— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Blind date

Sinds de aanschaf van mijn nieuwe pc, uiteraard geïnstalleerd met Internet, heb ik spontane verslavingsverschijnselen gekregen. Het begon onschuldig met surfen, het fenomeen waar iedereen het over had. Al na korte tijd kreeg ik in de gaten dat je via tips veel sneller op sites terecht kwam die een beetje interessant waren. Maar even snel kwam ik terecht in chatboxen, waar de meest gestelde vraag “wat heb je aan” bleek te zijn. Geïrriteerd begon ik dan verder te surfen, zoekend naar wat meer vriendelijke boxen die niet veel met dat cybersexgebeuren te maken hadden. Ook die chatsites verveelden me al snel, waardoor ik toch weer terug in die eerdere boxen ging kijken. Ik amuseerde me, want ik bleef lachen om het feit dat zo veel mannen op zo’n geile manier contact probeerden te zoeken.
Soms ‘ontmoette’ ik een vent, waarmee het klikte. Maar veel verder dan een geile chat kwam ik niet. Dat hoefde ook niet voor mij. Dat veranderde toen ik vorige maand Tom leerde kennen.

Tom, een 36-jarige Amsterdammer. Blond haar, blauwe ogen, getrouwd, maar altijd op zoek naar uitdagingen. Een vent die graag zijn grenzen verlegt. Vanaf het eerste moment waren onze chats opwindend, beladen met een enorme dosis geilheid. Bij de eerste keer vroeg hij me heel direct wat mijn fantasieën waren. Er was op dat moment maar één fantasie die mij te binnen schoot. Ik vertelde hem dat het me enorm spannend leek om bijvoorbeeld met hem op een bepaalde plaats af te spreken. Zonder elkaar ooit gezien te hebben, ook niet van foto’s. Dat we, zonder elkaar aan te spreken, seks zouden hebben. Niet praten of vragen, gewoon doen.

Vanaf het moment dat ik hem deze fantasie vertelde vroeg hij me iedere keer dat we elkaar “spraken’ om het een keer te laten gebeuren. Ik hield de boot af, maar diep van binnen verlangde ik er ook naar. Tot gisterenavond. Tijdens onze chat verlangde ik ineens naar hem, probeerde me voor te stellen hoe onze date zou kunnen zijn. En ik ging overstag. Ik trok de stoute schoenen aan en stelde hem voor om een afspraak te maken. Vanaf dat moment had ik geen rust meer in mijn lijf. Opgewonden moet ik denken aan onze date die morgen plaats gaat vinden.

Het is woensdagochtend. Ik lig in mijn bed en trek mijn dekbed nog eens goed over me heen. Ik kijk op de wekker en zie dat het pas 08.00 uur is. Al wakker voor dat ding zijn kans heeft gezien met zijn lawaai. Ik staar naar het plafond en denk aan wat vandaag kan gaan komen. Opwinding, adrenaline en onzekerheid wisselen elkaar af door mijn lijf. Ik sluit mijn ogen en probeer een beeld te vormen van wat ik in mijn fantasie zou willen.
Onrustig besluit ik om eruit te gaan. Ik loop naar de badkamer en stap meteen onder de douche. De eerste koude stralen zorgen ervoor dat ik klaarwakker ben. Dan zet ik de thermostaat wat warmer. Ik draai me om en voel hoe mijn schouders zich onspannen door de warme, harde stralen. De onrust verdwijnt. Met een relaxed gevoel stap ik onder de douche vandaan, trek mijn badjas aan en loop naar de keuken voor mijn ontbijt.

Ik sta in de gang en kijk nog eenmaal in de spiegel. Ik zie een aantrekkelijke, verleidelijke vrouw voor me. Kastanjebruin haar valt in krullen over mijn schouders. Ik kijk naar mijn lichaam. Naar het flinterdunne lichtblauwe jurkje. Ik zie de tepels tegen het jurkje drukken waardoor ze verraden dat ik geen beha aan heb. Ik draai me wat om en zie het jurkje glad over mijn billen hangen. Niets doet vermoeden dat ik er niets onder aan heb. Tevreden stift ik mijn lippen, pak mijn tas en sleutels en loop de deur uit.

Het is half één als ik plaatsneem op het terras. Een half uur te vroeg. De ober neemt mijn bestelling op en verdwijnt. Ik zet mijn zonnebril op en draai mijn stoel een kwartslag. Zo zit ik met mijn gezicht naar de zon, maar kan ik ook de mensen in de gaten houden.
De ober brengt mijn martini met ijs. Ik reken af en steek een sigaret op. Onzekerheid komt in me boven en ik begin te twijfelen. Ik neem een flinke slok en voel direct hoe de alcohol me wat rustiger maakt. Ik wilde dat ik niet zo vroeg was gekomen. Nu zat ik hier, nerveus wachtend. Het enige wat ik weet is dat ik hier, volgens onze afspraak, om één uur naar binnen zou lopen, richting toiletten.

Ik bestel nog een martini en bekijk de mensen op het terras. Geen van hen doet me vermoeden dat het Tom kan zijn. Het stel van middelbare leeftijd niet, de twee meisjes niet en ook de overige alleenzittende mensen niet. Zou hij misschien binnen zitten? Weer voel ik die combinatie van opwinding, adrenaline en onzekerheid door mijn lijf gieren. Dan slaat de kerktoren één uur. Ik neem nog een flinke slok, sta op en met mijn tas in mijn hand loop ik naar binnen.

In het café loop ik door de lange gang en volg het bordje toiletten. Mijn hart gaat als een razende tekeer. Links van me zie ik de deur van het damestoilet. Ik open de deur en loop naar binnen. Ik kijk om me heen. Rechts de wastafel en links drie deuren, waarvan er twee open staan en één dicht. Het slot geeft onbezet aan. Ik adem diep in. Ik draai me naar de spiegel en kijk naar mezelf. Mijn tas zet ik op het planchet voor me. Ik haal mijn lippenstift eruit, kijk in de spiegel en tuit mijn lippen om ze te stiften. Met de lippenstift aan mijn lip merk ik dat de deur opengaat. In de spiegel zie ik een man binnenkomen. Blond, gespierd, zo’n 1.85m lang. Zijn zonnebril staat stoer, maar hindert mijn wens hem in zijn ogen te kijken.

Hij kijkt me aan. Ik draai mijn hoofd en kijk hem via de spiegel aan. Glimlachend komt hij op me afgestapt. Hij glimlacht naar me als hij achter me komt staan. Zijn blik gaat naar beneden, zijn handen om mijn middel. Zijn warme handen betasten mijn middel, mijn billen, mijn buik. In de spiegel zie ik hoe zijn handen mijn borsten omsluiten. Zijn mooie, grote, zachte handen. Ik haal diep adem, waardoor mijn borsten zich steviger in zijn handen drukken. Hij kneed ze. Zijn vingers bespelen mijn stijve tepels. Heel even sluit ik mijn ogen om te genieten van het geile gevoel dat door mijn lijf gaat als ik zijn harde pik tegen me aan voel.

Als ik mijn ogen weer open, zie ik hoe hij me aankijkt. Zijn handen gaan over mijn buik naar mijn heupen. We blijven elkaar strak aankijken terwijl zijn handen mijn heupen strelen. Dan kneedt hij zachtjes mijn billen. Mijn eerdere onrust is compleet verdwenen. Dan tilt hij mijn jurkje wat op en ik zie dat hij knielt. De gedachte aan wat hij met me zal doen maakt me gek. Ik spreid mijn benen wat uit elkaar. Ik kreun zachtjes als hij mijn billen vastpakt en ze iets uit elkaar duwt. Ik kijk naar mezelf in de spiegel. De geilheid in mijn ogen kan ik niet aanzien.

Ik laat mijn hoofd voorover hangen, als ik voel hoe hij met zijn tong mijn geil oplikt en hou mijn lippen op elkaar om een kreetje te voorkomen. Zijn tong langs mijn lipjes doet me sidderen. Ik klamp me vast aan de wastafel als zijn natte tong een lange haal over mijn geile kutje maakt. En nog eens. Mijn God, ik kan me haast niet inhouden. Zijn tong verdwijnt tussen mijn lipjes door, in mijn kut. Terwijl hij snel in me beweegt duw ik mijn billen wat naar achter. Mijn lichaam reageert heftig. Vraagt om meer. Mijn ademhaling wordt zwaarder. De adrenaline giert door mijn lijf.

Dan haalt hij zijn tong terug en baant zich, met kleine snelle likjes, een weg naar mijn kontje. Een verlangend gevoel gaat door me heen. Een oergevoel… Ik voel geen schaamte, alleen puur verlangen. Ik buig me verder voorover, mijn billen uitnodigend. Zijn tong likt nu gretig mijn anusje. Ik ontspan iedere spier in mijn lichaam. Ik breng mijn hand naar achter en hij neemt mijn vingers in zijn mond. Hij zuigt en likt ze gulzig. Ik breng mijn hand naar mijn anusje en begin te masseren. Hij blijft mijn vingers likken, waarbij zijn tong steeds weer even mijn kontje raakt. Wanneer ik mijn vinger in mijn anus stop, glijd deze er soepel in. Ik voel zijn lippen wanneer ik mijn vinger op en neer beweeg. Zijn gulzig likkende tong maakt me alleen maar heter. Ik laat twee vingers naar binnen en voel hoe ook zijn vinger meegaat. Ik slaak een kreet, onderdrukken wordt moeilijker. De diepe, ritmische bewegingen maken me steeds geiler, zorgen ervoor dat mijn lichaam oncontroleerbaarder wordt.

Als hij opstaat haal ik mijn hand terug en hou me met twee handen aan de wastafel vast. Zijn handen duwen mijn billen uit elkaar. Zijn eikel voel ik langs mijn kutje gaan en verdwijnt gelijk diep in me. Hij stoot niet, beweegt alleen zijn harde pik een paar keer helemaal in me. Een geil soppend geluid is het enige wat ik hoor. Dan haalt hij zijn pik terug en zet hem strak tegen mijn kont. Mijn wangen gloeien, mijn hele lijf staat in brand. Voorzichtig stopt hij zijn eikel in mijn kontje. Mijn spieren spannen zich iets. Kleine, korte bewegingen zorgen ervoor dat hij steeds iets verder gaat. Rustig en bedeesd laat hij zijn harde pik beetje voor beetje verder glijden. Ik ontspan nu meer. Met mijn onderlijf tegen de wastafel aangedrukt voel ik hem dieper gaan. Ik geniet van zijn subtiele aanpak. Ik geniet van het overweldigende gevoel. Het gevoel zoals ik had gehoopt dat het zou zijn.

Dan houdt hij ineens op. Zijn pik voel ik nog diep in me, zijn harde kloppende ballen tegen mijn billen aangedrukt. Ik haal diep adem, voel me explosief. Plotseling stoot hij diep. Zijn subtiele korte bewegingen worden diepe harde stoten. Steeds sneller, het maakt me gek. Mijn onderlichaam begint te schokken en mijn spieren spannen zich. Een onderdrukt oergeluid ontsnapt uit mijn keel. Een uiting van ontlading werkt zich via het geluid dat mijn strot uitkomt een baan naar buiten. Zijn lichaam schokkend tegen het mijne. Ik voel nu ook hem komen, zijn zaad in me spuitend.

Hij trekt zijn pik terug. De spanning op mijn kontje neemt meteen af. Ik hang nog voorover. Nog nahijgend probeer ik me te herstellen van mijn explosieve orgasme. Dan hoor ik de deur. Verschrikt kijk ik op maar zie niemand. Ik draai me om en zie dat Tom verdwenen is.

Met trillende benen bekijk ik mezelf in de spiegel. Hetzelfde gezicht als vanochtend, nu met zweetparels op het voorhoofd en een verzadigde blik in de ogen. Mijn benen trillen.
Ik was mijn handen en gooi wat water in mijn gezicht. De verfrissende werking doet me goed. Ik dep mijn gezicht droog en stift opnieuw mijn lippen. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het 13.15 uur is. Met mijn tas in mijn hand loop ik het toilet weer uit. Nog steeds trillend op mijn benen loop ik door de gang. Ik kijk op als een onbekende man haastig de gang in komt lopen. Zijn vriendelijke gezicht, zijn blonde haren en blauwe ogen doen me blozen. Terwijl we elkaar passeren voel ik hem kijken en merk dat hij twijfelt. Ik maak geen aanstalten om te stoppen zodat ook hij doorloopt. Net voor ik buiten stap draai ik me om en zie hoe hij het damestoilet binnenloopt…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *