— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een toevallige ontmoeting

‘t Is nu net 1 uur geweest, jij bent nog op je werk Ik denk aan je, het hele weekend heb ik je gemist, ik schrijf zo maar wat, beetje moeilijk om te beginnen, maar ik ga verder. Ik moet steeds aan onze laatste ontmoeting denken.

We hadden niks afgesproken, en toen kwam ik je tegen, heel verbaasd was ik wel. Je zei ‘Hallo’, en keek me aan. Ik voelde me warm worden en zonder iets te zeggen trok je me in een portiek. Je pakte me in je armen, en ik keek op naar je. Dan kus je me, eerst zachtjes, dan dwingender. Je handen gaan over mijn rug en ik druk me tegen je aan.
Je pakt mijn billen stevig beet en je wrijft met je kruis over mijn heuveltje, ik voel hoe ik steeds natter word, en hoe hard je pik is.

Je trekt mijn shirt uit mijn broek, en gaat met je handen over mijn rug, en naar voren over mijn buik. Je vingers vinden al vlug mijn borsten, mijn tepels zijn keihard, en als je ze aanraakt kreun ik van genot. Zachtjes knijp je erin en met één hand maak je je riem los. Ik wacht niet langer en maak je knoop los, en je rits. Ik kijk je aan of ik verder moet gaan. Je duwt je tegen me aan en zegt dat ik door moet gaan.

Ik schuif mijn handen in je broek en voel je harde paal. Ik bevrijd hem, en hij ligt keihard te wachten in mijn hand. Zachtjes ga ik op en neer, met een hand je ballen knedend en met de anderen je pik. Je kust mijn tietjes en maakt mijn broek los. Je steekt je hand in mijn broek en ik voel je vingers op zoek naar mijn klitje, als je dat vindt zak ik bijna door mijn benen van genot.

Zachtjes wrijf je erover. Je steekt een vinger naar binnen en voelt hoe nat ik ben. Ik sta helemaal open , en smeek om meer. Je draait me om. Met een hand knijp je in mijn borsten, met de andere zoek je mijn plekje. Je draait met mijn klitje en ik druk me naar voren tegen je hand aan. Je pik druk je tegen mijn billen en ik voel de stootjes die je geeft. Steeds geiler word ik en je kust mijn nek. Ik kreun en tril onder je aanrakingen.

Opeens gaat er een schok door me heen als je me laat klaarkomen, je moet me stevig vasthouden, ik kom als nooit tevoren, zo intens hard, keer op keer gaat het als vuur door mijn lijf. Als ik kreunend klaarkom houd je het bijna niet meer. Ik voel je pik kloppen.

Als ik wat kalmer word, draai ik me om. Ik neem je pik in mijn handen en leid hem naar mijn grotje. Je tilt een been van me op, en stoot met één beweging je hele paal bij me naar binnen. Ik houd mijn adem even in, dan beweeg je op en neer, steeds dieper in me. Onze tongen flitsen op en neer, in een diepe zoen. Je ballen kletsen tegen mijn billen, en als ik voel dat je gaat komen knijp ik er zachtjes in. Je hijgt dat je komt, en ik voel het warme zaad diep in mijn buik spuiten, keer op keer stoot je je vocht in me. Als je helemaal leeg bent trek je je terug, we kussen even verder, en dan brengen we onze kleren weer in orde, niemand heeft het gezien.

We spreken af dat we nog even nagenieten als we thuis zijn, via ICQ. Met een laatste kus gaan we uit elkaar, ik wankel nog van het lekkere orgasme dat jij me hebt bezorgd. Dat zal ik nog lang voelen!
Met een laatste zwaai ga je de hoek om. Wat een lekkere ontmoeting was dat.

Liefs,

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *