— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Warme seks

Ik leg je naakt op je buik op bed, je benen en armen uit elkaar. Ik bind ze vast aan een hoek van het bed met een zijden doek. Dat voelt lekker koud, glad en heerlijk zacht. Zelf ben ik gekleed. Mijn haar heb ik in twee vlechten. M’n lippen zwart en donker opgemaakt. Een piercing in m’n lip en een in m’n wenkbrauw.

Ik steek een kaars aan en in de andere hand hou ik een ijsblokje. Ik laat steeds druppels kaarsvet op je rug vallen en daarna ga ik er met een ijsblokje overheen. Ik laat druppels kaarsvet op je kont vallen en lik die er af met m’n tong voor ik er met het ijsblokje overheen ga. Ik blaas de kaars uit en laat het ijsblokje
door je bilnaad glijden tot het gesmolten is. Dan glij ik over je rug naar boven, trek je aan je haren en geef je een lekkere, lange tongzoen.

Ik draai je op je rug en bind je weer vast. Ik smeer je helemaal in met een laagje roomijs. Het loopt via je zijkant naar beneden. Ik trek m’n rok iets omhoog en ga op je bovenbenen zitten en laat mezelf met T-shirt en al over het roomijs glijden. Net zolang totdat m’n shirt lekker nat is en doorschijnt. M’n tepels zijn hard zodat je ze over je borstkas voelt glijden. Terwijl ik over je lichaam glijd, lik ik het roomijs er allemaal af. Als ik behoorlijk wat in m’n mond heb, kom ik met m’n mond naar jou toe en geef je een heerlijke, kleffe, zoete tongzoen, zodat jouw tong kan proeven wat ik heb geproefd.

Ik maak je handen los en vraag je m’n T-shirt af te likken en te zorgen dat het lekker nat wordt. Je laat je tong over m’n borsten glijden. M’n tepels worden steeds stijver en ik steeds natter. M’n slip is nat, mmmmm. Ik laat het je zien en zeg dat je m’n slip nog natter moet likken. Als hij heel nat is, mag je hem langzaam uittrekken. Als je daarmee klaar bent, maak ik je voeten los en ga naast je zitten op m’n knieën. Ik neem je lekkere, stijve, geile lul in m’n mond en begin er heerlijk hard en snel aan te zuigen. Onderwijl ga ik met m’n hand door je bilnaad en steek een vinger in je kont. Ik laat die vinger lekker diep naar binnen glijden en beweeg hem al draaiende zodat het daar lekker soepel wordt. Vervolgens doe ik er een tweede vinger bij en laat ze allebei heerlijk diep naar binnen glijden. Je kreunt van genot zodat ik nog harder aan je lul ga zuigen en m’n vingers sneller heen en weer laat glijden. Ik voel al druppels vocht in mond .

Ik vraag je m’n kutje te likken. Dat is zo nat dat je lippen en je wangen helemaal glimmen. Ik buig me naar je toe en lik het van je gezicht af, waarna ik verder ga met je te pijpen. Hmmm, ik voel ineens heerlijk sperma in m’n mond. Lekker veel. Ik hou het in m’n mond en wat er niet meer in past, laat ik over m’n borsten stromen. Ik smeer je sperma helemaal uit over m’n stijve tepels heen. Ik lik je geslacht helemaal schoon en kom dan naar je mond toe die inmiddels weer helemaal glimmend is van mijn kutsappen. Ik druk m’n lippen op die van jou en open m’n mond een stukje zodat het sperma een beetje in je mond loopt. Onze tongen flitsen langs elkaar heen en het vocht van jou mengt zich met dat van mij. MMMMMM heerlijk smaakt dat. Ik vlij me dicht tegen je aan als het zoenen heftiger wordt. Ik laat al het sperma uit m’n mond glijden over je borstkast heen, lik het dan op en slik het door. Ik voel jouw tong over m’n tepels glijden, een heerlijk gevoel. Mijn scenario is helemaal geslaagd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *