— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verrassende avond

Terwijl ik me realiseer dat ik helemaal geen zin heb in de avond die voor me ligt, sta ik voor mijn klerenkast. Ik heb me weer eens laten overhalen. Ik besluit om gewoon een spijkerbroek en een mooi strak zittend zwart truitje aan te trekken. Zuchtend doe ik mijn zwarte laarsjes aan. Ik strijk nog een keer met mijn hand door mijn donkere haar, dat zwaar op mijn schouders ligt en doe nog een laagje mascara op. Het is wel goed zo. Ik moet weg.

Gelukkig woon ik dicht bij het centrum. Als ik bij onze vaste kroeg aankom, zie ik Yvonne meteen zitten. Ze zit tegenover twee jongens. Eén met rood haar en één met donkerblond, golvend haar. Meer kan ik niet zien vanaf hier. Ik geef het meisje achter de bar aan dat ik een glas wijn wil en loop naar het tafeltje. Yvonne springt op en stelt me voor aan Roland en Jochem. Ik lach, ga zitten en maak een opmerking over het waardeloze weer. Ondertussen neem ik Roland in me op. Dit is dus de leuke en spannende collega. Yvonne kan al weken over niemand anders praten. Hij heeft ook een leuke, spontane kop. Zijn rode haar licht op in het kaarslicht en hij lacht heel vriendelijk. Hij begint een heel verhaal, waar ik maar half naar luister. Ik kijk naar Jochem. Zou hij er ook van balen dat hij is ingeschakeld om een nonchalant tintje aan de avond te geven? Zo te zien wel. Hij kijkt wat afwezig naar zijn vriend en lijkt er niet helemaal bij te zijn.

Opeens kijkt hij mij ook aan. Hij ziet er goed uit. Beter dan zijn vriend. Hij heeft een donkerblauwe koltrui aan en drinkt ontspannen van zijn biertje. Hij gaat zich met het gesprek bemoeien. Ik kan niet veel meer doen dan luisteren. Ze hebben het over ‘de zaak’. Jochem blijkt er niet te werken, maar hij weet wel erg veel over computers. Ik absoluut niet. Ik ga ook niet net doen alsof ik er wel wat van afweet. Ik vind het een saai gespreksonderwerp en laat mijn ogen weer op Jochem rusten. Hij lacht. Ik wil het niet denken, maar hij zou zo in een reclamespotje voor een tandpastamerk kunnen. Wat een schitterende lach. Je wordt er spontaan vrolijk van. Ik haal nog een rondje en besluit aan de bar om het dienblad zelf mee te nemen. Als ik terugloop met het dienblad voor me, zie ik dat Jochem me bewonderend aankijkt. Misschien wordt dit toch nog een leuke avond….

Jochem en ik vermaken ons de rest van de avond met een intensief oogcontact spelletje en het terloops aanraken van elkaars benen en voeten onder de tafel. Rond twaalven besluit ik naar huis te gaan. Ik heb mijn ‘vriendenplicht’ vervuld en het was gelukkig niet een compleet waardeloze avond. Ik trek mijn jas en geef Roland een hand, zoen Yvonne en net als ik me tot Jochem wil wenden, zie ik dat hij ook zijn jas aandoet.

“Je dacht toch niet dat ik zo’n mooie meid alleen naar huis laat lopen?”

Ik lach nog eens naar Roland en Yvonne en laat me door Jochem de kroeg uitloodsen. Buiten kijk ik hem pas weer aan. Hij is echt leuk. Te snel zijn we bij mijn huis. Ik wil hem bedanken, maar dan zie ik het in zijn ogen en hij in die van mij. We vinden elkaar te leuk. Te leuk om nog een zinnig gesprek te voeren. Te leuk om hem niet binnen te vragen. Hij pakt mijn hand. Warme, grote handen trekken mij naar binnen. Hij tilt hij me op. Ik voel me voor het eerst in mijn leven zo licht als een veertje. Hij zet me in de keuken op het aanrecht en begint me eindelijk te zoenen. Ik verlies me in het spel dat onze tongen spelen. Ik laat mijn handen door zijn haren gaan en langs zijn hals naar beneden over zijn borstkas. Hij streelt mijn rug en schuift zijn handen langzaam naar voren over mijn borsten.

Hij kijkt me vragend aan. Ik weet dat dit niet handig is, maar ik kan nu niet meer terug. Ik voel een rare tinteling van uit mijn tenen omhoog kruipen en ik wil meer. Ik begin langzaam mijn spijkerbroek los te knopen. Hij blijft me aankijken terwijl hij zijn jas en trui uittrekt. Ik heb mijn broek al los, maar weet dat ik niet hier op het aanrecht genomen wil worden. Daarvoor is mijn lekkere warme bedje te dichtbij. Ik sta op en zonder wat te zeggen, ga ik hem voor naar de slaapkamer. Ik schop mijn laarsjes uit en doe mijn dikke wintersokken uit. Ineens durf ik me niet goed meer om te draaien en hem aan te kijken. Dat hoeft ook niet. Hij staat achter me en begint me in mijn nek te kussen terwijl zijn handen over mijn borsten naar mijn buik gaan. Hij trekt handig mijn truitje uit en draait me dan om. We staan nu alle twee halfnaakt in mijn kamer. Ik voel zijn kruis tegen het mijne aandrukken. Ik verlos een stukje van zijn spanning door zijn broek los te knopen en omlaag te schuiven. Hij doet hetzelfde bij mij. Weer tilt hij me op en legt me nu in mijn bed. Hij heeft een mooie boxershort aan, maar toch vind ik het maar niks om te zien. Dat zeg ik ook. Hij lacht weer zijn ongelofelijk mooie tanden bloot en trekt zijn boxershort nu ook uit.

Ik streel met mijn handen zijn gezwollen geslacht en voor het eerst verbreekt hij ons oogcontact als hij genietend zijn ogen sluit. Ik buig me voorover en open mijn mond. Wat is het toch fijn om met je tong over een gladde eikel te likken, om met je handen zijn ballen te aaien en genietende kreunen te horen. Ik ga helemaal op in het pijpen en ben zelf ongelofelijk nat geworden. Net als zijn bekken steeds regelmatiger naar voren komen, grijpt hij mijn haar en trekt me ruw naar zich toe. Ik krijg een hele heftige zoen op mijn mond. Hij trekt mijn onderbroekje uit en pakt zijn eigen penis vast. Heel soepel glijdt hij bij mij naar binnen. Nu is het mijn beurt om genietend mijn hoofd naar achteren te gooien. Hij vult me helemaal en maakt krachtige bewegingen. Mijn ademhaling gaat langzaam over in hijgen en kreunen. Zijn vingers vinden mijn unieke plekje en maken me helemaal wild. Ik voel dat ik mezelf ga verliezen en pak zijn schouders stevig beet. Hij gaat steeds sneller stoten en dan voel ik wat ik wilde voelen. Ik kan mezelf niet meer inhouden en geef een korte gil. Hij kreunt een keer heel diep en valt dan met zijn lichaam bovenop me. Ik streel afwezig zijn rug. Hij kust mijn borsten en streelt met zijn vingers mijn heupen. Als we elkaar weer aankijken, zie ik nog steeds spanning in zijn ogen. Langzaam zakt hij naar beneden tot hij met zijn mond mijn opening heeft gevonden en heel traag en teder mijn vagina begint te kussen. Plagend steekt hij het puntje van zijn tong naar binnen. Ik speel met mijn borsten en voel me weer helemaal opgeladen. Dan gaat rinkelend de telefoon. We letten er allebei niet op. In de verte hoor ik Yvonne iets inspreken over een leuke avond. Jochem komt weer bovenop me liggen en terwijl we elkaar glimlachend aankijken, voel ik hem weer in mij komen…….

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Pukkie 11 okt 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *