— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Praten is ook niet alles

Midden in een zin blijf je steken. We hebben de hele avond zitten discussiëren over van alles en nog wat. Zoals we vaker doen als goede vrienden. Maar nu stokt mijn adem als je me verward blijft aankijken. Ik kan mijn blik niet van je losmaken en voel meer dan ik zie hoe je hand naar mijn gezicht gaat om me aan te raken. Langzaam kom je dichterbij en ik sidder als je lippen bijna de mijne raken. Nog heel even wacht je, alsof je mijn toestemming vraagt. Blijkbaar lees je die in mijn ogen, want heel zacht komen je volle lippen op de mijne terecht.

Langzaam strelend beweeg je je mond. Een vlinderlichte aanraking van je tong stuurt rillingen langs mijn ruggengraat. Alsof je weet wat ik ervaar, leg je je andere hand op mijn rug en begint me te strelen. Omhoog, omlaag, omhoog, steeds lager. Je trekt me tegen je aan, in een dichte omhelzing en ik voel je opwinding, je hardheid. Verlamd ben ik en ik laat de regie aan jou over. Ik laat het me overkomen.

Je warme handen omsluiten mijn billen en aaien ze, een beetje beschroomd. Maar je mond heeft zijn verlegenheid al overwonnen en kust me met een gretigheid die me in vuur en vlam zet. Je tong streelt de binnenkant van mijn mond en ik reageer ineens. Ik laat mijn handen over je borst dwalen en tast naar de knopen van je overhemd. Een voor een knoop ik ze los en duw je shirt van je lichaam af. Je tepels staan fier overeind en ik laat mijn vingers over ze dwalen. Je zachte kreunen moedigt me aan. Ik kus ze zacht en laat plotseling mijn tong over ze heen flitsen. Je greep op mijn billen verstevigt zich en je duwt je heupen omhoog.

Je komt ineens overeind en duwt mij achterover. Je hebt een enorm geile blik in je ogen, die me nog natter maakt dan ik al ben. In een seconde is mijn shirtje over mijn hoofd getrokken en mijn beha verdwenen. Je staart naar mijn borsten alsof je nog nooit zoiets gezien hebt. Je legt je handen op mijn buik en streelt langzaam hoger en hoger met draaiende bewegingen. Je raakt de onderkant van mijn borsten en ik zuig mijn adem scherp in. Je omvat ze warm en koesterend, tot je duimen over mijn tepels beginnen te bewegen. Het voelt alsof ik hier al jaren op zit te wachten en ik sluit mijn ogen. Niet voor lang, want ik wil je blijven zien.

Je blijft me aankijken terwijl je je broek langzaam uittrekt en ook je slip laat zakken. Je bent keihard en heel zacht tegelijk. Je maakt de knopen van mijn broek los en trekt hem in een vloeiende beweging uit. Ik voel me kwetsbaar en ik zie in jouw ogen hetzelfde. Je gaat bovenop me liggen en trekt me dicht tegen je aan. Waar onze lichamen contact maken, voel ik stroomstoten. De kwetsbaarheid verdwijnt en de lust keert terug. Ik voel een ondeugende vinger langs de rand van mijn slipje. Erover, eronder, heel lichtjes mijn haartjes rakend. Ik kijk je ademloos aan en je kunt je niet meer beheersen.

Je rukt het slipje van mijn lichaam en spreidt mijn benen. Je mond begint aan een ontdekkingsreis. Mijn nek tintelt van je kussen en zachte beetjes. Je tong verwent mijn tepels tot ik smeek om verlossing. Je kust iedere centimeter van mijn gladde buik en gaat dan lager. Strelingen aan de binnenkant van mijn dijen maken me gek. Een zachte vinger glijdt langs mijn natte plekje en dan is daar eindelijk die tong. Je likt eerst langzaam, en dan voer je de druk op. Draaiende bewegingen, stevig likken, lichtjes plagen, je brengt me aan de rand van waanzin.

Net als ik denk dat je eeuwig blijft plagen, begin je serieus te likken en het voelt alsof mijn klit explodeert. In plaats van schreeuwen ontsnapt er een langgerekte kreun aan mijn keel en mijn nagels boren zich in je schouders. Nog voor ik de tijd heb om op adem te komen, voel ik je keiharde lul zich in mij dringen. Mijn benen slingeren zich om je middel en ik moedig je aan door mijn handen op je billen te leggen. Je voelt zo goed binnen in mij, alsof je daar thuishoort. Onze ogen ontmoeten elkaar en ik zie zoveel lust in je ogen dat ik nog een keer begin klaar te komen.

Je verdubbelt het tempo van je stoten, tot je de controle verliest. Keihard stoot je steeds weer in me en ik voel je lul vibreren van opgekropte spanning. Nu gil ik wel als het orgasme in me losbarst en ook jij maakt een oergeluid als ik je eindelijk in me voel spuiten. Zwetend val je neer en trilt als je zaad zich in me verliest. Je blijft me aankijken en de lust maakt nu plaats voor een diepe tevredenheid als je me warm en nat kust, terwijl ik me aan je vastklem. Deze vriendschap heeft een hele nieuwe invalshoek gekregen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *