— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hij is getrouwd

Hij is getrouwd. Grrrr… Ik kan hem wel vermoorden. Maandenlang hield hij het voor mij verborgen. Toen ik over samenwonen begon, kwam het hoge woord er uit. ‘Ik kan niet bij je komen wonen Marian, ik ben getrouwd en heb twee kinderen’. Verbluft bleef ik zitten en keek naar zijn gezicht, dat inmiddels een hoogrode kleur had gekregen. Daar zat de man, van wie ik zielsveel hield, met wie ik in bed tot hemelse sex in staat was. De man die attent met bloemen voor de deur stond, cadeautjes meebracht en mij teder kuste als hij ’s morgens naast mij wakker werd.

Hoe was ik er dan ingetrapt? Ik ontmoette Cees vijf maanden geleden. Op een receptie van een collega die afscheid nam. Cees is een lange man, keurig in het pak, diep blauwe ogen en een glimlach die vele vrouwen moet doen smelten. Mij in elk geval wel. Hij stapte zelfverzekerd op mij af die dag en vertelde dat hij mij bij het binnenkomen had zien staan en direct meende een bijzondere vrouw te zien. Ik was die dag aantrekkelijk, ik voelde me aantrekkelijk, ik straalde zelfverzekerdheid uit. Dat moet hem naar mij toegetrokken hebben, want Cees is ook zelfverzekerd, geen twijfelaar. Er ontstond een geanimeerd gesprek, we voelden elkaar aan, we trokken elkaar aan.

Na afloop van de receptie gingen we in de stad nog wat drinken, de avond vorderde. En net toen ik wilde vragen of hij nog even mee naar mijn huis ging, meldde hij dat hij weg moest. Morgen weer vroeg op, want er stond een belangrijke vergadering op de agenda. Had ik toen al argwanend moeten worden? Achteraf misschien wel, maar ik was verblind. Later die week belde hij op met de mededeling, dat hij mij graag nog eens wilde ontmoeten. ‘Zal ik voor je komen koken, bij jou thuis?’ Met een volgens mij trillende stem zei ik, dat ik dat heel leuk zou vinden. We maakten een afspraak…

Op de bewuste avond kwam Cees bij mij thuis. Voordat hij aanbelde keek ik nog even in de spiegel. Ik had een strak zwart jurkje aan, een pushup bh en een stringslipje. Haar gekamd, parfum op en lippen gestift. Ik voelde mij ontzettend sexy en zelfverzekerd, hetzelfde als op die receptie. Ik deed de deur open en zag daar weer die geweldige man: lang, brede schouders, die onweerstaanbare glimlach en die blauwe ogen. Hij had een tas bij zich met allerlei boodschappen.

We praatten honderduit terwijl Cees onder het genot van een glas witte wijn het eten klaar maakte. Het was heerlijk – en niet alleen omdat ik het geweldig vond – een man te treffen die kon koken. Terwijl we natafelden en ik in zijn ogen keek, wist ik het: deze man wil ik vanavond hebben…. Terwijl hij midden in een verhaal zat, stond ik op en liep naar de stereo-installatie. Ik zette een CD op met zwoele saxofoonmuziek. Cees’ verhaal stokte en hij keek naar mij met vragende ogen.

Op de tonen van de muziek begon ik te dansen, heel sensueel. Ik streelde mijn schouders en mijn borsten, daalde met mijn handen af naar mijn dijen en streelde mezelf. Niet alleen wornd ik mezelf hiermee op, ik zag dat Cees de aanblik van mij ontzettend mooi vond. Hij wilde opstaan, maar ik duwde hem terug in zijn stoel. ‘Zitten blijven jij!’, fluisterde ik. Hij luisterde gedwee en ik vervolgde mijn dans. Ik vond het ontzettend spannend om hem op te winden. Ik deed langzaam mijn jurkje uit en dans in mijn slipje en bh op mijn hoge hakken voor zijn ogen.

Mijn tepels werden hard en ik voelde dat mijn poesje nat werd. Cees kon zich bijna niet bedwingen, maar mijn ogen dwongen hem te blijven zitten. Ik trok mijn bh uit en streelde mijn borsten, daarna volgde mijn slipje en stond ik alleen op mijn hakken naakt voor hem. Ik zag dat hij een stijve pik had, want die tekende zich duidelijk in zijn broek. Plagerig streelde ik zijn pik door zijn broek heen en hoorde hem zachtjes kreunen.

Daarna kon hij zich niet meer bedwingen. Hij stond op, pakte mij stevig beet en zoende mij. Zijn lippen smolten samen met die van mij en onze tongen bewogen zich als heftige slangen in elkaars mond. Zijn handen streelden mijn lichaam, mijn billen, mijn borsten. Na een langdurige tongzoen, legde hij mij op mijn rug op de eettafel. Snel kleedde hij zich uit en ik zag zijn geweldige gespierde torso, zijn heerlijke kont en zijn fiere trillende penis die een vorstelijke omvang had en waar gespannen aders zichtbaar oplagen. Ik genoot van de aanblik en voelde de geiligheid door mijn lichaam heenstromen.

Dit was lang geleden dat ik deze opwinding door mijn lichaam had voelen stromen. Cees zakte door zijn knieën en begon mijn voeten te kussen. Langzaam en plagerig ging hij met zijn tong omhoog langs mijn benen. Toen hij mijn dijen bereikte sidderde mijn lijf. Hij kuste en likte mijn dijen en kwam verder omhoog. Mijn poesje was inmiddels zo nat, dat hij het vocht moet hebben zien parelen op mijn schaamlippen. Toen zijn tong mijn poesje begon te likken, veranderde mijn toestand. Van geiligheid veranderde ik in extase, mijn poesje werd een geile kut en zijn penis werd een geile pik. Ik raakte zo opgewonden van die tong in mijn kut dat mijn lijf begon te trillen. Ik pakte met mijn handen zijn hoofd en duwde hem tussen mijn benen, zodat hij mij klitje wel moest raken. Hij likte met zijn tong op een hemelse manier: in mijn gaatje, lang mijn klitje, ik werd gek!!! Het duurde dan ook niet lang of ik kreeg gillend van genot mijn eerste orgasme. Hij keek triomfantelijk en zelfverzekerd: hij wist van zich zelf dat hij een vrouw gek kon maken.

Hij ging staan en ik kwam van de tafel af. Ik zag zijn fiere pik vooruit steken en kon niet anders dan dat heerlijke ding in mijn mond nemen. Ik likte zijn kloppende eikel, masseerde zijn ballen en zoog, zoog zo hard aan die lul dat ik bij dacht dat ik die forse paal zou inslikken. Cees kreunde en moedigde mij aan om door te gaan. Het duurde niet lang of zijn zaad spoot met grote klodders in mijn mond. Het voelde warm en wee en alhoewel ik geen liefhebber was van sperma in mijn mond, slikte ik het door en ik voelde dat het zaad brandde in mijn slokdarm. Wat een heerlijk gevoel!!!

Cees zijn pik werd al snel weer slap. Maar ik was nog lang niet verzadigd. Ik ging voor hem op de vloer liggen en begon mezelf weer te strelen. Cees keek toe en dat was erg opwindend. Uit een kastje pakte ik mijn dildo, een trillende genotsknuppel. Ik stopte de dildo in mijn kutje, terwijl ik met mijn vingers mijn klitje beroerde. Ik werd weer ontzettend geil, zeker ook omdat Cees bewonderend naar mijn keek. Ik werd nat, mijn lichaam trilde. Cees kwam van de stoel af en terwijl ik bezig was, begon hij mij te zoenen en mijn borsten te strelen. Opnieuw stevende ik af op een heerlijk orgasme, dat de buren verwonderd moeten hebben doen opkijken. Ik gilde het uit van genot en bleef hulpeloos op de vloer liggen.

De pik van Cees was inmiddels weer flink gezwollen. Terwijl ik nog lag uit te blazen, kwam hij op me liggen en stopte zonder pardon zijn trillende paal in mijn natte kut. Wat een heerlijke pik! Ik voelde dat zijn lul mij helemaal opvulde. Krachtig ging hij met zijn pik heen en weer in mijn kut en ik kon niets anders meer dan mijn heupen tegen zijn bewegingen in te brengen. Het werd een harmonisch samenspel, we waren voor elkaar gemaakt. We neukten, we zoenden dat het een lieve lust was. Hij draaide me op mijn buik en stopte zijn pik weer in mijn kutje en nam me van achteren, ik vond het heerlijk. Zijn krachtige stoten maakten mijn kut tot een hete vulkaan. Cees begon sneller te stoten en ik ging op mijn ellebogen liggen zodat mijn kontje hem nog beter kon ontvangen. Hij neukte me uitzinnig en ik voelde ook bij mijzelf de zindering. Zijn pik zwol in mijn kutje en toen ik voelde dat zijn zaad onderweg was, overviel mij een gevoel dat ik moest uiten door hem aan te moedigen om mij nog harder te pakken. ‘Neuk me lieverd, neuk me met die heerlijke pik van je!‘ Ik schreeuwde het uit. ‘Neuk me, pak me, ik wil je zaad in mijn kut voelen!’ Die aanmoediging had hij niet meer nodig. Met harde stoten kwam hij in mij klaar, terwijl hij gromde als een leeuw de zojuist zijn prooi te pakken had. Het was heerlijk!!!

Na dit geweldige orgasme lagen we bij te komen in elkaars armen. We kusten en streelden elkaar, we keken elkaar liefde vol in de ogen en zeiden niks.

Opeens stond hij op. Wilde douchen en ging vrij abrupt weg. Moest morgen weer vroeg op. De maanden daarna werd onze liefde groter, onze seks heftiger en beter. Af en toe bleef hij ook slapen. En al snel wist ik het zeker: dit is de man met wie ik verder wil leven. De veronderstelling dat hij gescheiden was, werd hard tegengesproken, de avond dat wij in het restaurant zaten en ik hem vroeg bij me te komen wonen. De klootzak is getrouwd en stapte zonder mee op. Daarna heb ik niks meer van hem gehoord, heb ook geen contact gezocht. Ik bleef achter met een kater, maar ook met de vraag of ik ooit nog zo door een man bemind zou kunnen worden als door hem.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *