— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Seksdate

Eindelijk is het ons weer eens gelukt een afspraak te maken. Dagen van tevoren loop ik van opwinding al met een nat kutje rond.

De dag zelf is een frisse zonnige lentedag. We hebben allebei een middag vrij genomen en besluiten richting zee te gaan. Voordat we in zijn auto wegrijden nemen we alvast een voorproefje op wat komen gaat. Tijdens een gretig en gulzige tongzoen maakt hij mijn broek los en twee van zijn vingers glijden bij me naar binnen. Ik zucht en kreun van genot en hij fluistert dat het weer zo fantastisch lekker geil aanvoelt.

Eenmaal op de snelweg kunnen we nog steeds niet van elkaar afblijven. Ik haal zijn lekkere stijve pik uit zijn broek en buig me erover heen. Met kleine ronddraaiende tongbewegingen ga ik langs zijn eikel en zuig er zachtjes aan. Hij proeft heerlijk. Hij kreunt omdat hij het zo lekker vindt maar duwt me toch zachtjes weg. Er komt een inhalende vrachtwagen aan. Nog een klein stukje maar…

In de strandplaats aangekomen stoppen we bij een hotel. “Met of zonder uitzicht?” vraagt de hoteleigenaar met een vette knipoog als mijn minnaar om een kamer vraagt. Is het zo duidelijk aan ons te zien dat we lekkere opwindende geile seks willen?

Op de kamer trek ik mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen met mijn benen wijd. Terwijl ik mijn klitje vinger word ik heerlijk nat en opgewonden. Mijn vriend neemt het met zijn tong van me over. Hij vindt dat het er weer geweldig uitziet, helemaal omdat ik kaalgeschoren ben. Hij maakt kleine ronde likjes rond mijn liefdesknopje en zuigt eraan. Ik kronkel en kreun van genot en plezier, helemaal als hij ook twee vingers in en uit mijn kutje beweegt. Ik kan ook goed bij hem omdat hij met zijn knieën bij mijn hoofd zit. Ik neem zijn pik in mijn mond en zuig er heerlijk aan. Wat is dit ontzettend geil en opwindend.

Ik hou het niet meer en smeek er bijna om geneukt te worden. Hij komt bij me naar binnen met kleine korte stootjes die steeds harder worden. Ik word natter en natter. Tijdens het neuken vinger ik mijn klitje en de opwinding wordt dan wel erg groot. Ik kom fantastisch klaar terwijl hij in me zit. Hij voelt mijn warme natheid en de spierbewegingen van het klaarkomen. Ik voel zijn kloppende lid en het warme zaad dat hij in me spuit.

Intens tevreden liggen we tegen elkaar aan. We kunnen er wel weer even tegen tot de volgende seksdate.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *