— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het eeuwige genot

De rook van mijn sigaret streek in slierten langs het puntje van mijn neus. Verveeld volgde ik de mooie sierlijke grijze lijnen en probeerde te bedenken wat er met mij aan de hand was. Bij het opstaan die ochtend had een vreemd gevoel zich in mijn onderbuik genesteld en al de hele dag mijn lijf geteisterd met zweetbuien en hartkloppingen. Ik voelde me koud terwijl de zonnestralen plagerig in mijn gezicht prikten.

Halverwege de dag hield ik het niet meer en meldde me ziek bij mijn manager. Vanuit de trein keek ik naar de grote grijze kolos. Tien jaar geleden was ik er onzeker binnengestapt. De tijd was verstreken zonder dat ik erg in had. Ik dacht aan thuis. Ik was gelukkig met mijn vriend, de twee katten en het mooie oude herenhuis. Daar kon het dus ook niet aan liggen.

De trein wiegde kalm heen en weer en trok gestaag voorbij dorpjes en enkele kleine stationnetjes. Nergens stopten we. Alsof de trein mijn droom niet wilde verstoren. Mensen stapten in en uit zonder mij op te merken. Sommigen volgde ik tot ze verdwenen achter de schuifdeuren van de volgende coupe. Ik hoopte dat de trein nooit meer zou stoppen. Dat hij de eeuwigheid zou binnenrijden en voor altijd doelloos het spoor zou volgen. Misschien dat ik daar de onrust in mijn geest onder controle zou kunnen krijgen.

Mijn hart sloeg weer over. Ik voelde dat hij vertraagde. Ongerust streek ik langs mijn borst. Voorzichtig liet ik mijn hand over een tepel glijden, hij was gevoelig merkte ik. Mijn nek kraakte lichtjes toen ik mijn hoofd naar beneden boog. Ik stuurde mijn ogen langs mijn borsten. Ik was trots op ze. Ze hadden een mooie volle vorm en voelden satijnzacht aan. Als ik onzeker was keek ik vaak naar ze. Als ik weer eens twijfelde over mijn dikke kont, te bolle onderbuikje en de nieuwe putjes die ik had ontdekt onder mijn billen.

Dit keer was het niet die onzekerheid wat me bezighield al probeerde het zich wel op te dringen merkte ik. Er was iets anders aan de hand. Maar wat. Er was niemand in mijn coupé. Vertwijfeld keek ik om me heen. Waarom weet ik niet, want hulp van buiten hoefde ik dus niet verwachten. Het vervelende gevoel borrelde weer op. Met twee trillende vingers trok ik de riem los en masseerde mijn buik. Net onder mijn navel voelde ik tientallen stoppeltjes. Met mijn wijsvinger aaide ik de kleine haartjes en volgde het streepje naar beneden. Ik voelde een broeierige warmte langs de vinger glijden en nieuwsgierig voelde ik even aan mijn klitje.

De machinist meldde dat we mijn station naderden. Binnen enkele momenten zei hij. Ik vroeg me af hoe lang een moment duurde. De trein schokte en piepte klagelijk hard toen hij tot stilstand kwam. Ik wilde opstaan maar mijn benen weigerden mee te werken. Het onprettige gevoel was even weggeëbd. Ik genoot van de rust. Apathisch en gedachteloos liet ik de wereld weer aan mij voorbij schuiven. De trein was alweer op volle snelheid.

Het rommelde in mijn onderbuik, ik voelde mijn voorhoofd gloeien en een zweetdruppeltje liep plagerig een ererondje over mijn wangen. Net voordat ik hem met een vinger kon weg vegen viel hij naar beneden. Hij kwam terecht op mijn rechterborst en trok een klein glimmend spoor naar mijn tepel. Het voelde prettig. De zon maakte lange schaduwen op de lege banken voor me. Door de wolken ontstonden er rare figuren die zich in korte flitsen aan mij openbaarden. Gefascineerd volgde ik het lichtspel.

Een figuur bleef iets langer hangen. Het leek op een lichaam. Een mooi sierlijk mannenlichaam. Ik keek naar zijn strakke billen die zich in volle glorie aan mijn toonden. Zonder schaamte schoven de billen over de bank en kwamen precies voor mij tot stilstand. De trein trilde en begon aan een lange wijde bocht. De zon draaide mee en liet het mannenlichaam traag omdraaien. Mijn hand schokte en zocht op de tast weer naar het streepje in mijn slip.

Langzaam draaide hij naar me toe en ik zag de eerste contouren van zijn gespierde bovenlijf. Mijn ogen gleden langs zijn tepels en bleven hangen bij een klein naveltje. Mijn adem stokte toen ik met de punt van mijn vinger langs mijn klitje streek. Ik durfde bijna niet te kijken maar zijn penis drong zich brutaal aan mij op. Via een hoofdsteun gleed hij over het treinraam en kwam recht op me af. Ik werd bijna bang. Mijn vinger gleed van schrik tussen mijn benen. Het was alsof een onzichtbare kracht mijn lipjes opende en hem uitnodigde binnen te komen.

Hoog in de lucht dreef een donkere wolk. Ik volgde hem. En ineens was het donker in de coupé. Ik schrok. Het vervelende en ongelukkige gevoel overmeesterde de prettige genotsgolven en liet mijn hart weer overslaan. Geïrriteerd kuchte ik even. De wolk dreef voorbij en de zon vocht weer voor zijn ereplekje. Langzaam maar zeker kwam het licht terug. Gespannen wachtte ik af. Op de het zitvlak van de bank tegenover me ontwikkelden zich weer vreemde figuren.

Ik hoopte dat God me wilde helpen. Een zonnestraal scheen recht mijn ogen. Blauwe, rode, groene en gele stralen trokken me mee in een bijna psychedelische wereld. De kleuren en schaduwen speelden verstoppertje met elkaar. Het maakte me vrolijk. Mijn hand die nog steeds tussen mijn benen stak bewoog en draaide zich om. Mijn gekrulde wijsvinger strekte zich uit. Mijn hart klopte in mijn klitje en voorzichtig begon ik te masseren. Met behoedzame aanrakingen liet ik mijn lipjes opzwollen en duwde de vinger in de hete honing. Een zachte stroom sap omsloot mijn vinger.

Op het raam verscheen een grote zwarte vlek. Geobsedeerd keek ik ernaar. De vlek vloeide uit tot een lange streep en liet me weer de twee naakte billen zien. Opgelucht dankte ik God . Dit keer ging het sneller en een lange rechte lijn bolde op tot een stevige knuppel. Eronder hingen twee trillende rond gevormde cirkels. Een klein subtiel druppeltje hing aan de top van de knuppel en gleed langzaam op me af. Met mijn tong proefde ik aan het sap. De zwarte kleur ging over in een grijs vlak. Ik keek nog iets scherper en zag dat het grijs plaatsmaakte voor een lichtroze kleur.

Mijn vinger draaide rondjes in de honing en trok hem uit mijn kutje. Ik bracht de natte punt naar mijn mond en proefde eraan. Het sap verspreidde zich in mijn mond en ik voelde het doordringen in al mijn aderen. Mijn tenen krulden zich om en de warme gloed verwarmde mijn hele lijf. Mijn tepels rolden zich uit en drukten zich vast in mijn bh. De harde knuppel gleed over mijn kin en gulzig opende ik mijn mond. Met lange halen zoog ik hem naar binnen en liet mijn hoofd vloeiend heen en weer knikken zodat de hard geworden pik over mijn tong schraapte.

Steeds harder zoog ik aan de heerlijke knuppel. De natte warme eikel liet ik tegen mijn huig tikken. Mijn vinger versnelde zijn rondjes in de honing en zo nu en dan liet ik hem naar buiten glijden en langs mijn kontje strelen. Het honingsap verhitte de kleine zenuwen in mijn kontgaatje. Terwijl ik met mijn ene hand mijn kontje streelde liet ik de andere ook toe in mijn kutje. Mijn buik trilde en ik voelde een gelukzalig in mij op komen. De pik gleed gestaag door mijn mond. In zijn cadans ging ik mee en duwde elke keer als de pik bijna mijn keel binnendrong mijn vingers zo diep mogelijk naar binnen.

Een schaduw gleed langs mijn gezicht en maakte het weer donker. Maar dit keer verstoorde hij mijn genot niet. Het ritme had mijn wil overgenomen en liet me steeds dieper en intenser voelen. Mijn buik schokte, mijn benen verkrampten en vanuit mijn billen kwam een alles overspoelde roes aanzetten. Het sleurde mij mee in een heerlijke warme tunnel. Ik sloot mijn ogen en liet me meevoeren in het geweld. Vanuit al mijn poriën spoot stoom, zo heet was de implosie die mijn lichaam deed sidderen.

Hijgend liet ik het orgasme toe en mijn lichaam verkrampte zich. Schokkend liet ik alles gaan en ervoer deze nieuwe dimensie als het eeuwige bestaan. Verdwaasd keek ik even later naar buiten. Een wolk dreef voorbij. In de vorm ontdekte ik het beeld van een mond. De golven van genot spoelden nog steeds aan in mijn buik en met mijn hand verzond ik een handkus naar de mond. Ik voelde me als herboren.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *