hadden niets op voorhand gereserveerd omdat we daar een beetje tegen zijn. Nu bepaalden we zelf hoe we onze avond zouden invullen. Tijdens het kuieren in de straatjes rond de kathedraal zijn we een gezellig restaurantje binnen gegaan. Je had de ober zijn ogen moeten zien toe hij mijn jas aannam. Ik kreeg er koude rillingen van om zo aangekeken te worden. Mijn man had dit ook gezien en glimlachte naar me.

We kozen een gezellig tafeltje ergens in een hoekje. Er zaten de ganse avond eigenlijk weinig mensen in het restaurant. Een beetje verder zaten er twee oudere mannen en één vrouw aan een tafel, een zakendiner denk ik. Toen ik ging zitten zag ik de man naar mijn benen kijken. Mijn rokje kwam zeer kort en de man kon mij de ganse avond langszij begluren.

We hebben zalig gegeten en gedronken in dat restaurantje. Over allerlei dingen hebben we met elkaar gepraat, waarvoor we anders niet al te veel tijd hebben. Op het einde voelde ik me wel een beetje licht daar we reeds een hele fles wijn op hadden met ons tweetjes. Bovendien had ik in het begin reeds een aperitiefje gedronken.

Een beetje vrolijk aangeschoten zijn we na het dineetje ergens in een gezellige taverne nog een koffie gaan drinken. Iemand die Antwerpen kent weet dat er gezellige donkere kelders zijn die gezellig ingericht zijn als restaurant taveernes. Het was in zo’n kelder dat we ons naast elkaar in een hoekje aan een tafeltje hadden genesteld. Beide waren we al een beetje moe en eerlijk gezegd ook een beetje aangeschoten van de alcohol. Mijn man legde na een tijdje zijn hand op mijn bil. Het gesprek dat daarop volgde was redelijk intiem waarbij mijn man zachtjes met zijn hand dichter en dichter naar mijn kruisje ging tot hij met zijn vingertopjes mijn kruisje raakte. Hij keek mij op dat moment recht in de ogen zonder dat we beiden nog één woord tegen elkander zeiden. Zachtjes begon hij met de topjes van zijn vingers door de nylonkousen en onderbroekje heen mijn kruisje te strelen. We bleven elkander vol opwinding in de ogen kijken en zonder één woord te zeggen hadden we van elkander begrepen dat we beiden zeer hevig waren.

Na zo’n vijf minuutjes zei mijn man plots dat ik naar het toilet moest gaan, mijn onderbroekje moest uitdoen en de nylonkousen moest aandoen die hij op dat moment uit de binnenzak van zijn jas haalde. Ik stond een beetje versteld maar ging na een tijdje met de nylonkousen onder mijn truitje naar het toilet om de nylonkousen aan te trekken. De nylonkousen waren dezelfde als ik aanhad alleen had mijn man het kruisje er met een schaartje uitgesneden, iets dat we wel eens meer doen. Met een beetje een vreemd maar opgewonden gevoel ging ik terug naast hem zitten. We zeiden op dat moment niets meer tegen elkaar maar keken elkaar vol opwinding in de ogen.

Ik weet toen nog goed dat mijn man op dat moment vroeg om mijn benen open te doen. Met die vraag kreeg ik een koude rilling over me heen en mijn hartje begon te bonken. Toch deed ik mijn benen een beetje uit elkaar. Mijn man bleef me in de ogen kijken en vroeg of ik ze verder wou open doen. Ik keek naar de mensen aan de tafels rondom ons. Ze waren allen druk in gesprek en ik denk dat het er donker genoeg was om niets te zien onder de tafels. Ik deed mijn benen verder open en keek terug in zijn ogen. Zachtjes legde hij zijn hand terug op mijn bil. Beetje bij beetje kroop hij met zijn hand dichter en dichter tot ik zijn hand aan mijn kutje voelde. Zachtjes begon hij in mijn schaamhaartjes te strelen terwijl hij me af en toe op de mond kuste. Ik keek eventjes rond maar zag iedereen druk aan de praat. Af en toe streelde hij over mijn klitje dat ondertussen nat geworden was.

Plots voelde ik een trillend gevoel aan mijn kutje. Onopgemerkt had mijn man een vibrator meegebracht en deze ondertussen in zijn hand vast tussen mijn billen. Zachtjes begon hij met de trillende vibrator tegen mijn klitje te wrijven, een zalig gevoel. Gedurende zo’n tien minuutjes heeft hij met de vibrator mijn kutje bewerkt. Toch kon ik niet klaarkomen. Misschien was het van de alcohol, misschien omdat ik niet kon omwille van de plaats en de mensen rondom. Maar dit nam niet weg dat ik er alleen maar heviger van werd. Het was ondertussen al drie uur in de nacht en we vonden het beide tijd om terug naar huis te gaan.

Thuis aangekomen gingen we onmiddellijk naar de living en heb ik mijn man in de zetel geduwd. Ik ben voor hem gaan staan en ben mezelf rechtstaand voor hem beginnen bevredigen met de kleren nog aan. Na een tijdje haalde mijn man zijn penis uit zijn broek en begon zich zachtjes af te rukken. Ik ben over hem gaan zitten en hebben als twee wilde beesten geneukt. Dit was de slagroom op de taart, alhoewel de taart zeker zo lekker was als de slagroom.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Koen 11 mrt 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *