— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zondagochtend

Het is zondagochtend, alweer, en ik open loom mijn ogen. 6:34 staat er in rode cijfers op de wekker. Veel te vroeg om wakker te worden. Veel te vroeg om al op te staan. Ik draai me om en zie hoe het licht naar binnen valt. De zon is al vroeger op. De stralen glijden langs het gordijn over de vloer over de sprei en vangen je mooie lijf, strelen je ontblote borst, geven je een hemels uiterlijk.

Voorzichtig draai ik me wat meer in je richting en zie hoe je rustig in en uit ademt. Vredig en volledig weg van de wereld. Het laken is al warm van de zon als ik het heel langzaam naar beneden schuif, langs je buik, over je armen, met een beetje hoogte langs je haartjes en je prachtige pik. Je beweegt je hoofd wat als ik je benen toon aan de zon, ik wacht even tot je weer in een diepe slaap wegzakt. Het laken blijft steken achter je linkervoet en ik geef op.

De zon liefkoost je slapende lichaam en ik ben jaloers. Ik neem een speld en steek m’n verwarde haar omhoog. Langzaam buig ik me over je heen en ik hoor je adem, zie je ogen bewegen, kijkend in je droom. Je buik gaat op en neer, het streepje haar glinstert in het licht en ik draai me nog wat en lig nu met m’n gezicht vlakbij je kracht. Ik volg het streepje en laat m’n ogen glijden langs de half slappe pik, de mooie aderen, je mooie gladde ballen. De eikel nog half verborgen achter je mooie huidje.

M’n mond wordt nat en ik buig me voorover en kus je buik. Je snuift en ik glij met m’n tong omlaag, langs de haartjes die m’n lippen kietelen. Nat lik ik langs je ballen, ik voel hun warmte, ze trekken wat terug en ik voel hoe je hard wordt, je pik zwelt op en ik zie hoe je mooie top vol naar buiten komt. Langzaam lik en kus ik langs de hardheid en lik het kleine spleetje.

Weer zucht je en je beweegt je arm over je ogen, sluit de zon weg van je slaap, en droomt weer weg. Met m’n lippen pak ik je vast en zuig je naar binnen, ik proef het zout van je geilheid , ruik de muffe geur van zweet tussen je billen en ik ben verloren. Ik voel hoe ik nat word en terwijl ik je zuig vinden m’n vingers m’n eigen geilheid.
Je kreunt en beweegt weer wat en ik stop, je pik kloppend in m’n mond. Ik wacht en je wordt weer rustig. De natte droom speelt zich af in je hoofd en ik ben de regisseuse. Cut! en Action!

M’n vingers worden natter, wrijven koortsachtig langs m’n lippen en ik vervolg m’n spel. Strak glijd ik met m’n lippen, m’n tanden verborgen en mijn tong draaiend om je gezwollen eikel. Nog meer druppels proef ik en al steunend op mijn linkerarm en al masturberend met mijn rechter werk ik naar de grande finale. Je pik wordt opeens nog harder en je eikel zwelt op en ik weet dat het moment daar is en terwijl de warme stralen bitter zaad m’n mond vullen en ik je kracht gulzig drink bezwijk ik en m’n vingers vinden m’n klit en ik kom stil en ingehouden klaar.

Je buik gaat op en neer, je ademt sneller en zucht en steunt maar wordt niet wakker. Langzaam zak je weer weg en laat ik je natte krachtige pik uit m’n mond glijden en val ik weer terug op m’n koele plek in dit verhitte bed op deze warme zomerzondagochtend. Ik hou van je.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *