— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De storm

Vier uur in de ochtend.
Ze wordt rillend wakker, alles is donker om haar heen. Loom draait ze zich om. In de verte hoort ze de storm. Ze krijgt een gevoel over zich heen dat ze niet kan thuisbrengen. Alles tintelt.

De onrust zit binnen in haar, net als het onweer buiten. Ze besluit om op te staan en toe te geven aan de storm. Snel trekt ze een spijkerbroek aan en een lekkere slobbertrui. Zachtjes sluit ze de deur achter zich.

Het is zwoel buiten, met de harde wind in haar haren loopt ze richting het strand.
Ze hoort het ruisen van de ruwe zee. Met haar blote voeten voelt ze het koele zand en ze loopt richting het water. De kleine golven roeren haar tenen, de grotere komen zachtjes tegen haar broek.

In een opwelling besluit ze om haar broek uit te doen om het water te voelen. Het is koud maar zalig. Voorzichtig gaat ze het water in en voelt het water stijgen langs haar benen tot aan haar poesje. Ze voelt hoe het langzaam nat en koud wordt van het zoute water. Het gevoel is intens en ze is helemaal in extase.

Plotseling wordt ze ruw gestoord door een harde schreeuw in de verte. Een schim in het duister komt haar richting op gerend. Langzaam loopt ze terug naar het strand. Daar staat een mooie man, helemaal buiten adem. HIj vraagt haar waar ze mee bezig is. Verbaasd kijkt ze hem aan en zegt op rustige toon dat ze geniet van de storm en het water.

De man kijkt haar vragend aan. Ze weet niet wat haar overkomt en zonder na te denken knoopt ze langzaam de broek van de man los en trekt hem naar beneden.
Teder pakt ze zijn hand en leidt hem naar het water. Weer voelt ze het koele zeewater langs haar benen strelen. Haar hele lichaam tintelt. Vol extase kijkt ze naar de man naast haar.
‘Voel het water’, zegt ze. ‘Voel de tinteling in je lijf, koud en warm tegelijk. Voel en geniet.’

Haar hand streelt zachtjes over zijn been, langzaam naar boven. Hij voelt de warmte van haar hand en de kou van het water. Zijn hand glijdt onder haar trui op zoek naar haar harde tepels waar hij speels met zijn vinger overheen kriebelt en zachtjes knijpt. Haar zachte kreuntjes sporen hem aan. Met zijn hand pakt hij haar borst en met zijn mond gaat hij richting haar tepel. Voorzichtig bijt hij erin en begint eraan te zuigen. Met zijn andere hand gaat hij naar haar billen, tast met zijn vinger haar bilspleet af en beroert haar lipjes. Vol overgave geniet ze van de hitte in haar lichaam.

Zachtjes maar doeltreffend brengt hij zijn vinger in haar hete, natte kutje en bewerkt haar klitje. Ze voelt hoe haar lichaam haar tot het uiterste brengt. Tijdens de verlossende explosie kreunt ze het uit van genot. Dan laat ze zich in het water zakken om haar lichaam te laten afkoelen. Hij tilt haar op en brengt haar naar het strand.

Daar gaan haar handen op zoek naar zijn lid om het op te warmen. Ze voelt hem hard worden en dit windt haar op. Ze zakt op haar knieën en geeft er kleine kusjes op. Haar tong speelt met zijn eikel, kleine rondjes rond zijn gevoelige plekjes. Dan neemt ze de harde lul in een keer in haar mond en begint er stevig aan te zuigen. Haar handen strelen zijn ballen, ze voelt het kloppen in haar mond. Ze bemerkt de spanning en dan voelt ze het hete vocht in haar mond spuiten, wat ze gretig doorslikt. Het vocht dat op haar lippen is achtergebleven, likt hij liefkozend weg.

Dan pakt hij zijn broek en trekt hem aan, zij doet hetzelfde. Ze kijken elkaar nog eenmaal diep in de ogen en gaan vervolgens ieder een andere kant uit.
Weer thuis aangekomen kruipt ze het koele bed in. In de verte ziet ze de zon opkomen… en hoort de storm afnemen.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *