— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Australische genot

Het was een zomerse dag in juni, toen een vriendin van mij belde en vroeg of ik meeging naar een verjaardag van een vriend van haar, Leo. Omdat ik al een tijd niet uit was geweest stemde ik toe. Ze zei dat ze me over een half uur zou ophalen met haar auto. Ik liep naar mijn slaapkamer en keek in mijn klerenkast die propvol zat met zomerkleren. Ik pakte een paar truitjes en besloot om een sexy en verleidelijk truitje aan te trekken. Aangezien ik mijn grote borsten wilde accentueren deed ik geen beha aan. Daarna deed ik een mooie, rode string aan en een kort rokje.
Als laatste deed ik naaldhakken aan mijn voeten die me een supervrouwelijk gevoel gaven. Ik liep naar de badkamer, kamde mijn lange blonde haren, deed wat make-up op en een zwoel luchtje dat mannen niet konden weerstaan. Ik keek in de spiegel en lachte bij mezelf. Ik moet de mannen van me afslaan wil ik weer heelhuids thuis komen.

De deurbel ging. Ik pakte snel mijn tasje en vloog de deur uit waar mijn vriendin al in de auto zat te wachtten. Ze bekeek me en zei: “ Poeh ik word elke keer weer jaloers als ik jou zie. Jij bent echt 100% vrouw!”
Ik lachte en zei: “Waar wachten we op? Let’s go!”
Het was ongeveer een kwartier rijden naar het grote huis waar het feest werd gegeven.
We liepen naar de deur en drukten op de bel. Een meisje, waarschijnlijk de vriendin van Leo, deed open en zei vriendelijk: “Gezellig dat jullie er zijn, kom binnen.”
We liepen door de gang en kwamen uit in de woonkamer waar al veel andere mensen stonden. De muziek stond hard en mijn vriendin stootte me aan. Ze vertelde wie Leo was en ik liep naar hem toe. Ik stelde me voor en feliciteerde hem. Hij bekeek me en zei lachend: “Wow, als ik geen vriendin had, wist ik het wel.”

Ik bedankte hem voor zijn compliment en liep naar mijn vriendin toe die gezellig met andere mensen aan het kletsen was. Ze stelde me voor aan de andere mensen toen me opeens een ongelooflijke lekker ding opviel. Ik excuseerde me en liep naar hem toe. Hij zag mij al aankomen en zei iets tegen zijn vrienden, die toen meteen mijn kant opkeken. Hij stelde zich voor. Zijn naam was Heath. Hij vertelde dat hij uit Australië kwam en sinds 8 jaar in Nederland woonde. Toen er een langzaam liedje kwam, vroeg hij: “Dansen?”
We liepen naar de dansvloer waar al meerdere mensen schuifelden. Ik legde mijn armen op zijn schouders en hij zijn armen om mijn middel. We keken elkaar aan en hij kwam met zijn gezicht dichterbij en gaf me een sensuele kus op mijn lippen. Als antwoord daarop ging ik met mijn tong over zijn lippen en hij opende zijn mond. Onze tongen speelden met elkaar en we zoenden telkens heftiger. Ik voelde zijn handen naar beneden gaan en hij streelde zachtjes mijn billen, waar ik erg opgewonden van werd.

Hij stopte en fluisterde in mijn oor: “Ga je mee naar boven?”
Ik knikte en we liepen snel de trap op naar boven. Daar aangekomen zochten we een slaapkamer op en hij deed de deur op slot. Hij zoende me weer heftig en legde me op het bed. Hij kroop boven op me en knoopte mijn truitje los. Toen hij mijn borsten zag gaf hij ze eerst lieve kusjes, maar daarna likte hij met zijn tong over ze heen. Toen hij daarmee klaar was duwde ik hem van me af en ging bovenop hem zitten. Ik deed zijn bloes snel uit en zag zijn gespierde bovenlijf. Ik zei tegen hem dat hij een ongelooflijk lekker lichaam had.
Hij lachte en knoopte zijn broek los. Hij had een donkerblauwe boxershort aan, en aan zijn bobbel te zien was hij erg opgewonden. Ik deed zijn boxershort uit en ik zag zijn lekkere, stijve penis. Ik boog voorover en gaf zijn penis een nat kusje.
Daarna ging ik er met mijn tong overheen en likte zijn hele geslacht. Geen plekje werd overgeslagen. Toen voelde ik zijn handen op mijn hoofd en hij duwde zijn paal helemaal in mijn mond. Ik sabbelde en likte tot hij nog stijver werd.

Hij begon te kreunen en mompelde dat hij bijna kwam. Dat wilde ik echter voorkomen, omdat ik nog heel lang wilde genieten van zijn neukstaaf. Daarom trok ik hem van het bed af en nam hem mee naar de badkamer. Hij wist nog niet precies wat ik van plan was maar toen ik de kraan aandeed van het bad, lachte hij naar me en hij begon me weer te zoenen. Toen het bad bijna vol zat, deed hij mijn rokje en mijn rode string uit. Hij ging in het bad zitten en trok mij met zich mee.

Het bad was heerlijk warm en ik had er echt zin in. Omdat zijn penis nog maar half stijf stond, rukte ik er een paar keer aan en zijn paal stond weer ferm overeind. Ik ging op zijn schoot zitten en liet zijn neukstaaf in me glijden. Zijn handen pakten mijn kont en hij duwde mij tegen zich aan zodat zijn paal in en uit mij gleed.
Omdat ik op en neer bewoog en hij zijn stijve roede steeds in me stootte, klotste het water over de badrand heen.
We bleven een tijdje doorneuken totdat ik voelde dat hij bijna zou komen. Ik draaide me om en ging met mijn knieën voor hem liggen met mijn kont omhoog zodat hij me achterlangs kon pakken. Hij pakte mijn heupen vast, stootte zijn penis in mijn kutje en begon mij achterlangs te neuken.

Hij neukte eerst langzaam maar daarna ging hij alsmaar sneller. Hij stootte en liet zijn paal steeds in me glijden. Ik genoot ervan en begon een beetje te kreunen. We hoorden iemand kloppen op de deur maar dat interesseerde me niks. En Heath blijkbaar ook niet, want hij bleef me maar neuken.
Ik kon er geen genoeg van krijgen en schreeuwde: “Jaaaah! Sneller! Beest van me, neuk me harder! Ooooh!!”

Toen ik voelde dat ik ging komen, kreunde ik het uit. Hij stootte nog één keer zijn dikke penis in me en toen kwam ook hij kreunend klaar. We waren allebei tevreden. Uitgeput vielen we in elkaars armen in slaap. Toen we een uur later wakker werden zoenden we elkaar heftig op de mond en we kleedden elkaar aan. Uiteraard gaf ik hem mijn nummer. We tongden nog 5 minuten en daarna namen we afscheid.

Ik zocht mijn vriendin op en zij vertelde: “Er zijn twee mensen bezig geweest in de badkamer en het blijkt dat ze gewoon doorgingen toen er op de deur geklopt werd. Een of andere lekkere Aussie en een knap meisje. Althans, dat is mij verteld. Maarre, wat heb jij eigenlijk allemaal gedaan? Je hebt je toch niet verveeld hoop ik?”
Ik lachte en zei: “Ik heb me zeker niet verveeld nee, maar dat vertel ik je thuis wel.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *